LETER DU TIL EN LOVFIRM I NEDERLANDENE?

Vores advokater er specialister i den nederlandske lov

 Vi er vant til at arbejde for lokale og internationale klienter.

 Højt serviceniveau for hver klient, enkeltpersoner såvel som virksomheder eller institutter.

 Vi er tilgængelige. Også i dag.

Advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam - Law & More

Let tilgængeligt


Law & More er tilgængelig mandag til fredag ​​fra 08:00 til 22:00 og i weekenderne fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation


Vores advokater lytter til din sag og kommer med en passende handlingsplan

Personlig tilgang


Vores arbejdsmetode sikrer, at 100% af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit bedømmes med en 9.4

Hvem er advokaterne hos Law & More?

Vi er et dynamisk hollandsk advokatfirma med en international karakter, specialiseret inden for forskellige områder af hollandsk lov. Vi taler hollandsk, engelsk, fransk, tysk, polsk, tyrkisk, russisk og ukrainsk. Vores firma tilbyder tjenester inden for en lang række lovområder for virksomheder, regeringer, institutioner og enkeltpersoner. Vores kunder kommer fra Holland og i udlandet. Vi er kendt for vores engagerede, tilgængelige, drevne, no-nonsense tilgang.

Du kan kontakte Law & More til stort set alle forhold, som du har brug for en advokat eller juridisk rådgiver for.

• Dine interesser er altid af afgørende betydning for os;
• Vi er direkte tilgængelige;
• Aftaler kan foretages telefonisk (+ 31403690680 or + 31203697121), e-mail (info@lawandmore.nl) eller via vores online værktøj lawyerappointment.nl;
• Vi opkræver rimelige priser og arbejder gennemsigtigt;
• Vi har kontorer i Eindhoven og Amsterdam.

Er dit specifikke spørgsmål eller situation ikke på vores hjemmeside? Tøv ikke med at kontakte os. Vi kan sandsynligvis også hjælpe dig.

Vores hold

Tom Meevis


Administrerende partner / advokat
Maxim Hodak


Partner / advokat

Aylin Selamet


Advokat
Sevinc Hoeben-Azizova


Juridisk rådgiver
Dounia el Attari


Jeg er meget tilfreds med servicen fra Law & More. Der var en enorm god og hurtig kommunikation, og derfor blev det, jeg havde brug for hjælp til, hurtigt løst. Han går hurtigt på arbejde, direkte og omhyggeligt. Virkelig en anbefalet!

Zoë, Eindhoven

Jeg blev hjulpet i skilsmisseprocessen. Jeg modtog den højt kvalificerede hjælp fra et professionelt team. Et vigtigt punkt i samarbejde er en personlig tilgang til klienten under hensyntagen til klientens specifikke situation og interesser.
Jennifer, Eindhoven

Jeg har nået Tom to gange på 2 år, da jeg i begge tilfælde presserende havde brug for en juridisk rådgivning om et stort problem med en klient. Han gav mig altid de bedste skridt til at tage, hjalp mig i hvert øjeblik og forstod meget tydeligt de forskellige nuancer og indsatser i spørgsmålet, han har været meget reaktiv begge gange, og vi kunne finde en udenretslig aftale med klienten og ovenpå heraf holder et venligt og fortsat forretningsforhold med klienten. Tak!
Caroline, Barcelona

Jeg trådte ind i kontoret med blysko med et brev fra kommunen i mine hænder om, at min dagpleje vil være lukket. Men indsigelsesbrevet var så professionelt skrevet, at min daginstitution kan forblive åben efter høringen! Top arbejde leveret!

Syndra Osepa, Eindhoven

Tom er en meget kyndig advokat, der gjorde et godt stykke arbejde med at forklare mig forholdet mellem en række forskellige juridiske artikler.
Coen, de Kok

Modtaget professionel rådgivning inden for den aftalte tid. Meget tilfreds og kan varmt anbefale virksomheden og personligt M.Hodak.
Vlad Dobrovinski, Amsterdam

Arbejdsmetoden for vores advokater

1. Kendskab
Nysgerrig efter din position i en juridisk sag og hvad Law & More kan gøre for dig? Venligst kontakt Law & More. Du kan stifte bekendtskab med og sende dit spørgsmål til vores advokater via telefon eller e-mail. Hvis det ønskes, planlægger de en aftale for dig på Law & More kontor.
2. Diskussion af sagen
Under aftalen på Law & office lærer vi dig yderligere og diskuterer baggrunden for og de mulige løsninger i din juridiske sag. Advokaterne for Law & More vil også angive, hvad de kan gøre for dig konkret, og hvad dine næste skridt kan være.
3. Trin-for-trin plan
Når du instruerer Law & More For at repræsentere dine interesser udarbejder vores advokater en kontrakt om tjenester. Denne kontrakt beskriver de ordninger, de tidligere har drøftet med dig. Din sag udføres normalt af den advokat, du har været i kontakt med.
4. Håndtering af sagen
Den måde, hvorpå din sag håndteres, afhænger af dit juridiske spørgsmål, som f.eks. Kan vedrøre udarbejdelse af en rådgivning, vurdering af en kontrakt eller gennemførelse af retssager. På Law & More vi forstår, at hver klient og hans eller hendes situation er anderledes. Derfor bruger vi en personlig tilgang. Vores advokater stræber altid efter hurtigt at løse ethvert juridisk spørgsmål.

Artikler

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at ansætte en advokat?
Omkostningerne ved en advokat afhænger af typen af ​​opgave og varigheden.

Omkostningerne ved vores juridiske tjenester er normalt baseret på en timesats og opkræves periodisk. Nogle gange kan der dog foretages en ordning med fast pris. Law & More er parat til at give et skøn eller en opgørelse over omkostningerne i forbindelse med opgaven på forhånd. Bagefter vil du altid modtage en klar specifikation af antallet af brugte timer og det udførte arbejde.

Law & More anvender følgende timepriser:

Advokat € 195 - € 225

Partner € 250 - € 275

Alle priser er eksklusive 21% moms Satserne kan revideres årligt.

Law & More er ikke tilknyttet det hollandske advokatbistand og tilbyder ikke tjenester på basis af en 'tilføjelse'. Hvis du vil kvalificere dig til subsidieret retshjælp, rådes du til at kontakte et andet advokatfirma.
Hvad laver en advokat?
Uanset hvilket juridisk spørgsmål, advokaterne hos Law & More kan guide og hjælpe dig fra begyndelsen til slutningen af ​​ethvert juridisk spørgsmål, baseret på en gennemtænkt, banebrydende strategi. Uanset om det er at udarbejde og gennemgå juridiske dokumenter eller yde juridisk rådgivning i din sag, Law & More er der for dig! Vores advokatfirma tilbyder også juridiske tvistbilæggelses- og retssager til både virksomheder og enkeltpersoner og foretager afbalancerede muligheder og risikovurderinger inden alle retssager. Desuden, Law & More tilbyder dig ikke kun juridiske tjenester som rådgiver og retssag, men er også tilgængelig for dig som sparringpartner.

For hvert juridisk spørgsmål har advokaterne hos Law & More anvende en klar strategi bestående af fire trin: at lære hinanden at kende, diskutere sagen sammen, implementere den trinvise plan og behandle sagen.
Hvornår har du brug for en advokat?
Er du en iværksætter eller en privatperson, der står over for et juridisk problem, og vil du gerne se, at det bliver løst? Så er det klogt at tilkalde en advokat. Uanset om du er en iværksætter eller en person, kan ethvert juridisk spørgsmål have en stor økonomisk, materiel eller immateriel indflydelse på din virksomhed eller dit liv. På Law & More, vi forstår, at ethvert juridisk spørgsmål er et for mange. Derfor, i modsætning til de fleste advokatfirmaer, Law & More tilbyder dig noget ekstra. Der henviser til, at de fleste advokatfirmaer kun har kendskab til en begrænset del af vores lov og rutinemæssigt udfører arbejde, Law & More tilbyder dig ud over omfattende og specifik juridisk viden hurtig service og en personlig tilgang. For eksempel er vores advokater eksperter inden for familieret, ansættelsesret, selskabsret, intellektuel ejendomsret, ejendomsret og overholdelse. Og når det kommer til virksomheder, Law & More handler for iværksættere i forskellige brancher inden for industri, transport, landbrug, sundhedspleje og detailhandel.

Vil du vide hvad Law & More som et advokatfirma i Eindhoven kan gøre for dig? Kontakt derefter Law & More, vores advokater hjælper dig gerne. Du kan lave en aftale

• via telefon: +31403690680 eller +31203697121
• via e-mail: info@lawandmore.nl
• via siden til Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/
Hvordan ved jeg, hvilken advokat jeg har brug for?
Hvilken advokat du har brug for afhænger normalt af arten af ​​dit juridiske spørgsmål. Har du for eksempel et spørgsmål om din virksomhed? Så har du brug for en advokat, der er specialiseret i selskabsret. Har dit juridiske spørgsmål en international karakter? Så har du det bedre med en advokat, der har specialiseret sig i international ret. Det skal også bemærkes, at de fleste juridiske spørgsmål vedrører mere end et juridisk område, så det er vigtigt at engagere en advokat, der har kendskab til hvert af de involverede juridiske områder.

Law & More er et advokatfirma, der er aktiv inden for selskabsret, intellektuel ejendomsret og teknologi samt arbejdsret, familieret, indvandringslov og ejendomsret. Ud over vores omfattende kendskab til hollandsk (procedurelov), Law & More har også international rækkevidde og karakter af sine tjenester. For at give vores kunder den bedst mulige service har vi et dedikeret team af flersprogede advokater og jurister, der taler engelsk, tysk, fransk, spansk, tyrkisk, russisk og ukrainsk.

Leder du efter et andet lovområde? Så kig på vores ekspertise side, der viser alle vores lovområder. Vores advokater er eksperter inden for alle de nævnte områder og hjælper dig gerne på ethvert område.
Hvordan ved jeg, hvilken advokat jeg har brug for?
Hvilken advokat du har brug for afhænger normalt af arten af ​​dit juridiske spørgsmål. Har du for eksempel et spørgsmål om din virksomhed? Så har du brug for en advokat, der er specialiseret i selskabsret. Har dit juridiske spørgsmål en international karakter? Så har du det bedre med en advokat, der har specialiseret sig i international ret. Det skal også bemærkes, at de fleste juridiske spørgsmål vedrører mere end et juridisk område, så det er vigtigt at engagere en advokat, der har kendskab til hvert af de involverede juridiske områder.

Law & More er et advokatfirma, der er aktiv inden for selskabsret, intellektuel ejendomsret og teknologi samt arbejdsret, familieret, indvandringslov og ejendomsret. Ud over vores omfattende kendskab til hollandsk (procedurelov), Law & More har også international rækkevidde og karakter af sine tjenester. For at give vores kunder den bedst mulige service har vi et dedikeret team af flersprogede advokater og jurister, der taler engelsk, tysk, fransk, spansk, tyrkisk, russisk og ukrainsk.

Leder du efter et andet lovområde? Så kig på vores ekspertise side, der viser alle vores lovområder. Vores advokater er eksperter inden for alle de nævnte områder og hjælper dig gerne på ethvert område.