BRUG FOR MILJØADVOKAT?
SPØRG OM RETLIG HJÆLP

Vores advokater er specialister i den nederlandske lov

Kontrolleret Klar.

Kontrolleret Personligt og let tilgængeligt.

Kontrolleret Dine interesser først.

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag ​​fra 08:00 til 22:00 og i weekenden fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer med en passende handlingsplan
God og hurtig kommunikation

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100 % af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit får en 9.4

Miljølovgivning

Som virksomhed kan du støde på miljølovgivning, hvis du skal beskæftige dig med udledningen af ​​gasser, bortskaffelse af affald eller forurening af jord eller vand. Du er muligvis også nødt til at overholde reguleringsplaner og miljøtilladelser. Når det gælder offentligretlige handlinger, kan du også tænke på emission af ammoniak fra husdyrbrug. Regeringen forsøger at forhindre forurening og beskytte kvaliteten af ​​jord, luft og vand ved hjælp af miljølovgivning. Denne lovgivning er for eksempel fastlagt i miljøforvaltningsloven, loven om generelle bestemmelser for miljøret og siden 2021 i miljølovloven. Håndhævelse af disse miljølovgivninger finder sted i den nederlandske forvaltningslovgivning, strafferet og civilret. Inspektoratet for ministeriet for boliger, fysisk planlægning og miljø (VROM) kontrollerer og inspicerer virksomheder for at overholde disse love og regler.

Hurtig Menu

Tom Meevis billede

Tom Meevis

LEDENDE PARTNER / ADVOCAT

tom.meevis@lawandmore.nl

Vores ekspertise inden for energiret

Solenergi

Solenergi

Vi fokuserer på energilovgivning, der fokuserer på vind- og solenergi.

Både hollandsk og europæisk lovgivning gælder for energilovgivningen. Lad os informere og rådgive dig.

Leder du efter en specialist inden for handel med emissioner? Vi er glade for at hjælpe dig videre!

Energiproducent

Energiproducent

Vores virksomhedsadvokater kan vurdere aftaler og rådgive om dem.

"Jeg ville have en advokat
som altid er klar til mig,
selv i weekenden ”

Du kan kontakte Law & More for mere information om:

  • Regulering af byggeri og industrielle aktiviteter
  • Beskyttelse af natur og landskab
  • Rumlig planlægning og provinspolitik
  • Miljøtilladelser og reguleringsplaner
  • Miljøansvar

Ønsker du flere juridiske oplysninger om dette emne? Du kan kontakte os for juridisk rådgivning og juridisk assistance til alle dine miljøspørgsmål og -problemer. Det er også muligt at indlede retssager for din virksomhed. Vores miljøadvokater er klar til at besvare dine spørgsmål.

Hvad klienter siger om os

Vores energiadvokater står klar til at hjælpe dig:

Office Law & More

Miljøregler for din virksomhed

Hvilke miljølovgivninger der gælder for din virksomhed, og om du er nødt til at forholde dig til ministeriet for boliger, fysisk planlægning og miljø, afhænger af, i hvilken udstrækning din virksomhed har indflydelse på miljøet. I Holland defineres tre kategorier af virksomheder i denne sammenhæng:

Kategori A: virksomheder i denne kategori har mindst indflydelse på miljøet. Virksomheder i denne kategori består især af kontorer, banker og børnehaver og har mindst en minimal indvirkning på miljølovgivningen. Sådanne virksomheder behøver ikke at ansøge om en miljøtilladelse til deres aktiviteter, og de behøver heller ikke at rapportere om aktivitetsdekret.

Kategori B: virksomheder, der har en betydelig indvirkning på miljøet, er anbragt i kategori B. For deres forretningsaktiviteter, såsom trykning og bilvask og reparation, skal de rapportere om aktivitetsdekret. Anmeldelsen kan vedrøre anvendelse af forurenet jord, deponering og transport af affald eller en usædvanlig hændelse. I en række tilfælde skal en begrænset miljøtilladelse (OBM) også anvendes.

Kategori C: virksomheder inden for denne kategori, for eksempel metalbearbejdningsvirksomheder, har en stor indvirkning på miljøet. Denne kategori er også underlagt en forpligtelse til at give oplysninger baseret på aktivitetsdekretet. Derudover skal disse virksomheder også ansøge om en miljøtilladelse til deres forretningsaktiviteter. Miljølovets advokater for Law & More kan bestemme under hvilken kategori din virksomhed er noteret og hvilke forpligtelser du skal overholde. Du kan også forvente hjælp fra os med at ansøge om en miljøtilladelse eller ved at give en anmeldelse af aktivitetsdekretet.

MiljølovgivningMiljøtilladelse

Virksomheder i kategori C skal ansøge om en miljøtilladelse. Uden denne tilladelse er det forbudt at starte, ændre eller drive en virksomhed. Følgende betingelser skal være opfyldt, før miljøtilladelsen er udstedt:

  • der skal være en Wm-virksomhed;
  • Wm-virksomheden skal udnævnes i loven om miljøtilladelse (generelle bestemmelser).

I henhold til miljøstyringsloven anses Wm-etablering for at eksistere, hvis virksomheden vedrører et firma (eller hvis det er størrelsen på en virksomhed), aktiviteten er på et sted og varer mindst seks måneder (eller regelmæssigt vender tilbage til samme placering) og aktiviteten er inkluderet i bilag I til miljølovdekretet.

Miljøtilladelsesbegrænset miljøtest (OBM)

En virksomhed skal ansøge om en OBM til to typer aktiviteter:

  • aktiviteter, som den kompetente myndighed skal vurdere, om aktiviteten er egnet til den lokale situation
  • aktiviteter, for hvilke en miljøpåvirkningsvurdering er obligatorisk. En sådan vurdering fokuserer især på mulige skadelige virkninger på miljøet.

Aktiviteterne kan omfatte etablering af et selskab, men også ændringer. Det er også muligt, at der kræves to OBM'er til et firma. Når du ansøger om en OBM til en bestemt aktivitet, kontrollerer den kompetente myndighed, som regel kommunen, den pågældende aktivitet, inden du kan starte din aktivitet. Dette vil resultere i en tilladelse eller afslag.

Lov om miljøplanlægning

Denne lov er allerede vedtaget af parlamentet og forventes at træde i kraft i 2021. Miljølovens vigtigste bidrag er udarbejdelsen af ​​forskellige eksisterende love for at gøre lovgivningen om miljølovgivning mere gennemsigtig og brugervenlig. Advokaterne for Law & More kan rådgive dig om overgangsloven og mulige ændringer, der kan gælde for din virksomhed.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More