Har du eller din ex-partner ikke en tilstrækkelig indkomst til at leve efter skilsmissen? Så har den anden partner forpligtelse til at betale underholdsbidrag til ex-partneren.
Hvornår har du ret til at modtage underholdsbidrag fra din ex-partner? I princippet har du ret til partnerskab, hvis du efter skilsmissen ikke har tilstrækkelig indkomst til at forsørge dig selv.

TRENGER HJÆLP TIL BEREGNING AF PARTNERALIMONI?
FÅ KONTAKT MED LAW & MORE

Partner underholdsbidrag

Har du eller din ex-partner ikke en tilstrækkelig indkomst til at leve efter skilsmissen? Så har den anden partner forpligtelse til at betale underholdsbidrag til ex-partneren.

Hurtig Menu

Hvornår har du ret til at modtage underholdsbidrag fra din ex-partner?
I princippet har du ret til partnerskab, hvis du efter skilsmissen ikke har tilstrækkelig indkomst til at forsørge dig selv. Din levestandard på tidspunktet for ægteskabet vil blive taget i betragtning for at afgøre, om du er berettiget til partnerskab. I praksis vil en af ​​begge partnere modtage retten til underholdsbidrag. I de fleste tilfælde er dette kvinden, især hvis hun har været ansvarlig for det meste af pleje af husholdningen og børnene. I dette tilfælde har kvinden ofte ingen indkomst eller en begrænset indkomst fra deltidsbeskæftigelse. I en situation, hvor manden har udført rollen som 'husmand', og kvinden har lavet en karriere, kan manden i princippet kræve partner underholdsbidrag.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

 Ring +31 (0) 40 369 06 80

Har du brug for en skilsmisseadvokat?

Børnebidrag

Børnebidrag

En skilsmisse har stor indflydelse på børn. Derfor lægger vi stor værdi for dine børns interesser

Anmod om skilsmisse

Anmod om skilsmisse

Vi har en personlig tilgang, og vi arbejder sammen med dig mod en passende løsning

Partner underholdsbidrag

Skilsmisse advokat

En skilsmisse er en vanskelig periode. Vi hjælper dig gennem hele processen

Lev separat

Lev separat

Vil du bo adskilt? Vi hjælper dig

"Law & More advokater

er involveret og

kan empati med

klientens problem"

Niveau for partner underholdsbidrag

I samråd kan du og din ex-partner blive enige om mængden af ​​partnere underholdsbidrag. Hvis du ikke er i stand til at nå til enighed sammen, hjælper en af ​​vores advokater gerne dig. Vi kan ikke kun hjælpe dig med forhandlingsprocessen, men vi kan også bestemme mængden af ​​partnertilskud til dig. Det gør vi ved at foretage en vedligeholdelsesberegning.

Dommeren vil ikke kun se på vedligeholdelsesmodtagerens økonomiske situation, men også på vedligeholdelsesbetalers økonomiske situation. På baggrund af begge situationer afgør retten om en af ​​jer har ret til at modtage underholdsbidrag og i bekræftende fald størrelsen på underholdsbidraget. I nogle tilfælde er det muligt, at du faktisk har ret til partnervedligeholdelse, men at de økonomiske detaljer for din ex-partner viser, at han eller hun simpelthen ikke er i stand til at betale partner underholdsbidrag.

Beregning af vedligeholdelse

En vedligeholdelsesberegning er en temmelig kompleks beregning, da mange faktorer skal tages i betragtning. Law & More vil med glæde gennemføre partnerunderholdsberegningen for dig. .

Bestemmelse af behovet
Mængden af ​​partnereunderskud afhænger af behovet for den person, der modtager underholdsbidrag, og af kapaciteten for den person, der skal betale underholdsbidrag. For at bestemme behovet for underholdsmodtageren antages en standard på cirka 60% af den samlede familieindkomst minus omkostninger for børn.

Bestemmelse af økonomisk kapacitet
Der foretages en beregning af bæreevne for begge parter. Denne beregning afgør, om den person, der er ansvarlig for vedligeholdelse, har tilstrækkelig økonomisk kapacitet til at kunne betale underholdsbidrag. For at bestemme den økonomiske kapacitet for den person, der skal betale underholdsbidrag, skal hans eller hendes nettoindkomst først fastlægges. Alimentationsbetaleren kan først trække et antal omkostninger fra denne indkomst. Det drejer sig hovedsageligt om omkostninger, som underholdsudbetaleren skal afholde for at få ender til at mødes (omkostninger).

Sammenligning af bæreevne
Endelig skal der foretages en sammenligning af bæreevne. Denne sammenligning bruges til at beregne det vedligeholdelsesmængde, som parterne har samme økonomiske frihed for. Omfanget af underholdskreditor sammenlignes med omfanget af underholdsskyldneren. Tanken bag dette er, at underholdskreditor ikke behøver at være i en bedre økonomisk situation end vedligeholdelsesskyldneren som et resultat af vedligeholdelsesbetalingen.

Vil du vide, hvad din økonomiske situation vil være efter din skilsmisse? Kontakt Law & More og vi kan samarbejde med dig for at bestemme, hvor meget underholdsbidrag du skal betale eller modtage.

Partner underholdsbidrag

Ændring af underholdsbidrag

Hvis du ensidigt ønsker at annullere eller ændre partnerpartnerskabet, skal dette ske gennem retten. Vi kan indsende en ændringsanmodning ved retten på dine vegne. Retten kan ændre partnerskabsaftalen, dvs. øge, reducere eller indstille til nul. I henhold til loven skal der derefter ske en 'ændring af omstændighederne'. Hvis retten finder, at der ikke er nogen ændring af omstændighederne, vil din anmodning ikke blive imødekommet. Dette begreb er ikke yderligere forklaret i loven og kan derfor vedrøre en lang række omstændigheder. I praksis involverer dette ofte en ændring i de økonomiske forhold for en af ​​de tidligere partnere.

Opsigelse af partner underholdsbidrag
Forpligtelsen til at betale partiordgivelse kan ende i følgende situationer:

• i tilfælde af din eller din eks-partner's død;
• hvis den maksimale vedligeholdelsesperiode, der er fastlagt af retten, er udløbet;
• hvis den person, der modtager vedligeholdelse, gifter sig igen, indgår et registreret partnerskab eller begynder at bo sammen;
• hvis de økonomiske forhold er ændret, og den person, der modtager vedligeholdelse, kan tjene til livets ophold

Vores skilsmisseadvokater har kendskab til både familieret og iværksætterviden og er derfor ideelt placeret til at yde dig juridisk og skattemæssig bistand i disse tilfælde. Har du brug for en skilsmisseadvokat? Kontakt Law & More.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send os en e-mail:

Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More - [e-mail beskyttet]
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-mail beskyttet]

Law & More B.V.