For alle er en skilsmisse en vigtig begivenhed. Derfor er vores skilsmisseadvokater til din tjeneste med personlig rådgivning. Det første trin i en skilsmisse er at ringe til en skilsmisseadvokat. En skilsmisse dømmes af dommeren, og kun en advokat kan indgive en ansøgning om skilsmisse til retten.

BEHOV TIL HJÆLP MED DIN Separation?
KONTAKT VORES DIVORCE-LOVERE

Skilsmisseadvokat

For alle er en skilsmisse en vigtig begivenhed. Derfor er vores skilsmisseadvokater til din tjeneste med personlig rådgivning.

Hurtig Menu

Det første trin i en skilsmisse er at ringe til en skilsmisseadvokat. En skilsmisse udtales af dommeren, og kun en advokat kan indgive en ansøgning om skilsmisse til retten. Der er forskellige juridiske aspekter ved skilsmissesager, som dommeren vil træffe afgørelse om. Eksempler på disse juridiske aspekter er:

• Hvordan fordeles dine fælles aktiver?
• Har din ex-partner ret til en del af din pension?
• Hvad med de skattemæssige konsekvenser af din skilsmisse?
• Er din partner berettiget til partnere underholdsbidrag?
• I bekræftende fald, hvad er mængden af ​​underholdsbidrag pr. Måned?
• Og hvis du har børn, hvordan håndteres der spørgsmål vedrørende børnene?
• Hvordan arrangeres børnebidrag?

Vores skilsmisseadvokater støtter dig

Der er nogle aspekter ved afvikling af en skilsmisse. En skilsmisseadvokat fra Law & More kan hjælpe og guide dig med at arrangere disse aspekter så godt som muligt. Vores advokater er specialiserede inden for familieret. Er du nysgerrig efter, hvad vi kan gøre for dig? Så kontakt venligst Law & More.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

 Ring +31 (0) 40 369 06 80

Hvorfor vælge Law & More?

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag
fra 08:00 til 22:00 og i weekenderne fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer op
med en passende handlingsplan

Personlig tilgang

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100% af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit bedømmes med en 9.4

"Law & More advokater

er involveret og

kan empati med

klientens problem"

Vores skilsmisseadvokater har en personlig tilgang og vil samarbejde med dig for at finde passende løsninger for fremtiden. Vi ser på ethvert juridisk aspekt og stræber efter at opnå det bedst mulige resultat for dig.

Emner, som vi kan hjælpe dig med, er:

• Skilsmisse pagt;
• Forældreplan;
• Ægtepagt;
• Distribution af fælles aktiver;
• Underholdsbidrag for børn;
• Partnere underholdsbidrag;
• Børns rettigheder til adgang;
• pension;
• Gæld;
• Fiskale konsekvenser.

Har du brug for en skilsmisseadvokat?

Børnebidrag

Børnebidrag

En skilsmisse har stor indflydelse på børn. Derfor lægger vi stor værdi for dine børns interesser

Anmod om skilsmisse

Anmod om skilsmisse

Vi har en personlig tilgang, og vi arbejder sammen med dig mod en passende løsning

Partner underholdsbidrag

Partner underholdsbidrag

Skal du betale eller modtage underholdsbidrag? Og hvor meget? Vi hjælper dig med dette

Lev separat

Lev separat

Vil du bo adskilt? Vi hjælper dig

En aftale med skilsmisseadvokaten? Sådan forbereder du dig!

Du og din partner har taget beslutningen. Du får en skilsmisse. Men hvad er det næste? Det første vigtige skridt efter denne vidtrækkende beslutning er at indkalde en skilsmisseadvokat. Når alt kommer til alt, når en skilsmisse er afgjort, opstår ikke kun forskellige praktiske, men også juridiske problemer: Hvad sker der med dit fælles hjem og pantelånet, der for eksempel hviler? Hvordan arrangeres fordelingen af ​​dine opsparing og bankkonti? Og hvem skal tage sig af dine børns daglige eller økonomiske pleje? For at være i stand til at hjælpe dig så meget som muligt med at arrangere og registrere alle de juridiske problemer omkring skilsmissen, er det vigtigt, at din skilsmisseadvokat har al den nødvendige information og dokumentation.

Oplysninger om udnævnelsen

Mens du forbereder dig til mødet med din skilsmisseadvokat, er det vigtigt, at du diskuterer en række vigtige spørgsmål med din ex-partner. Hvordan ser du fremtiden efter skilsmissen vedrørende dit fælles hjem, den økonomiske situation og dine mulige børn? Hvis der allerede er en aftale inden udnævnelsen, for eksempel vedrørende huset eller den daglige pleje og kontakt med dine børn, kan en fælles skilsmisseadvokat nemt og hurtigt registrere disse aftaler i en skilsmisseaftale og en forældreplan.

Er det ikke muligt at diskutere og aftale fælles med din ex-partner? Derefter kan du ringe til din egen skilsmisseadvokat, som vil stræbe efter at opnå det bedst mulige resultat for dig. I dette tilfælde anbefales det stadig, forberedelse til mødet med din skilsmisseadvokat, at spørge dig selv, hvilke vigtige spørgsmål du gerne vil afvikle, og på hvilken måde. Vil du for eksempel fortsætte med at bo i huset og tage sig af dine børn dagligt? I dette tilfælde kan skilsmisseadvokaten fortælle dig nøjagtigt, hvad der kan og bør arrangeres, og hvordan du kan realisere disse arrangementer.

• Er du en person?
• Har du brug for juridisk rådgivning?
• Vil du have en klar indsigt i din juridiske position?

Kontakt os direkte via knappen.
Vi ringer tilbage så hurtigt som muligt.

Vores skilsmisseadvokater støtter dig

Hvilke dokumenter skal jeg medbringe?

Det er vigtigt at samle nogle vigtige dokumenter og bringe dem til din aftale med skilsmisseadvokaten. Først og fremmest skal du medbringe din ægteskabsbog eller samlivsaftale og muligvis en gerning med førhåndsaftalen. Denne dokumentation giver advokaten indsigt i din og dine ex-partnere den juridiske position og danner udgangspunktet for yderligere aftaler. Har du og din eks-partner et (lejet) hus sammen? I så fald bliver du også nødt til at medbringe dit pantebrev eller lejeaftale med dig til mødet. Din økonomiske situation er også relevant i forbindelse med skilsmissen. Du kan give din skilsmisseadvokat en oversigt over dine bankkonti og / eller opsparingskonti, årsopgørelser og de sidste tre selvangivelser. Og endelig er information om dine pensioner, forsikringer og eventuelle gæld, du måtte have indgået, også vigtig.

Skilsmisse og børn

Når børn er involveret, er det vigtigt, at deres behov også overvejes. Vi sørger for, at der tages hensyn til disse behov så meget som muligt i forordningen. Vores skilsmisseadvokater kan udarbejde en forældreplan sammen med dig, hvor fordelingen af ​​plejen over dine børn efter skilsmissen er bestemt. Vi kan også beregne mængden af ​​underholdsbidrag, der skal betales eller modtages.

Er du allerede skilt, og har du en konflikt om for eksempel overholdelse af partneren eller barnet underholdsbidrag? Eller har du grund til at tro, at din ex-partner nu har tilstrækkelige økonomiske ressourcer til at tage sig af sig selv? Vores skilsmisseadvokater kan også give dig juridisk assistance i sådanne tilfælde.

Eget selskab og skilsmisse

Har du dit eget firma, og bliver du skilt? Derefter skal du tage højde for ekstra aspekter. Spørgsmål, som vores skilsmisseadvokater vil analysere sammen med dig, inkluderer:

• Har du aktier?
• Tilhører disse andele ejendomsfællesskabet?
• Hvad sker der med din egen virksomhed?
• Hvad er konsekvenserne af adskillelsen for din egen virksomhed?
• Hvad er skattemæssige konsekvenser?

Vores skilsmisseadvokater har kendskab til både familieret og iværksætterviden og er derfor ideelt placeret til at yde dig juridisk og skattemæssig bistand i disse tilfælde. Har du brug for en skilsmisseadvokat? Kontakt Law & More.

Personlig tilgang og vejledning

Selvom vi anbefaler nogle forberedelser, før vi konsulterer din skilsmisseadvokat, kl Law & More forstå, at en skilsmisse er en vidtrækkende begivenhed i dit liv, og at du muligvis ikke kan forestille dig og konkretisere din fremtid direkte efter skilsmissen. Det er derfor Law & Moreskilsmisseadvokater har en personlig tilgang, og sammen med dig og muligvis din ex-partner vil vi afgøre din juridiske situation under samtalen på baggrund af dokumentationen. Vi kortlægger din vision og dine ønsker for fremtiden. Skilsmisse advokaterne Law & More er eksperter inden for person- og familieret og er glade for at guide dig, muligvis sammen med din partner, gennem skilsmisseprocessen.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send os en e-mail:

Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More - [e-mail beskyttet]
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-mail beskyttet]

Law & More B.V.