BRUG FOR ENERGIADVOKAT?
SPØRG OM RETLIG HJÆLP

Vores advokater er specialister i den nederlandske lov

Kontrolleret Klar.

Kontrolleret Personligt og let tilgængeligt.

Kontrolleret Dine interesser først.

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag ​​fra 08:00 til 22:00 og i weekenden fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer med en passende handlingsplan
God og hurtig kommunikation

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100 % af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit får en 9.4

/
Energilov
/

Energilov

I princippet er energilovgivning vigtig, når energi købes, leveres eller genereres. Energileverandører såvel som virksomheder og privatpersoner spiller derfor en rolle i dette. Law & MoreAdvokater holder nøje øje med al udvikling inden for energilovgivning, herunder ny udvikling inden for produktion af bæredygtig energi.

Hurtig Menu

Vores eksperter har en bred orientering, da de fokuserer på alle former for energi. Altså olie, naturgas, elektricitet, biomasse og vind- og solenergi. På grund af denne brede orientering er vores kunder leverandører og producenter samt forbrugere, investorer og leverandører af materialer og tjenester. Endelig arbejder vi også inden for forsyningsforsyninger til industrianlæg, der dækker produkter som damp og demineraliseret vand. Så har du brug for en specialist inden for energiret? Law & More tilbyder dig følgende tjenester fra begge Eindhoven Amsterdam:

  • Udarbejdelse af varme- og energikontrakter;
  • Rådgivning i forbindelse med køb og salg af energi;
  • Rådgivning med hensyn til overholdelse af energilovgivning og energiaftaler;
  • Rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af en bæredygtig energipolitik;
  • Udarbejdelse af energieffektivitetsplaner;
  • Ansøgning om tilladelser og dispensationer;
  • Rådgivning om handel med emissioner og handel med certifikater.

Tom Meevis billede

Tom Meevis

LEDENDE PARTNER / ADVOCAT

tom.meevis@lawandmore.nl

Vores ekspertise inden for energiret

Solenergi

Solenergi

Vi fokuserer på energilovgivning, der fokuserer på vind- og solenergi.

Både hollandsk og europæisk lovgivning gælder for miljølovgivningen. Lad os informere og rådgive dig.

Leder du efter en specialist inden for handel med emissioner? Vi er glade for at hjælpe dig videre!

Energiproducent

Energiproducent

Vores virksomhedsadvokater kan vurdere aftaler og rådgive om dem.

"Jeg ville have en advokat
som altid er klar til mig,
selv i weekenden ”

Den nye energilovgivning

Energilov spiller en vigtig rolle i dagens samfund, da vi ikke længere kan undvære elektricitet, lys og varme. Det meste af energien genereres stadig af fossile brændstoffer som olie og gas, men disse brændstoffer er dårlige for miljøet, og de løber desuden ud. For at sikre, at vi ikke løber tør for energi og forbedre miljøet, bruger vi nu alternative energikilder som vand, vind, sollys og biogas. Disse energikilder er fremtiden, fordi de ikke er skadelige for miljøet, og de er også uudtømmelige.

Hvad klienter siger om os

Meget kundevenlig service og perfekt vejledning!

Mr. Meevis har bistået mig i en ansættelsesretlig sag. Det gjorde han sammen med sin assistent Yara med stor professionalisme og integritet. Ud over sine egenskaber som professionel advokat forblev han til enhver tid en ligemand, et menneske med en sjæl, som gav en varm og tryg følelse. Jeg trådte ind på hans kontor med hænderne i håret, hr. Meevis gav mig straks følelsen af, at jeg kunne slippe mit hår og han ville tage over fra det øjeblik, hans ord blev til gerninger og hans løfter blev holdt. Det jeg bedst kan lide er den direkte kontakt, uanset dag/tid, så var han der når jeg havde brug for ham! En topper! Tak Tom!

Nora

Eindhoven

10

Fantastike

Aylin er en af ​​de bedste skilsmisseadvokater, der altid er tilgængelig og giver svar med detaljer. Selvom vi skulle styre vores proces fra forskellige lande, havde vi ingen vanskeligheder. Hun styrede vores proces meget hurtigt og problemfrit.

Ezgi Balik

Harlem

10

Godt arbejde Aylin

Meget professionel og altid effektiv i kommunikationen. Godt klaret!

Martin

Lelystad

10

Tilstrækkelig tilgang

Tom Meevis var hele vejen igennem involveret i sagen, og alle spørgsmål, der var fra min side, blev besvaret hurtigt og tydeligt af ham. Jeg vil bestemt anbefale firmaet (og Tom Meevis i særdeleshed) til venner, familie og forretningsforbindelser.

mike

Hoogeloon

10

Flot resultat og behageligt samarbejde

Jeg fremlagde min sag for LAW and More og blev hjulpet hurtigt, venligt og frem for alt effektivt. Jeg er meget tilfreds med resultatet.

Sabine

Eindhoven

10

Rigtig god håndtering af min sag

Jeg vil gerne takke Aylin mange gange for hendes indsats. Vi er meget glade for resultatet. Kunden er altid central hos hende, og vi er blevet hjulpet rigtig godt. Vidende og meget god kommunikation. Kan virkelig anbefale dette kontor!

Sahin kara

Veldhoven

10

Juridisk tilfreds med de leverede tjenester

Min situation blev løst på en måde, hvor jeg kun kan sige, at resultatet er, som jeg ønskede det. Jeg fik hjælp til min tilfredshed og måden Aylin handlede på kan beskrives som præcis, gennemsigtig og beslutsom.

Arsalan

Mierlo

10

Alt godt arrangeret

Fra starten havde vi et godt klik med advokaten, hun hjalp os med at gå den rigtige vej og fjernede eventuelle usikkerheder. Hun var tydelig og et menneskeligt menneske, som vi oplevede som meget behageligt. Hun gjorde informationen klar, og gennem hende vidste vi præcis, hvad vi skulle gøre, og hvad vi kunne forvente. En meget behagelig oplevelse med Law and more, men især med den advokat vi havde kontakt med.

Vera

Helmond

10

Meget vidende og venlige mennesker

Meget god og professionel (juridisk) service. Kommunikation og samarbejde er meget godt og hurtigt. Ik ben geholpen dør dhr. Tom Meevis en mw. Aylin Selamet. Kort sagt, jeg havde en god oplevelse med dette kontor.

Mehmet

Eindhoven

10

Great

Meget venlige mennesker og meget god service ... kan ikke sige andet, det er super hjulpet. Skulle det ske vil jeg helt sikkert vende tilbage.

Jacky

Bree

10

Vores energiadvokater står klar til at hjælpe dig:

Office Law & More

For at sikre, at der føres en fremtidssikker energi- og klimapolitik, har Nederlandene indgået energiaftalen om bæredygtig vækst. Formålet med denne aftale er at have Nederlandene fuldt ud kørt på bæredygtig energi i 2050. Energiaftalen indeholder forskellige mål for virksomheder, der kræver, at de sparer energi. Derudover har den nederlandske regering indgået langsigtede aftaler med et stort antal sektorer for at overvåge forbedringen af ​​energieffektiviteten. De virksomheder, der er en del af disse aftaler, har flere fordele: De vil drage fordel af omkostningsbesparelser, flere procesinnovationer og et bæredygtigt image. Men der er også flere forpligtelser forbundet med flerårige aftaler. Disse aftaler er komplicerede, og der udarbejdes et stort antal regler. Er din virksomhed også berørt af de nye regler? Den rigtige juridisk support er vigtig, så du ved, hvor du står. Venligst kontakt Law & More og vi hjælper gerne med dig.

Lovgivning inden for energileverandører

Energierecht billede

Skal du beskæftige dig med køb eller salg af energi? Så ved du, at du kan købe elektricitet både over-the-counter og via børsen. Da en af ​​parterne med den over-the-counter-metode kan gå konkurs, er juridisk støtte meget vigtig. Det er også vigtigt, at der indgås klare aftaler, så den anden part opfylder sine forpligtelser, og leverandøren ikke lider tab. Law & More tilbyder support i disse aktiviteter, så du ikke står over for nogen overraskelser.

I mange tilfælde sker levering af elektricitet og gas via et elektricitets- eller gasnet. Personer eller virksomheder, der leverer energi til andre forbrugere er forpligtet til at udpege en netværksoperatør. Der er dog undtagelser fra denne regel: hvis du for eksempel bruger et lukket distributionssystem eller en direkte linje, gælder forpligtelsen til at udpege en netværksoperatør ikke. Et lukket distributionssystem er et forretningsnet, der er geografisk begrænset og kun kan have et vist antal kunder. Ejere af et lukket distributionssystem kan ansøge om en undtagelse fra forpligtelsen til at udpege en netværksoperatør. Der findes en direkte linje, når en elektricieledning eller gasledning forbinder en energiproducent direkte med en bruger af energi. En direkte linje er ikke en del af et netværk, så der er ingen forpligtelse til at udpege en netværksoperatør i dette tilfælde.

Hvis du er en del af en energileverandør, er det vigtigt for dig at afgøre, om der er et lukket distributionssystem eller en direkte linje. Dette skyldes, at forskellige rettigheder og forpligtelser spiller en rolle i begge former for levering. Der er dog andre aspekter, du skal tage højde for. F.eks. Kan energileverandører have brug for en licens til at levere gas og elektricitet til små forbrugere. Derudover skal energileverandører også tage hensyn til reglerne fra varmeloven, som igen påvirker indgåelsen af ​​varmekontrakter.

Har du spørgsmål eller usikkerheder omkring energiloven for energileverandører? Ring derefter eksperterne fra Law & More. Vi tilbyder juridisk support til virksomheder og forbrugere, der beskæftiger sig med gas og elektricitet. Uanset om du ansøger om en licens, udarbejder en energikontrakt eller deltager i en energimesse, er vores specialister til din tjeneste.

Handel med emissioner og handel med certifikater

Har du som virksomhed at gøre med handel med emissioner eller handel med certifikater? Du skal beregne, hvor meget CO2 du udsender hvert år, så du får en passende mængde emissioner. Hvis det er tilfældet, at du udsender mere, fordi købet af dit produkt er øget, har du brug for ekstra emissionsrettigheder. Hvis du har brug for flere store mængder elektricitet, kan du deltage i certifikathandel. I begge tilfælde Law & Moreadvokater vil være nyttige for dig. Vores specialister fokuserer på handel med emissioner og certifikathandel og ved, hvordan de kan hjælpe dig, hvis du oplever problemer med dette. Så har du spørgsmål om emissionsrettigheder? Vil du ansøge om en emissionstilladelse? Eller har du brug for rådgivning om handel med emissioner eller certifikathandel? Kontakt advokaterne på Law & More.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven Amsterdam?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Privatindstillinger
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du bruger vores hjemmeside. Hvis du bruger vores tjenester via en browser, kan du begrænse, blokere eller fjerne cookies gennem dine webbrowserindstillinger. Vi bruger også indhold og scripts fra tredjeparter, der muligvis bruger sporingsteknologier. Du kan selektivt give dit samtykke nedenfor for at tillade sådanne tredjepartsindlejringer. For fuldstændig information om de cookies, vi bruger, data, vi indsamler, og hvordan vi behandler dem, skal du tjekke vores Privatlivspolitik
Law & More B.V.