LEDER DU EFTER
EN LOVFIRM I NEDERLANDENE?

Vores advokater er specialister i den nederlandske lov

Kontrolleret Vi er vant til at arbejde for lokale og internationale klienter.

Kontrolleret Højt serviceniveau for hver klient, enkeltpersoner såvel som virksomheder eller institutter.

Kontrolleret Vi er tilgængelige. Også i dag.

Advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam - Law & More

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag ​​fra 08:00 til 22:00 og i weekenden fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer med en passende handlingsplan
Personlig tilgang

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100 % af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit får en 9.4

KontorbilledeVi er et dynamisk hollandsk advokatfirma med en international karakter, der er specialiseret i forskellige områder af hollandsk ret. Vi taler hollandsk, engelsk, fransk, tysk, tyrkisk, russisk og ukrainsk. Vores firma tilbyder tjenester inden for et stort antal retsområder for virksomheder, regeringer, institutioner og enkeltpersoner. Vores kunder kommer fra Holland og udlandet. Vi er kendt for vores engagerede, tilgængelige, drevne, meningsløse tilgang.
Kontrolleret Du kan kontakte Law & More til stort set alle forhold, som du har brug for en advokat eller juridisk rådgiver for.
Kontrolleret Dine interesser er altid i højsædet for os;
Kontrolleret Vi er direkte tilgængelige;
Kontrolleret Tidsbestilling kan ske telefonisk (+ 31403690680 or + 31203697121), e-mail (info@lawandmore.nl) eller via vores online værktøj lawyerappointment.nl;
Kontrolleret Vi opkræver rimelige priser og arbejder gennemsigtigt;
Kontrolleret Vi har kontorer i Eindhoven og Amsterdam.

Er dit specifikke spørgsmål eller din situation ikke på vores hjemmeside?
Tøv ikke med at kontakte os. Sandsynligvis kan vi også hjælpe dig.

Tom Meevis billede

Administrerende partner / advokat

Arbejdsmetoden for vores advokater

1. Kendskab

Nysgerrig efter din position i en juridisk sag og hvad Law & More kan gøre for dig? Venligst kontakt Law & More. Du kan stifte bekendtskab med og sende dit spørgsmål til vores advokater via telefon eller e-mail. Hvis det ønskes, planlægger de en aftale for dig på Law & More kontor.

2. Diskussion af sagen

Under aftalen på Law & office lærer vi dig yderligere og diskuterer baggrunden for og de mulige løsninger i din juridiske sag. Advokaterne for Law & More vil også angive, hvad de kan gøre for dig konkret, og hvad dine næste skridt kan være.

3. Trin-for-trin plan

Når du instruerer Law & More For at repræsentere dine interesser udarbejder vores advokater en kontrakt om tjenester. Denne kontrakt beskriver de ordninger, de tidligere har drøftet med dig. Din sag udføres normalt af den advokat, du har været i kontakt med.

4. Håndtering af sagen

Den måde, hvorpå din sag håndteres, afhænger af dit juridiske spørgsmål, som f.eks. Kan vedrøre udarbejdelse af en rådgivning, vurdering af en kontrakt eller gennemførelse af retssager. På Law & More vi forstår, at hver klient og hans eller hendes situation er anderledes. Derfor bruger vi en personlig tilgang. Vores advokater stræber altid efter hurtigt at løse ethvert juridisk spørgsmål.

Hvad klienter siger om os

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at ansætte en advokat?

Omkostningerne ved en advokat afhænger af typen af ​​opgave og varigheden.

Omkostningerne ved vores juridiske tjenester er normalt baseret på en timesats og opkræves periodisk. Nogle gange kan der dog foretages en ordning med fast pris. Law & More er parat til at give et skøn eller en opgørelse over omkostningerne i forbindelse med opgaven på forhånd. Bagefter vil du altid modtage en klar specifikation af antallet af brugte timer og det udførte arbejde.

Law & More anvender følgende timepriser:
Advokat € 195 - € 225
Partner € 250 - € 275

Alle priser er eksklusive 21% moms Satserne kan revideres årligt.
Law & More er ikke tilknyttet det hollandske advokatbistand og tilbyder ikke tjenester på basis af en 'tilføjelse'. Hvis du vil kvalificere dig til subsidieret retshjælp, rådes du til at kontakte et andet advokatfirma.

Hvad laver en advokat?

Uanset hvilket juridisk spørgsmål, advokaterne hos Law & More kan guide og hjælpe dig fra begyndelsen til slutningen af ​​ethvert juridisk spørgsmål, baseret på en gennemtænkt, banebrydende strategi. Uanset om det er at udarbejde og gennemgå juridiske dokumenter eller yde juridisk rådgivning i din sag, Law & More er der for dig! Vores advokatfirma tilbyder også juridiske tvistbilæggelses- og retssager til både virksomheder og enkeltpersoner og foretager afbalancerede muligheder og risikovurderinger inden alle retssager. Desuden, Law & More tilbyder dig ikke kun juridiske tjenester som rådgiver og retssag, men er også tilgængelig for dig som sparringpartner.

For hvert juridisk spørgsmål har advokaterne hos Law & More anvende en klar strategi bestående af fire trin: at lære hinanden at kende, diskutere sagen sammen, implementere den trinvise plan og behandle sagen.

Hvor hurtigt vil jeg blive hjulpet?

Vores advokater er vant til at arbejde hurtigt, så du bliver aldrig nødt til at vente længe på et svar på din e-mail eller på, at en af ​​vores medarbejdere kommer i telefon. Hastighed og ekspertise er af største vigtighed for os, så du kan stole på hurtig og fokuseret kommunikation og håndtering af dit juridiske spørgsmål.

Law & More team arbejder på en praktisk og personlig måde for både internationale og nationale virksomheder og enkeltpersoner. Vores kontorer i Eindhoven og Amsterdam har lange åbningstider, og vi har åbent om aftenen og i weekenden: mandag til fredag ​​fra 8 til 10 og lørdag og søndag fra 9 til 5

Hvornår har du brug for en advokat?

Er du en iværksætter eller en privatperson, der står over for et juridisk problem, og vil du gerne se, at det bliver løst? Så er det klogt at tilkalde en advokat. Uanset om du er en iværksætter eller en person, kan ethvert juridisk spørgsmål have en stor økonomisk, materiel eller immateriel indflydelse på din virksomhed eller dit liv. På Law & More, vi forstår, at ethvert juridisk spørgsmål er et for mange. Derfor, i modsætning til de fleste advokatfirmaer, Law & More tilbyder dig noget ekstra. Der henviser til, at de fleste advokatfirmaer kun har kendskab til en begrænset del af vores lov og rutinemæssigt udfører arbejde, Law & More tilbyder dig ud over omfattende og specifik juridisk viden hurtig service og en personlig tilgang. For eksempel er vores advokater eksperter inden for familieret, ansættelsesret, selskabsret, intellektuel ejendomsret, ejendomsret og overholdelse. Og når det kommer til virksomheder, Law & More handler for iværksættere i forskellige brancher inden for industri, transport, landbrug, sundhedspleje og detailhandel.

Vil du vide hvad Law & More som advokatfirma i Eindhoven kan gøre for dig? Så kontakt Law & More, vores advokater hjælper dig gerne. Du kan lave en aftale

• via telefon: + 31403690680 or + 31203697121
• via e-mail: info@lawandmore.nl
• via siden til Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/

Hvordan ved jeg, hvilken advokat jeg har brug for?

Hvilken advokat du har brug for afhænger normalt af arten af ​​dit juridiske spørgsmål. Har du for eksempel et spørgsmål om din virksomhed? Så har du brug for en advokat, der er specialiseret i selskabsret. Har dit juridiske spørgsmål en international karakter? Så har du det bedre med en advokat, der har specialiseret sig i international ret. Det skal også bemærkes, at de fleste juridiske spørgsmål vedrører mere end et juridisk område, så det er vigtigt at engagere en advokat, der har kendskab til hvert af de involverede juridiske områder.

Law & More er et advokatfirma, der er aktiv inden for selskabsret, intellektuel ejendomsret og teknologi samt arbejdsret, familieret, indvandringslov og ejendomsret. Ud over vores omfattende kendskab til hollandsk (procedurelov), Law & More har også international rækkevidde og karakter af sine tjenester. For at give vores kunder den bedst mulige service har vi et dedikeret team af flersprogede advokater og jurister, der taler engelsk, tysk, fransk, spansk, tyrkisk, russisk og ukrainsk.

Leder du efter et andet lovområde? Så kig på vores ekspertise side, der viser alle vores lovområder. Vores advokater er eksperter inden for alle de nævnte områder og hjælper dig gerne på ethvert område.

Law & More