SPØRGSMÅL OM DIN JURIDISKE STILLING? Gør CASE SCAN NU!

Case Scan

Er du en privat person? Har du brug for juridisk rådgivning og ønsker du at få en klar indsigt i din juridiske stilling? Så er du på det rigtige sted. Law & More giver mulighed for juridisk rådgivning ved hjælp af en Case Scan. Dette er en undersøgelse af baggrunden for det spørgsmål, du har forelagt os. Det tydeliggør, hvad der allerede er arrangeret, eller hvad der stadig skal, hvor interessepunkter ligger, og hvilke løsninger der er mulige. Hver opgave står på sin egen side og får en passende tilgang. Det er meget fordelagtigt for dig at få din juridiske stilling undersøgt af en ekspert.

Hvordan virker det?

Du indsender en anmodning om en sagsscanning ved hjælp af en online ansøgningsskema. Når vi har modtaget anmodningen, kontakter vi dig telefonisk. Efter gensidig aftale og underskrivelse af tildelingsaftalen starter vi med Case Scan. Baseret på relevante kendsgerninger og juridiske kilder, vil den juridiske situation og risikoen blive analyseret korrekt. Efter analysen formulerer vi et skriftligt råd, hvor vores overvejelser giver indsigt i, hvordan rådgivningen blev dannet. Dette diskuterer mulighederne og vurderer succesraten. Resultatet af Case Scan resulterer i en rapport på 2 til 4 sider. Dette råd er skrevet på forståeligt sprog, praktisk brugbar og direkte anvendelig. Baseret på case-scanningen kan du bestemme, hvilke handlinger du vil tage, og hvilke risici du vil fjerne eller begrænse så meget som muligt.

Law & More er ikke forpligtet til at imødekomme en anmodning om en Case Scan. I nogle situationer kan vi afvise at udføre en Case Scan, for eksempel hvis den falder uden for vores services.

Kontakt os direkte via knappen.

Vi ringer tilbage så hurtigt som muligt.

Trin for trin plan: din scanning inden for en uge

Godkendelsesopgave

Efter opgørelsen kontakter vi dig telefonisk. Vi begynder at arbejde på scanningen ved hjælp af en aftale. Law & More er ikke forpligtet til at imødekomme enhver anmodning om en Case Scan

Analyser

Situationen vil blive kortlagt baseret på relevante fakta og juridiske kilder, og du vil modtage en rådgivende rapport
Rådgivende rapport

Din juridiske stilling udarbejdes med klare argumenter ved hjælp af en rådgivende rapport. Dette råd er praktisk og umiddelbart anvendeligt
Opfølgning

Baseret på scanningen kan du bestemme, hvilke handlinger du vil tage. Vi kan også guide dig i opfølgningsprocessen

"Kontakten med Law & More var ekstremt positiv og meget professionel fra starten "

Pris

Case Scan har en fast sats, et klart forslag og en ordrebekræftelse. Du ved nøjagtigt prisen for aktiviteterne der Law & More optræder for dig. Gebyret for Case Scan er € 750 per time ekskl. Moms på 21%.

Bemærk venligst! Law & More ikke er medlem af Rådet for juridisk bistand, det betyder, at du ikke har muligheden for at modtage subsidieret retshjælp.

For en mere kompleks eller omfattende scanning gælder et ekstra gebyr. Selvfølgelig aftales prisen med dig på forhånd.

Næste skridt

Vi er glade for at hjælpe dig med at anvende rådgivningen og hjælpe dig med at tage de nødvendige handlinger. Naturligvis er du ikke forpligtet til at tage et yderligere skridt som et resultat af Case Scan. Eventuelle opfølgningsaktiviteter, der følger af Case Scan, vil - hvis du ønsker det - blive fastlagt i en sekventiel tildeling.

Endelig

Bemærk, at Case Scan kun er vejledende, at der ikke kan kræves nogen rettigheder hertil. Vores generelle vilkår og betingelser gælder for vores tjenester.

Hvis du er en iværksætter, og du har et juridisk spørgsmål, hjælper vi dig glade i en anden form for service. Har du nogen spørgsmål? Kontakt advokaterne hos Law & More.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send os en e-mail:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl