Skilsmisse uden samarbejde

Skilsmisse uden partnerens samarbejde: din guide til en smidig løsning

At starte en skilsmisse er aldrig let, især når din partner beslutter sig for ikke at samarbejde. Du vil skilles, men din partner er uenig. Det kan ske af forskellige årsager, såsom uenighed om skilsmissen eller situationer, hvor kommunikationen er helt brudt sammen. Ikke desto mindre kan du fortsætte med skilsmissen uden deres samtykke. Du og en advokat indgiver en ensidig begæring til retten for at gøre dette.

En ensidig skilsmisse kan føles som at stå over for et bjerg af juridiske udfordringer alene. Heldigvis behøver du ikke at gennemgå denne proces alene. Law & More tilbyder ekspertisen og støtten til at lægge denne svære periode bag dig.

Juridiske skridt i en ensidig skilsmisse

Engager en advokat:
Det første skridt er at ansætte en erfaren skilsmisseadvokat. Vores advokater kan guide dig gennem processen og sikre, at dine interesser er i højsædet. 

Indgivelse af andragendet:
Din advokat vil indgive en begæring om skilsmisse til retten. Her står der, at du ønsker at blive skilt og hvorfor. Spørgsmål som underholdsbidrag, formuedeling og arrangementer vedrørende børnene kan også indgå.

Forkyndelse af andragendet:
Andragendet skal officielt forkyndes for din (tidligere) partner. Det betyder, at en foged personligt skal udlevere dokumentet til ham eller hende.

Partners svar:
Din (tidligere) partner kan svare på begæringen ved at indgive et forsvarsskrift.

Retsmøde:
Dommeren vil høre begge parter, inden den træffer en afgørelse.

Resultat og konklusion

Når dommeren har afsagt skilsmissen, skal den registreres i folkeregistret. Fra da af er du officielt skilt.

Fælles udfordringer

Følelsesmæssig stress: skilsmisse er ofte følelsesmæssigt stressende. Det er vigtigt at søge støtte fra venner, familie eller en terapeut.

Juridiske komplikationer: De juridiske aspekter af en ensidig skilsmisse kan være komplekse. Stol på din advokats ekspertise til at navigere gennem disse komplikationer. 

Hvorfor vælge Law & More?

En ensidig skilsmisse, også kendt som en skilsmisse uden partner, giver særlige udfordringer, men med den rette juridiske støtte og forberedelse kan du tage dette skridt. Vores advokater står klar til at guide dig hvert skridt på vejen og sikre, at din skilsmisse forløber så gnidningsløst som muligt:

Personlig opmærksomhed: Vi forstår, at enhver situation er unik og tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke forhold.

Grundig forberedelse: vi sikrer, at alle dine juridiske dokumenter er fuldstændige og nøjagtige, så du er stærk i din sag.

Professionel repræsentation: vores advokater har stor erfaring i retssalen og vil holde dine interesser i højsædet. 

At Law & More, forstår vi, hvor kompleks og udfordrende en skilsmisseproces kan være. Vi tilbyder ekspert juridisk rådgivning og personlig, engageret støtte til at guide dig gennem denne proces. Har du spørgsmål eller ønsker du øjeblikkelig rådgivning? Hvis ja, så kontakt os venligst.

Law & More