Hvad laver en advokat? billede

Hvad laver en advokat?

Skade påført af en anden, anholdt af politiet eller ønsker at stå for dine egne rettigheder: forskellige sager, hvor bistand fra en advokat bestemt ikke er en unødvendig luksus og i civile sager endda en forpligtelse. Men hvad gør en advokat egentlig, og hvorfor er det vigtigt at ansætte en advokat?

Det hollandske retssystem er meget omfattende og bekræftet. For at undgå misforståelser og for at formidle lovgivningens formål korrekt er hvert ordvalg blevet overvejet, og der er blevet indført komplekse systemer for at sikre visse juridiske sikkerhedsforanstaltninger. Ulempen er, at det ofte er svært at manøvrere en vej igennem dette. En advokat er uddannet til at fortolke loven og kender sin vej gennem den juridiske 'jungle' som ingen anden. I modsætning til en dommer eller statsadvokat repræsenterer en advokat kun sine klienters interesser. På Law & More klienten og det mest vellykkede og rimelige resultat for klienten kommer først. Men hvad gør en advokat egentlig? I princippet afhænger dette meget af den sag, som du engagerer en advokat til.

Der er to typer sager, som en advokat kan starte for dig: en andragende og en indkaldelsesprocedure. I tilfælde af et administrationsretligt spørgsmål arbejder vi på klageproceduren, som også vil blive forklaret yderligere i denne blog. Inden for straffeloven kan du kun modtage en indkaldelse. Det er trods alt kun anklagemyndigheden, der har tilladelse til at retsforfølge strafbare handlinger. Selv da kan en advokat blandt andet hjælpe dig med at indgive indsigelse.

Andragendeprocedure

Når man starter en andragende, som navnet antyder, fremsættes en anmodning til dommeren. Du kan tænke på ting som en skilsmisse, opløsning af en ansættelseskontrakt og placering under værgemål. Afhængigt af sagen er der muligvis en modpart. En advokat udarbejder et andragende til dig, der opfylder alle formelle krav og formulerer din anmodning så hensigtsmæssigt som muligt. Hvis der er en interesseret part eller tiltalt, vil din advokat også svare på enhver forsvarserklæring.

Hvis en andragende er startet af en anden part, som du er modpart eller interesseret part i, kan du også kontakte en advokat. En advokat kan derefter hjælpe dig med at udarbejde en forsvarserklæring og om nødvendigt forberede den mundtlige høring. Under retsmødet kan du også blive repræsenteret af en advokat, som også kan klage, hvis du ikke er enig i dommerens afgørelse.

Indkaldelsesprocedure

I alle andre sager påbegyndes en indkaldelsesprocedure, i hvilket tilfælde der anmodes om dommerens udtalelse i en bestemt konflikt. En stævning er dybest set en indkaldelse til at møde i retten; starten på en procedure. Selvfølgelig er din advokat der for at tale med dig under retssagen, men også for at hjælpe dig før og efter retsmødet. Kontakt med en advokat starter ofte efter modtagelse af en indkaldelse, eller når du selv vil sende en. Når du selv starter proceduren og derfor er fordringshaver, rådgiver en advokat ikke kun, om proceduren starter, er frugtbar, men han skriver også indkaldelsen, der skal opfylde forskellige kriterier. Inden indkaldelsen af ​​stævningen kan en advokat, hvis det ønskes, først kontakte modparten skriftligt for at opnå en mindelig løsning uden at starte en retssag. Hvis det alligevel drejer sig om en indkaldelsesprocedure, vil advokaten også tage sig af yderligere kontakt med modparten for at sikre, at proceduren forløber problemfrit. Inden sagen behandles mundtligt af en dommer, vil der være en skriftlig runde, hvor de to parter kan svare hinanden. De dokumenter, der sendes frem og tilbage, er normalt inkluderet af dommeren under den mundtlige behandling af sagen. I mange tilfælde, efter en skriftlig runde og mægling, kommer det imidlertid ikke længere til et møde ved hjælp af et arrangement mellem de to parter. Havde din sag i en høring, og er du ikke enig i dommen efter høringen? Også i dette tilfælde hjælper din advokat dig med at appellere, hvis det er nødvendigt.

Administrativ ret appelprocedure

Hvis du ikke er enig i en afgørelse truffet af et administrativt organ (regeringsorganisation) som CBR eller kommunen, kan du gøre indsigelse. Du kan få et indsigelsesbrev udarbejdet af en advokat, der har indsigt i succesraten ved at gøre indsigelse, og som ved, hvilke argumenter der skal fremføres. Hvis du registrerer en indsigelse, træffer kroppen en afgørelse om indsigelsen (bob). Hvis du ikke er enig i denne afgørelse, kan du indgive en klage. Til hvilket organ, f.eks. Retten, CBb, CRvB eller RvS, skal der indsendes en appel, afhænger af din sag. En advokat kan hjælpe dig med at indsende en klagemelding til den relevante myndighed og om nødvendigt formulere et svar på forvaltningsorganets forsvarserklæring. I sidste ende vil en dommer afgøre sagen efter den mundtlige forhandling. Hvis du ikke er enig i dommerens afgørelse, kan du stadig klage under visse omstændigheder.

(Stævning) straffelov

I Holland er anklagemyndigheden anklaget for at efterforske og retsforfølge strafbare handlinger. Hvis du har modtaget en indkaldelse fra anklagemyndigheden, mistænkes du for at have begået en strafbar handling, efter at der er foretaget en forundersøgelse. At ansætte en advokat er et klogt træk. En straffesag kan være juridisk tung og analysering af dokumenterne kræver erfaring. En advokat kan gøre indsigelse mod en indkaldelse, så en mundtlig høring muligvis kan forhindres. I de fleste tilfælde finder en mundtlig høring af en straffesag sted offentligt. En advokat vil kunne repræsentere dig bedst under den mundtlige forhandling. Fordelene ved at engagere en advokat, for eksempel efter opdagelsen af ​​fejl begået under efterforskningen, kan strække sig til frifindelse. Hvis du i sidste ende er uenig i dommerens afgørelse, kan du appellere.

En advokat kan ofte gøre noget for dig, før du har modtaget en indkaldelse. En advokat kan blandt andet tilbyde støtte og bistand under politihøring eller rådgive om en strafbar handling, som du er mistænkt for.

Konklusion

Selvom du kan ansætte en advokat til at starte en af ​​ovenstående procedurer, kan advokater også hjælpe dig uden for retssalen. For eksempel kan en advokat også skrive et brev til dig i forretningsmæssige rammer. Ikke alene vil der blive skrevet et brev efter dine ønsker, der sætter fingeren på det ømme sted, men du får også juridisk viden om din sag. Ved hjælp af en advokat vil du blive hjulpet med do's and don'ts i din sag, og succes er mere en kendsgerning end bare håb.

Kort sagt, en advokat rådgiver, formidler og retssager om dine juridiske spørgsmål og handler altid i sin klients interesse. For de bedste udsigter vil du helt sikkert have fordel af at ansætte en advokat.

Tror du, at du har brug for ekspertrådgivning eller juridisk bistand fra en specialiseret advokat efter at have læst artiklen ovenfor? Venligst kontakt Law & More. Law & More's advokater er specialiseret inden for forskellige juridiske områder og hjælper dig gerne via telefon eller e-mail.

Law & More