Videnmigrantordningen inden for den hollandske udlændinges politik gør det muligt for virksomheder at tiltrække videnmigranter relativt hurtigt og nemt. Højtkvalificerede medarbejdere fra lande uden for Den Europæiske Union kan arbejde i Holland i f.eks. En ledende stilling eller som specialist under gunstige betingelser i ordningen.

BANNER ANVENDER FOR EN HJÆLPFÆRDT MIGRANT?
FÅ KONTAKT MED LAW & MORE

Meget kvalificeret indvandrer - indvandringsadvokat

Videnmigrantordningen inden for den hollandske udlændinges politik gør det muligt for virksomheder at tiltrække videnmigranter relativt hurtigt og nemt. Højtkvalificerede medarbejdere fra lande uden for Den Europæiske Union kan arbejde i Holland i f.eks. En ledende stilling eller som specialist under gunstige betingelser i ordningen. Både videnmigranten og arbejdsgiveren skal dog opfylde en række betingelser.

Hurtig Menu

Meget dygtige vandrende forhold

Er du en videnmigrant og vil du bidrage til den hollandske vidensøkonomi? I så fald har du først brug for en opholdstilladelse. Inden der gives en opholdstilladelse, skal du have en ansættelsesaftale med en arbejdsgiver eller forskningsinstitut i Holland, der er udpeget af IND som en anerkendt sponsor og er inkluderet i det offentlige register over anerkendte sponsorer. Du skal også tjene tilstrækkelig indkomst, og du skal have aftalt en løn på linje med markedet med din arbejdsgiver.

Derudover gælder et antal (yderligere) betingelser for dig som en meget kvalificeret migrant. Hvilke forhold afhænger nøjagtigt af din personlige situation. På Law & More, indvandringsadvokaterne har en hurtig og personlig tilgang. De hjælper dig gerne med din ansøgning. Inden du fortsætter med ansøgningen, vil vores specialister give dig alle de nødvendige oplysninger, så du ikke bliver konfronteret med nogen overraskelser.

Ikke kun dig, men også det firma, hvor du skal arbejde, skal opfylde visse betingelser. Er du et firma, der ønsker at ansætte en højtuddannet migrant? I dette tilfælde skal du først og fremmest anerkendes af IND som sponsor. Pålidelighed og kontinuitet i din virksomhed er vigtig. Er din virksomhed anerkendt som sponsor? I dette tilfælde skal din virksomhed overholde følgende forpligtelser: administrationspligten, informationspligten og plejepligten. Er din virksomhed ikke i stand til det? I så fald kan dette føre til tilbagetrækning af anerkendelse som sponsor.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

 Ring +31 (0) 40 369 06 80

Vores immigrationsadvokater er klar til dig

Ansøgning om opholdstilladelse

Ansøgning om opholdstilladelse

Ønsker du at bo i Holland?
Vi kan hjælpe dig

Familieforening

Familieforening

Er du ikke sammen med din familie, eller er din familie ikke med dig? Oplev, hvad vi kan gøre for dig

Labout-migration

Labout-migration

Vil du arbejde og bo i Holland? Vi kan arrangere hele ansøgningsprocessen

Meget dygtig migrant

Immigrationsadvokat

Vil du emigrere til Holland? Indkald juridisk assistance

”Under introduktionen

møde, en klar plan

handling var

straks skitseret"

Anmod om viden migrant

Har du fået en opholdstilladelse? I så fald er gyldighedsperioden for din opholdstilladelse lig med perioden for din ansættelseskontrakt med højst 5 år. Tilladelsen kan forlænges på ubestemt tid.

I gyldighedsperioden for din opholdstilladelse kan du skifte arbejdsgiver som en meget kvalificeret migrant og tilslutte sig et andet firma, der er anerkendt af IND som sponsor. Både den gamle og den nye arbejdsgiver skal rapportere din jobskifte til IND inden for fire uger.

Bliv du arbejdsløs som en meget kvalificeret migrant? I dette tilfælde har du ret til en søgeperiode på tre måneder fra dagen efter, at din ansættelse er ophørt. Hvis du ikke er i stand til at tiltræde en anden arbejdsgiver (sponsor) som en højtuddannet migrant inden for søgeperioden, tilbagekalder IND din tilladelse.

Europæiske blå kort

Fra juni 2011 vil en højtuddannet migrant kunne ansøge om EU's blå kort (EU's blå kort) ud over den krævede opholdstilladelse. EU's blå kort er en kombineret opholds- og arbejdstilladelse for højtuddannede migranter, der ikke har statsborgerskab i en af ​​EU's medlemsstater.

Meget dygtig migrantDet europæiske blå kort giver den højtuddannede migrant en række fordele. For det første behøver arbejdsgiveren hos den højtuddannede migrant ikke at blive anerkendt af IND som sponsor. Derudover kan du som en meget kvalificeret migrant, der også har et europæisk blå kort, arbejde i en anden medlemsstat efter at have arbejdet i Holland i 18 måneder, forudsat at du opfylder betingelserne i den pågældende medlemsstat.

For at være berettiget til det europæiske blå kort skal du opfylde strengere betingelser end for en opholdstilladelse som en højtuddannet migrant. For eksempel skal du have en ansættelseskontrakt i 12 måneder eller mere, have gennemført mindst et 3-årigt bachelorprogram i videregående uddannelser (hbo) og opnå mindst lønnsgrænsen for det blå kort pr. Måned.

Vores team af immigrationsrettsadvokater vil guide dig og indsende en ansøgning til dig til IND. Ønsker du dette, eller har du andre spørgsmål, og vil du have råd? Venligst kontakt Law & More. Vi hjælper dig gerne.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:

Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More - [e-mail beskyttet]
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-mail beskyttet]

Law & More B.V.