I princippet er energilovgivning vigtig, når energi købes, leveres eller genereres. Energileverandører såvel som virksomheder og privatpersoner spiller derfor en rolle i dette. Law & MoreAdvokater holder nøje øje med al udvikling inden for energilovgivning, herunder ny udvikling inden for produktion af bæredygtig energi.

Søger du en energetisk lovgiver?
FÅ KONTAKT MED LAW & MORE

Energilov

I princippet er energilovgivning vigtig, når energi købes, leveres eller genereres. Energileverandører såvel som virksomheder og privatpersoner spiller derfor en rolle i dette. Law & MoreAdvokater holder nøje øje med al udvikling inden for energilovgivning, herunder ny udvikling inden for produktion af bæredygtig energi.

Hurtig Menu

Vores eksperter har en bred orientering, da de fokuserer på alle former for energi. Altså olie, naturgas, elektricitet, biomasse og vind- og solenergi. På grund af denne brede orientering er vores kunder leverandører og producenter samt forbrugere, investorer og leverandører af materialer og tjenester. Endelig arbejder vi også inden for forsyningsforsyninger til industrianlæg, der dækker produkter som damp og demineraliseret vand. Så har du brug for en specialist inden for energiret? Law & More tilbyder dig følgende tjenester fra både Eindhoven og Amsterdam:

• Udarbejdelse af varme- og energikontrakter;
• Tilbyder rådgivning om køb og salg af energi;
• Rådgivning om overholdelse af energilovgivning og energiaftaler;
• Rådgivning om udarbejdelse af en bæredygtig energipolitik;
• Udarbejdelse af energieffektivitetsplaner;
• Ansøgning om tilladelser og undtagelser;
• Giv rådgivning om handel med emissioner og handel med certifikater.

Tom Meevis

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

 Ring +31 (0) 40 369 06 80

Hvorfor vælge Law & More?

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag
fra 08:00 til 22:00 og i weekenderne fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer op
med en passende handlingsplan

Personlig tilgang

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100% af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit bedømmes med en 9.4

"Jeg ville have
at have en advokat der
er altid klar til mig,
selv i weekenden ”

Den nye energilovgivning

Energilov spiller en vigtig rolle i dagens samfund, da vi ikke længere kan undvære elektricitet, lys og varme. Det meste af energien genereres stadig af fossile brændstoffer som olie og gas, men disse brændstoffer er dårlige for miljøet, og de løber desuden ud. For at sikre, at vi ikke løber tør for energi og forbedre miljøet, bruger vi nu alternative energikilder som vand, vind, sollys og biogas. Disse energikilder er fremtiden, fordi de ikke er skadelige for miljøet, og de er også uudtømmelige.

Vores ekspertise inden for energiret

Zonne energibillede

Solenergi

Vi fokuserer på energilov, der fokuserer på vind og solenergi

Miljølovgivning

Miljølovgivning

Både hollandske og europæiske love gælder for miljøret. Lad os informere og rådgive dig

Emmis-rettigheder / emmis-handelsbillede

Emissionsrettigheder / handel med emissioner

Leder du efter en specialist inden for handel med emissioner? Vi er glade for at hjælpe dig videre!

Energiproducentens image

Energiproducent

Har du at gøre med energisålen? Vores eksperter er glade for at hjælpe dig

For at sikre, at der føres en fremtidssikker energi- og klimapolitik, har Nederlandene indgået energiaftalen om bæredygtig vækst. Formålet med denne aftale er at have Nederlandene fuldt ud kørt på bæredygtig energi i 2050. Energiaftalen indeholder forskellige mål for virksomheder, der kræver, at de sparer energi. Derudover har den nederlandske regering indgået langsigtede aftaler med et stort antal sektorer for at overvåge forbedringen af ​​energieffektiviteten. De virksomheder, der er en del af disse aftaler, har flere fordele: De vil drage fordel af omkostningsbesparelser, flere procesinnovationer og et bæredygtigt image. Men der er også flere forpligtelser forbundet med flerårige aftaler. Disse aftaler er komplicerede, og der udarbejdes et stort antal regler. Er din virksomhed også berørt af de nye regler? Den rigtige juridisk support er vigtig, så du ved, hvor du står. Venligst kontakt Law & More og vi vil med glæde hjælpe dig.

energilov-billede-nyt

Lovgivning inden for energileverandører

Skal du beskæftige dig med køb eller salg af energi? Så ved du, at du kan købe elektricitet både over-the-counter og via børsen. Da en af ​​parterne med den over-the-counter-metode kan gå konkurs, er juridisk støtte meget vigtig. Det er også vigtigt, at der indgås klare aftaler, så den anden part opfylder sine forpligtelser, og leverandøren ikke lider tab. Law & More tilbyder support i disse aktiviteter, så du ikke står over for nogen overraskelser.

I mange tilfælde sker levering af elektricitet og gas via et elektricitets- eller gasnet. Personer eller virksomheder, der leverer energi til andre forbrugere er forpligtet til at udpege en netværksoperatør. Der er dog undtagelser fra denne regel: hvis du for eksempel bruger et lukket distributionssystem eller en direkte linje, gælder forpligtelsen til at udpege en netværksoperatør ikke. Et lukket distributionssystem er et forretningsnet, der er geografisk begrænset og kun kan have et vist antal kunder. Ejere af et lukket distributionssystem kan ansøge om en undtagelse fra forpligtelsen til at udpege en netværksoperatør. Der findes en direkte linje, når en elektricieledning eller gasledning forbinder en energiproducent direkte med en bruger af energi. En direkte linje er ikke en del af et netværk, så der er ingen forpligtelse til at udpege en netværksoperatør i dette tilfælde.

Hvis du er en del af en energileverandør, er det vigtigt for dig at afgøre, om der er et lukket distributionssystem eller en direkte linje. Dette skyldes, at forskellige rettigheder og forpligtelser spiller en rolle i begge former for levering. Der er dog andre aspekter, du skal tage højde for. F.eks. Kan energileverandører have brug for en licens til at levere gas og elektricitet til små forbrugere. Derudover skal energileverandører også tage hensyn til reglerne fra varmeloven, som igen påvirker indgåelsen af ​​varmekontrakter.

Har du spørgsmål eller usikkerheder omkring energiloven for energileverandører? Ring derefter eksperterne fra Law & More. Vi tilbyder juridisk support til virksomheder og forbrugere, der beskæftiger sig med gas og elektricitet. Uanset om du ansøger om en licens, udarbejder en energikontrakt eller deltager i en energimesse, er vores specialister til din tjeneste.

Handel med emissioner og handel med certifikater

Har du som virksomhed at gøre med handel med emissioner eller handel med certifikater? Du skal beregne, hvor meget CO2 du udsender hvert år, så du får en passende mængde emissioner. Hvis det er tilfældet, at du udsender mere, fordi købet af dit produkt er øget, har du brug for ekstra emissionsrettigheder. Hvis du har brug for flere store mængder elektricitet, kan du deltage i certifikathandel. I begge tilfælde Law & Moreadvokater vil være nyttige for dig. Vores specialister fokuserer på handel med emissioner og certifikathandel og ved, hvordan de kan hjælpe dig, hvis du oplever problemer med dette. Så har du spørgsmål om emissionsrettigheder? Vil du ansøge om en emissionstilladelse? Eller har du brug for rådgivning om handel med emissioner eller certifikathandel? Kontakt advokaterne på Law & More.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:

Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More - [e-mail beskyttet]
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-mail beskyttet]

Law & More B.V.