Vil du ansøge om skilsmisse? Så har du brug for en advokat til den juridiske bilæggelse af din skilsmisse. Law & More er klar til at hjælpe dig. Så snart du og din partner skilles, opstår der vigtige spørgsmål.

ANSOEGER OM DIVORCE?
FÅ KONTAKT MED LAW & MORE

Ansøgning om skilsmisse

Vil du ansøge om skilsmisse? Så har du brug for en advokat til den juridiske bilæggelse af din skilsmisse. Law & More Er klar til at hjælpe dig.

Hurtig Menu

Så snart du og din partner skilles, opstår der vigtige spørgsmål.

• Hvilke forhold er involveret i en skilsmisse?
• Hvem vil fortsætte med at bo derhjemme, og hvem vil forlade huset, eller vil huset blive solgt?
• Hvordan arrangeres plejen til dit barn?
• Hvad er der aftalt om betaling af underholdsbidrag for børn og partnere?
• Og hvilke aftaler indgår du om fordelingen af ​​dine ejendele?

Har du brug for juridisk hjælp til bilæggelse af din skilsmisse, udarbejdelse af en skilsmisseaftale og en forældreplan? Law & More vil hjælpe dig med at afslutte din skilsmisse. Vores advokater har specialkendskab inden for familieret. Vi hjælper dig, hvis du ønsker at ansøge om en skilsmisse, eller hvis du og din partner ønsker at arrangere skilsmissen efter fælles aftale.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

 Ring +31 (0) 40 369 06 80

Har du brug for en skilsmisseadvokat?

Børnebidrag

Børnebidrag

En skilsmisse har stor indflydelse på børn. Derfor lægger vi stor værdi for dine børns interesser

Anmod om skilsmisse

Skilsmisse advokat

En skilsmisse er en vanskelig periode. Vi hjælper dig gennem hele processen

Partner underholdsbidrag

Partner underholdsbidrag

Skal du betale eller modtage underholdsbidrag? Og hvor meget? Vi hjælper dig med dette

Lev separat

Lev separat

Vil du bo adskilt? Vi hjælper dig

"Law & More advokater

er involveret og

kan empati med

klientens problem"

Skilsmisse i gensidig konsultation

Hvis du og din partner er i stand til at konsultere hinanden og indgå aftaler sammen, hjælper vi dig og din partner med at indgå klare aftaler under møder på vores kontor. Når der er indgået aftaler om skilsmisse, sikrer vi, at disse registreres nøjagtigt i en skilsmisseaftale og en mulig forældreplan. Når skilsmisseaftalen er udarbejdet og underskrevet af dig og din partner, kan skilsmissesager ofte afsluttes hurtigt.

Ensidig skilsmisse

Desværre er spændingen mellem ex-partnere undertiden for stor, så det ikke længere er realistisk at holde gensidige konsultationer og nå til fælles aftaler. Så kan du komme til os for professionel hjælp fra en skilsmisseadvokat, der vil forhandle alle juridiske aspekter for dig. Vi sigter mod at opnå det bedst mulige resultat for dig. Dermed overvejer vi omhyggeligt hvert juridisk aspekt. Skilsmissepagten og forældreplanen danner grundlaget for din fremtid og dit barns (barnes) fremtid. Derfor er det meget vigtigt at tænke over indholdet af disse dokumenter sammen med en Law & More jurist. På denne måde kan du være sikker på, at alle aftaler vil blive lagt på papir på en lovligt korrekt måde.

Skilsmisseaftale

En skilsmisseaftale, hvad betyder det? En skilsmisseaftale er en skriftlig aftale mellem dig og din partner. Pagten indeholder alle aftaler om blandt andet partnerskab, fordelingen af ​​husholdningseffekter, ægteskabshjemmet, pensionen og opdelingen af ​​opsparing. .

Forældreplan

Har du mindre børn? I så fald er det obligatorisk at udarbejde en forældreplan. Skilsmissepagten og forældreplanen er begge en del af andragendet om at ansøge om skilsmisse. I en forældreplan er der indgået aftaler om børns livssituation, fordeling af ferier, aftaler med hensyn til opdragelse og besøgsordninger. Vi hjælper dig med at indgå og registrere aftalerne. Vi foretager også en beregning af underholdsbidrag for børn.

Ansøgning om skilsmisse

Følgende komponenter er obligatoriske:
• en opdeling af alle pleje- og opdragelsesopgaver;
• aftaler om, hvordan du informerer hinanden om børnene;
• størrelsen og perioden af ​​underholdsbidrag, som du eller din partner betaler for børnenes opdragelse;
• aftaler om, hvem der betaler særlige omkostninger, såsom camping weekender på sportsklubben.

Ud over de obligatoriske komponenter er det klogt at indgå aftaler om emner, som du og din partner synes er vigtige. Du kan tænke på følgende aftaler:

• aftaler om skolevalg, medicinsk behandling og opsparingskonti;
• regler for eksempel om sengetider og straf;
• kontakt med familien, såsom bedsteforældre, bedstemødre, onkler og tanter.

Skilsmisse med børn

Ansøgning om skilsmisse har ikke kun en stor indflydelse på livet for dig og din partner, men også for dit barns (børn). En skilsmisse vil resultere i, at din partner bliver din eks-partner. Dette betyder dog ikke, at din ex-partner også bliver ex-forælder. At arbejde med din ex-partner under og efter en skilsmisse kræver en stor indsats. Ikke desto mindre er samarbejdende forældre meget vigtige for børnenes velbefindende. Ingen kontakt eller forringet kontakt med en af ​​forældrene kan have alvorlige negative konsekvenser for et barn. Uanset om du har små eller ældre børn, er det vigtigt, at der tages hensyn til deres interesser i skilsmisseprocessen..

For at sikre, at dine børn lider så lidt som muligt af skilsmissen, er det vigtigt at indgå klare aftaler. Vi giver dig juridisk rådgivning og forhandler på dine vegne.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send os en e-mail:

Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More - [e-mail beskyttet]
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-mail beskyttet]

Law & More B.V.