BRUG FOR EN ADVOKAT FOR IMMATERIELLE EJENDOMSREJSER?
SPØRG OM RETLIG HJÆLP

Vores advokater er specialister i den nederlandske lov

Kontrolleret Klar.

Kontrolleret Personligt og let tilgængeligt.

Kontrolleret Dine interesser først.

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag ​​fra 08:00 til 22:00 og i weekenden fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer med en passende handlingsplan
Personlig tilgang

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100 % af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit får en 9.4

Advokat for intellektuel ejendomsret

For at forhindre andre i at bruge dit arbejde, giver den intellektuelle ejendomsret mulighed for at beskytte dine udviklede ideer og kreative koncepter. Dette betyder, at dine kreationer kun må bruges med din tilladelse. Dette er især vigtigt i vores hurtigt skiftende og innovative samfund.

Hurtig Menu

Ønsker du at vide mere om intellektuel ejendomsret? Specialisterne kl Law & More kan give dig juridisk assistance, hvis du ønsker at beskytte dine ideer eller skabelser. Hvis du kontakter os, hjælper vi dig med registrering af intellektuel ejendomsret, og vi vil handle på dine vegne over for krænkere. Vores ekspertise inden for intellektuel ejendomsret er:

  • Ophavsret;
  • Varemærker;
  • Patenter og patenter;
  • Handelsnavne.

Tom Meevis billede

Tom Meevis

LEDENDE PARTNER / ADVOCAT

tom.meevis@lawandmore.nl

Intellektuelle ejendomsrettigheder

Juridisk advokat

Juridisk advokat

Er du ejer af en bog, film, musik, maleri, foto eller skulptur? Tag kontakt til os.

Varemærkeregistrering

Varemærkeregistrering

Ønsker du at registrere dit produkt eller din tjeneste? Vi kan hjælpe dig.

Ansøg om et patentbillede

Ansøg om et patent

Er du ejer af en opfindelse? Arranger et patent.

Handelsnavne

Handelsnavne

Vi hjælper dig med at registrere dit firmanavn.

"Law & More advokater
er involveret og kan have empati
med kundens problem”

Intellektuel ejendomsret

Hvis du er en opfinder, designer, udvikler eller forfatter, kan du beskytte dit arbejde gennem intellektuel ejendomsret. Intellektuel ejendomsret sikrer, at andre ikke må bruge dine kreationer, medmindre du giver tilladelse til det. Dette giver dig muligheden for at inddrive dine investeringer i udviklingen af ​​et produkt. For at få beskyttelse er det vigtigt, at du har en detaljeret idé. En idé alene er ikke nok, da den kan udarbejdes på flere måder. Når du har en udviklet idé, kan vores advokater registrere din intellektuelle ejendom på forskellige måder. Der er forskellige typer intellektuel ejendomsret, som kan bruges separat eller i kombination.

Hvad klienter siger om os

Vores intellektuelle ejendomsadvokater står klar til at hjælpe dig:

Office Law & More

De forskellige ejendomsrettigheder

Der er forskellige typer intellektuel ejendomslov, hvis art, omfang og varighed varierer fra en ejendomsret til en anden. Nogle gange kan flere immaterielle rettigheder registreres på samme tid. Law & More's ekspertise inden for immaterialret omfatter copyright, varemærkeret, patenter og patenter og handelsnavne. Ved at kontakte Law & More du kan spørge om mulighederne.

Copyright

Ophavsret beskytter skabernes værker og giver skaberen ret til at offentliggøre, reproducere og beskytte sit arbejde mod misbrug af tredjeparter. Udtrykket 'arbejde' omfatter bøger, film, musik, malerier, fotografier og skulpturer. Selvom det ikke er nødvendigt at ansøge om ophavsret, da det sker automatisk, når et værk oprettes, tilrådes det, at ophavsretten optages. For at etablere retten kan du altid bevise, at arbejdet eksisterede på en bestemt dato. Vil du registrere din copyright og beskytte dit arbejde mod personer, der krænker din copyright? Kontakt advokaterne på Law & More.

Varemærkeret

Varemærkeloven gør det muligt at registrere dit varemærke, så ingen kan bruge dit navn uden din tilladelse. En varemærkeret bekræftes kun, hvis du registrerer varemærket i varemærkeregisteret. Law & Moreadvokater hjælper dig gerne med dette. Hvis dit varemærke er blevet registreret og brugt uden din tilladelse, er dette en varemærkeovertrædelse. Dit Law & More advokat vil derefter være i stand til at hjælpe dig med at gribe ind over for krænkere.

Patenter og patenter

Når du har udviklet en opfindelse, teknisk produkt eller proces, kan du ansøge om et patent. Patentet sikrer, at du har eneret til din opfindelse, produkt eller proces. For at ansøge om et patent skal du opfylde fire krav:

  • Det må være en opfindelse;
  • Opfindelsen skal være ny;
  • Der skal være et opfindsomt skridt. Det betyder, at din opfindelse skal være innovativ og ikke kun en lille forbedring af et eksisterende produkt;
  • Din opfindelse skal være industriel anvendelig.

Law & More kontrollerer, at du opfylder alle kravene og hjælper dig med at ansøge om et patent.

Handelsnavne

Et handelsnavn er det navn, som et firma drives under. Et handelsnavn kan være det samme som et brand name, men det er ikke altid tilfældet. Handelsnavne kan beskyttes ved at registrere dem hos Handelskammeret. Konkurrenter må ikke bruge dit handelsnavn. Handelsnavne, der forvirrende ligner dit handelsnavn, er heller ikke tilladt. Denne beskyttelse er imidlertid regionalt bundet. Virksomheder i en anden region kan bruge et lignende eller samme navn. Et handelsnavn kan dog gives ekstra beskyttelse ved også at registrere det som et varemærke. Advokaterne hos Law & More rådgiver dig gerne om mulighederne.

Leder du efter en advokat med intellektuel ejendomsret? Venligst kontakt Law & More. Vi kan hjælpe dig med at etablere dine rettigheder og støtte dig, når dine rettigheder krænkes.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More