Bekæmp skilsmisser

Bekæmp skilsmisser

En kamp skilsmisse er en ubehagelig begivenhed, der involverer en masse følelser. I denne periode er det vigtigt, at en række ting er ordnet ordentligt, og derfor er det vigtigt at tilkalde den rigtige hjælp.

Desværre sker det ofte i praksis, at de fremtidige tidligere partnere ikke er i stand til at nå til aftaler sammen. Parter kan undertiden endda være diametralt modsatte af hinanden om visse emner. I sådanne tilfælde vil mægling ikke være i stand til at tilbyde en løsning. Hvis partnere allerede ved på forhånd, at de ikke kan nå til enighed sammen, er det klogt at straks tilkalde en familieadvokat. Den rigtige hjælp og support sparer dig meget tid, penge og skuffelse. Din egen advokat vil være fuldt engageret i dine interesser. Din fremtidige tidligere partner vil sandsynligvis have sin egen advokat. Advokaterne vil derefter starte forhandlinger. På denne måde vil advokaterne forsøge at opnå det bedste for deres klienter. Under forhandlingerne mellem advokaterne skal begge partnere til gengæld give og tage noget. På denne måde løses de forskellige positioner i de fleste tilfælde og fastlægges i en skilsmisseaftale. Nogle gange undlader partnerne stadig at nå til enighed, fordi de ikke er villige til at gå på kompromis. I et sådant tilfælde kan der opstå en irriterende skilsmisse mellem parterne.

Bekæmp skilsmisser

Problemer i tilfælde af en skilsmisse

En skilsmisse er aldrig sjov, men i tilfælde af en skilsmisse kæmper den meget længere. Ofte smides mudder frem og tilbage i en skilsmisse. Parterne prøver undertiden at gøre alt, hvad de kan for at komme i vejen for hinanden. Dette indebærer ofte bande på hinanden og gensidig beskyldning. Skilsmisse af denne art kan ofte tage unødigt lang tid. Nogle gange tager en skilsmisse endda år! Ud over følelserne medfører disse skilsmisser også omkostninger. En skilsmisse er fysisk såvel som mentalt udmattende for parterne. Når børn også er involveret, opleves en skilsmisse som endnu mere irriterende. Børnene er ofte ofre for en skilsmisse. Derfor er det vigtigt at gøre alt for at forhindre en skilsmisse.

Bekæmp skilsmisse med børn

I mange skilsmisse bruges børnene som et redskab i kampen mellem forældrene. Ofte er der endda en trussel om ikke at vise børnene til den anden forælder. Det er i børnenes interesse, hvis begge forældre forsøger at forhindre en skilsmisse. Børnene kan lide store skader som følge af en skilsmisse og undertiden endda ende i en loyalitetskonflikt. Mor fortæller dem, hvad far gør forkert, og far fortæller det modsatte. Undersøgelser viser, at børn af forældre, der er involveret i en kamp med skilsmisse, oplever flere problemer end børn af fraskilte forældre. Der er en øget risiko for følelsesmæssige problemer og depression. Ydeevne i skolen kan forringes, og barnet har større sandsynlighed for problemer med at indgå i et forhold senere. Netværket af fester som lærere, familiemedlemmer, venner og agenturer bliver ofte involveret i en skilsmisse. En skilsmisse har derfor en psykologisk virkning på børnene. Når alt kommer til alt er de mellem begge forældre. Familieret advokater Law & More råder dig derfor til at gøre alt, hvad der er i din magt for at forhindre en skilsmisse. Vi forstår dog, at en skilsmisse i nogle tilfælde er uundgåelig. I disse tilfælde kan du kontakte familieret advokater Law & More.

Rådgivning i tilfælde af en skilsmisse

I tilfælde af en skilsmisse er den rigtige vejledning meget vigtig. Derfor er rådet, at du ansætter en god advokat, der kan tage dig af dine interesser på den rigtige måde. Det er vigtigt, at din advokat leder efter en løsning og gør alt for at afslutte kampen for skilsmisse så hurtigt som muligt, så du kan komme videre med dit liv.

Er du involveret i en (kamp) skilsmisse? Tøv ikke med at kontakte familiens advokater Law & More. Vi er klar til at støtte og guide dig i denne irriterende periode.

Law & More