I BEHOV AF EN SELSKABSLOVER?
SPØRG OM RETLIG HJÆLP

Vores advokater er specialister i den nederlandske lov

Kontrolleret Klar.

Kontrolleret Personligt og let tilgængeligt.

Kontrolleret Dine interesser først.

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag ​​fra 08:00 til 22:00 og i weekenden fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer med en passende handlingsplan
God og hurtig kommunikation

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100 % af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit får en 9.4

Selskabsret

Som iværksætter har du meget at lave. Dette starter allerede med etableringen af ​​din virksomhed: Hvordan vil du strukturere din virksomhed, og hvilken juridisk form er egnet? Det skal overvejes at dele ejerskab, ansvar og beslutningstagning. Korrekte kontrakter skal også indgås. Har du allerede et etableret firma? Også i så fald skal du uden tvivl beskæftige dig med selskabsret. Juridiske aspekter spiller jo altid en vigtig rolle i virksomheden. Meget kan ændre sig i din virksomhed gennem årene. For eksempel kan omstændigheder for eller inden for din virksomhed kræve en anden juridisk form for din virksomhed. Derudover skal du muligvis håndtere tvister mellem aktionærer eller partnere i din virksomhed. Derudover sker fusioner eller opkøb med andre virksomheder også regelmæssigt. Hvilken juridisk form vælger du, og hvordan løser du bedst tvister på et juridisk niveau? Skal kontrakter for eksempel opsiges, eller nye kontrakter indgås?

Hurtig Menu

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

ADVOKAT

ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

Vores forretningsadvokater er klar til dig

Law and More

Hver virksomhed er unik. Derfor vil du modtage juridisk rådgivning, der er direkte relevant for din virksomhed.

Law and More

Meddelelse om standard

Skulle det komme dertil, kan vi også sagsøgte for dig. Kontakt os for betingelserne.

Law and More

På grund af dilligence

Vi sætter os ned med dig for at udtænke en strategi.

Law and More

Aktionæravtale

Vil du ud over dine vedtægter lave særskilte regler for dine aktionærer? Spørg os om juridisk bistand.

"Law & More advokater
er involveret og kan have empati
med kundens problem”

Med alle dine spørgsmål inden for selskabsret er du kommet til det rigtige sted med en virksomhedsadvokat fra Law & More. På Law & More vi forstår, at du som iværksætter vil være involveret i iværksætteri og udvikle ideer og ikke med juridiske spørgsmål. En virksomhedsadvokat fra Law & More kan tage sig af de juridiske forhold inden for din virksomhed, så du kan fokusere på det, du elsker at lave: at drive din egen virksomhed. Law & More's advokater er eksperter inden for selskabsret og kan give dig juridisk rådgivning fra stiftelsestidspunktet til likvidation af din virksomhed. Vi oversætter loven til praktiske termer, så du virkelig får glæde af vores råd. Hvis det er nødvendigt, hjælper vores advokater også gerne dig og din virksomhed i enhver sag. Kort sagt, Law & More kan hjælpe dig lovligt med følgende spørgsmål:

 • etablering af en virksomhed;
 • finansiering;
 • samarbejde mellem virksomheder;
 • fusioner og opkøb;
 • forhandle og føre retssager i tvister mellem aktionærer og/eller partnere.

Er du involveret i selskabsret? Vær venlig kontakt Law & More, vores advokater hjælper dig gerne!

Hvad klienter siger om os

Vores virksomhedsadvokater står klar til at hjælpe dig:

Office Law & More

Trin-for-trin plan for selskabsadvokat

De selskabsretlige advokater kl Law & More brug følgende metode:

Nysgerrig efter hvad Law & More kan gøre for dig og din virksomhed? Venligst kontakt Law & More. Du kan stifte bekendtskab med og sende dit spørgsmål til vores advokater via telefon eller e-mail. Hvis det ønskes, planlægger de en aftale for dig på Law & More kontor.

Under udnævnelsen på kontoret vil vi lære dig mere at kende, vi vil diskutere baggrunden for dit spørgsmål, og hvad de mulige løsninger er i din virksomheds juridiske spørgsmål. Advokaterne i Law & More angiv også, hvad de konkret kan gøre for dig, og hvad dine mulige næste trin kan være.

Når du instruerer Law & More For at repræsentere dine interesser udarbejder vores advokater en kontrakt om tjenester. Denne aftale beskriver de arrangementer, de tidligere har diskuteret med dig. Din opgave vil normalt blive udført af den advokat, du har haft kontakt med.

Den måde, hvorpå din sag behandles, afhænger af dit juridiske spørgsmål, som f.eks. Kan vedrøre udarbejdelse af rådgivning, vurdering af en kontrakt eller gennemførelse af retssager. På Law & More, vi forstår, at hver klient og hans eller hendes virksomhed er anderledes. Derfor bruger vi en personlig tilgang. Vores advokater stræber altid efter at løse ethvert juridisk spørgsmål hurtigt.

At starte en virksomhed

Hvis du vil starte din egen virksomhed, skal du vælge en juridisk form for din virksomhed. Du kan vælge en juridisk form med eller uden juridisk person. Dette valg bestemmer den juridiske struktur i din virksomhed.

Selskabsretlig advokat hjælper med at bestemme juridisk form

Hvis du vælger en juridisk form med juridisk personlighed, kan din virksomhed deltage uafhængigt af juridiske transaktioner, ligesom en fysisk person kan. Din virksomhed kan derefter indgå aftaler som sådan, have aktiver og gæld og blive holdt ansvarlig.

Eksempler på juridiske personer med juridisk personlighed er:

 • anpartsselskabet (BV)
 • aktieselskabet (NV)
 • fonden
 • fagforeningen
 • andelsforeningen

BV og NV bruges ofte til en virksomhed med et kommercielt formål. Hvis din virksomhed har et mere idealistisk mål, kan det være en mulighed at oprette et fundament og knytte en virksomhed til det. Hos en BV eller en NV er det nødvendigt at tiltrække aktionærer. Det er dog også muligt, at du selv bliver (en) aktionær i virksomheden. Du kan også læse mere om de førnævnte juridiske former i vores blog 'Hvilken juridisk form vælger jeg til min virksomhed?'.

Når der er et forhold til aktionærerne, er det af stor betydning, at dette forhold registreres korrekt. Det er klogt at have en aktionæraftale udarbejdet til dette. Law & More's virksomhedsadvokater kan hjælpe dig med at udarbejde eller vurdere en aktionæraftale.

Selskabsadvokat hjælper med at registrere et selskab

Det er imidlertid også muligt at vælge en juridisk form uden juridisk personlighed, f.eks. Et almindeligt partnerskab eller et partnerskab. Med disse juridiske former er det vigtigt, at der indgås gode aftaler mellem partnerne eller partnerne, som f.eks. Er fastlagt i en partnerskabsaftale. Valget af en juridisk form har en direkte indflydelse på spørgsmål som finansiering og ansvar. Hvis du vælger en juridisk form uden juridisk person, kan din virksomhed ikke deltage i juridiske transaktioner uafhængigt, og du er f.eks. Ansvarlig for dine private aktiver for den gæld, som din virksomhed pådrager sig.

Eksempler på juridiske former uden juridisk personlighed er:

 • enkeltmandsvirksomheden
 • det generelle partnerskab (VOF)
 • kommanditselskabet (CV)
 • partnerskabet

Du kan læse præcis, hvad disse juridiske enheder indebærer, og hvad fordele og ulemper er i vores blog 'Hvilken juridisk form vælger jeg for min virksomhed?'.

Law & More's virksomhedsadvokater kan hjælpe dig med at vælge den rigtige juridiske form. Law & More's virksomhedsadvokater vil sammen med dig afgøre, hvilken juridisk form der er bedst egnet til din virksomhed. Når den ønskede juridiske struktur er klart kortlagt, skal virksomheden etableres og registreres hos Handelskammeret. Law & More koordinerer denne proces for dig.

Kontraktsret inden for selskabsret

Når virksomheden er etableret og oprettet, kan du begynde at udføre dine forretningsaktiviteter. Du vil dog bemærke, at juridiske aspekter også spiller en stor rolle her. For eksempel kan du blive pålagt at oplyse fortrolige oplysninger, før du indleder forhold til kunder. I så fald er det tilrådeligt at udarbejde en tavshedsaftale. Det er derefter vigtigt at registrere alle aftaler med kunder eller leverandører i en aftale. Udarbejdelse af generelle vilkår og betingelser kan bidrage hertil. De selskabsretlige advokater kl Law & More kan udarbejde og vurdere kontrakter og generelle vilkår og betingelser for dig, så du ikke står over for nogen overraskelser.

Selvom alt på det juridiske område er ordnet ordentligt inden for din virksomhed, er der desværre stadig mulighed for, at modparten ikke ønsker at samarbejde eller ikke overholder sine aftaler. For ikke at skade forholdet til kunder eller leverandører, anbefales det først at komme til en mindelig løsning. EN Law & More advokater kan hjælpe dig i denne proces. Men hvis det ikke er muligt at løse en tvist, kan det være nødvendigt at træffe juridiske skridt. Law & More har stor erfaring med at føre retssager inden for selskabsret og gør alt, hvad det kan for at opnå et optimalt resultat for dig.

Inden for kontrakter inden for selskabsret kan du kontakte Law & More med spørgsmål om:

 • udarbejdelse og vurdering af kontrakter;
 • opsigelse af kontrakter;
 • udarbejdelse af en skriftlig meddelelse om misligholdelse i tilfælde af manglende overholdelse af en kontrakt;
 • løsning af tvister, der opstår i forbindelse med indgåelse af en kontrakt;
 • forhandling af indholdet af kontrakter.

Fusioner og erhvervelser

Merger

Planlægger du at fusionere din virksomhed med en anden virksomhed, for eksempel fordi du vil vokse din virksomhed? Så er der tre måder, virksomheder kan fusionere på:

 • selskabsfusionen
 • aktiefusionen
 • den juridiske fusion

Hvilken fusion, der er bedst egnet til din virksomhed, afhænger af din specifikke situation. En selskabsretlig advokat eller en selskabsretlig advokat fra Law & More kan rådgive dig om dette.

Overtagelse

Det er naturligvis også muligt, at en anden virksomhed er interesseret i din virksomhed, og at du tilbydes at sælge din virksomhed til en anden virksomhed. Er du positiv til overtagelsen, og overvejer du en virksomhedsoverdragelse? Vi kan støtte dig i forhandlinger samt rådgive på forhånd. Hvis ikke, kan det være en fjendtlig overtagelse. Vi taler om en fjendtlig overtagelse, hvis et selskab ikke samarbejder om salg af sine aktier, og et andet selskab, dvs. overtageren, henvender sig til aktionærerne selv. Vi ved, hvordan din virksomhed kan beskyttes mod dette og kan derfor også give dig juridisk bistand i denne sag.

Due diligence

Desuden Law & More kan hjælpe dig, hvis du agter at overtage en virksomhed. Når du køber en anden virksomhed som virksomhed, er det vigtigt, at du udfører due diligence. Du vil have alle de oplysninger, du har brug for, for at træffe en velinformeret beslutning om en fusion eller erhvervelse. Vil du gerne vide mere om dette? Law & More's virksomhed advokater er til din tjeneste.

Samarbejde med en anden virksomhed

Har du som virksomhed til hensigt at samarbejde med andre virksomheder for at bevare din position på markedet? Eller planlægger du at gå ind på et nyt marked? Hvis du vil danne en strategisk alliance, kan vi rådgive dig om risici og fordele. Derudover kan vi sammen med dig se, hvilke samarbejdsformer der er passende. Vil du gerne vide mere om dette? Vær venlig kontakt de selskabsretlige advokater kl Law & More.

Ofte stillede spørgsmål

Selskabsret er et juridisk område, der beskæftiger sig med juridiske enhedsret og er en del af hollandsk privatret. Selskabsret er yderligere opdelt i juridisk personret og selskabsret. Selskabsret er meget mere begrænset end lovgivningen for juridiske personer og gælder kun for følgende juridiske former: anpartsselskaber (BV) og aktieselskaber (NV). Lov om juridisk enhed vedrører alle juridiske former, herunder en BV og en NV Law & More's virksomhedsadvokater kan hjælpe dig med at vælge den rigtige juridiske form. Law & More's virksomhedsadvokater vil sammen med dig afgøre, hvilken juridisk form der er bedst egnet til din virksomhed. Ud over, Law & More kan hjælpe dig med:

 • etablering af en virksomhed;
 • finansiering;
 • samarbejde mellem virksomheder;
 • fusioner og opkøb;
 • forhandle og føre retssager i tvister mellem aktionærer og/eller partnere;
 • udarbejdelse og vurdering af kontrakter og generelle betingelser.

Er du en iværksætter, der står over for et juridisk problem, og vil du gerne se det løst? Så er det klogt at engagere en selskabsadvokat. Ethvert juridisk spørgsmål kan have en stor økonomisk, materiel eller immateriel indvirkning på din virksomhed. På Law & More, vi forstår, at ethvert juridisk spørgsmål er et for meget. Det er derfor Law & More tilbyder dig, ud over omfattende og specifik juridisk viden, en hurtig service og en personlig tilgang. For eksempel er vores advokater eksperter inden for selskabsret. Og når det kommer til virksomheder, Law & More repræsenterer iværksættere i forskellige sektorer, såsom industri, transport, landbrug, sundhedspleje og detailhandel.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven? Venligst kontakt Law & More, hjælper vores advokater dig gerne. Du kan bestille tid:

Inden for anpartsselskabet (BV) og aktieselskaberne (NV) ligger den største magt hos selskabets aktionærer (AvA). Det betyder, at de vigtige beslutninger, i det mindste inden for virksomheden, normalt tages af aktionærerne (AvA). Som iværksætter kan du ikke bruge tvister mellem aktionærerne i din virksomhed. Det forstår vi kl Law & More. Derfor forklarer vi kort en række måder at håndtere og løse tvister på aktionærerne:

• Mægling. At indgå i en diskussion med aktionærerne i din virksomhed er normalt det første trin. Måske kan en meningsforskel mellem aktionærerne løses på en enkel måde, så du hurtigt kan genoptage den normale forretningsgang i din virksomhed. Dette er naturligvis også muligt under vejledning af en uafhængig og upartisk mægler. Mægling er ofte hurtigere og billigere end at starte en retssag. Du kan også finde mere information om mægling på vores side: https://lawandmore.eu/mediation/

• Juridisk tvistbilæggelse. Det er muligt, at din virksomheds vedtægter eller aktionæraftalen som sådan allerede giver mulighed for et forlig i tilfælde af aktionærtvister. I så fald er det klogt at gennemføre en sådan tvistbilæggelsesprocedure. Hvis vedtægterne eller aktionæraftalen ikke indeholder en tvistbilæggelsesordning, kan du stadig følge den lovpligtige tvistbilæggelsesordning. Her skelnes der mellem muligheden for udvisning eller frakobling. For begge muligheder skal du overbevise dommeren med bevis for behovet for udvisning eller frakobling. Vil du gerne vide, hvad disse muligheder betyder, og om du kan bruge dem i din sag? Venligst kontakt Law & More. Vores advokater giver dig gerne råd.

• Undersøgelsesprocedure. Formålet med denne procedure, som følges i Virksomhedskammeret på Amsterdam Appelretten, skal genoprette gode relationer inden for selskabet, herunder mellem aktionærerne. Erhvervssektionen kan anmodes om at undersøge virksomheden og anmode om en straksforanstaltning, for eksempel (midlertidig) suspension af afgørelser. Undersøgelsen og dens resultat registreres i en rapport. Konstateres det, at der har været tale om dårlig forvaltning, vil Erhvervssektionen have vidtrækkende beføjelser, så man i så fald endda kan begære virksomhedens opløsning.

Vil du gerne vide, hvordan du bedst løser en aktionærkonflikt i din virksomhed? Kontakt venligst virksomhedens advokater for Law & More. Vores advokater giver dig gerne råd og om nødvendigt også vejleder din virksomhed gennem en mæglingsproces.

Er du en iværksætter eller en privatperson, der står over for et juridisk problem, og vil du gerne se, at det bliver løst? Så er det klogt at tilkalde en advokat. Uanset om du er en iværksætter eller en person, kan ethvert juridisk spørgsmål have en stor økonomisk, materiel eller immateriel indflydelse på din virksomhed eller dit liv. På Law & More, vi forstår, at ethvert juridisk spørgsmål er et for mange. Derfor, i modsætning til de fleste advokatfirmaer, Law & More tilbyder dig noget ekstra. Der henviser til, at de fleste advokatfirmaer kun har kendskab til en begrænset del af vores lov og rutinemæssigt udfører arbejde, Law & More tilbyder dig ud over omfattende og specifik juridisk viden hurtig service og en personlig tilgang. For eksempel er vores advokater eksperter inden for familieret, ansættelsesret, selskabsret, intellektuel ejendomsret, ejendomsret og overholdelse. Og når det kommer til virksomheder, Law & More handler for iværksættere i forskellige brancher inden for industri, transport, landbrug, sundhedspleje og detailhandel.

Vil du vide hvad Law & More som advokatfirma i Eindhoven kan gøre for dig? Så kontakt Law & More, vores advokater hjælper dig gerne. Du kan lave en aftale

• via telefon: + 31403690680 or + 31203697121
• via e-mail: info@lawandmore.nl
• via siden til Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More