For at forhindre andre i at bruge dit arbejde, giver lov om intellektuel ejendom mulighed for at beskytte dine udviklede ideer og kreative koncepter. Dette betyder, at dine kreationer kun må bruges med din tilladelse. Dette er især vigtigt i vores hurtigt skiftende og innovative samfund. Ønsker du at vide mere om intellektuel ejendomsret?

ER DU EN UDVIKLER?
BESKYTT DINE SKABER

Intellektuel ejendomsret

For at forhindre andre i at bruge dit arbejde, giver den intellektuelle ejendomsret mulighed for at beskytte dine udviklede ideer og kreative koncepter. Dette betyder, at dine kreationer kun må bruges med din tilladelse. Dette er især vigtigt i vores hurtigt skiftende og innovative samfund.

Hurtig Menu

Ønsker du at vide mere om intellektuel ejendomsret? Specialisterne kl Law & More kan give dig juridisk assistance, hvis du ønsker at beskytte dine ideer eller skabelser. Hvis du kontakter os, hjælper vi dig med registrering af intellektuel ejendomsret, og vi vil handle på dine vegne over for krænkere. Vores ekspertise inden for intellektuel ejendomsret er:

• Ophavsret;
• Varemærker;
• Patenter og patenter;
• Handelsnavne

Tom Meevis

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Ring +31 (0) 40 369 06 80

Intellektuelle ejendomsrettigheder

Auteursrecht billede

Juridisk advokat

Er du ejer af en bog, film, musik, maleri, foto eller skulptur? Kom i kontakt med os

Merkenrecht billede

Varemærkeregistrering

Ønsker du at registrere dit produkt eller din tjeneste? Vi kan hjælpe dig

Patenten og octrooien billede

Ansøg om et patent

Er du ejer af en opfindelse? Arranger et patent

Handelsnamen billede

Handelsnavne

Vi hjælper dig med at registrere dit handelsnavn

"Law & More
er involveret og
kan empati med
det klientens problemer. ”

Intellektuel ejendomsret

Hvis du er en opfinder, designer, udvikler eller forfatter, kan du beskytte dit arbejde gennem intellektuel ejendomsret. Intellektuel ejendomsret sikrer, at andre ikke må bruge dine kreationer, medmindre du giver tilladelse til det. Dette giver dig muligheden for at inddrive dine investeringer i udviklingen af ​​et produkt. For at få beskyttelse er det vigtigt, at du har en detaljeret idé. En idé alene er ikke nok, da den kan udarbejdes på flere måder. Når du har en udviklet idé, kan vores advokater registrere din intellektuelle ejendom på forskellige måder. Der er forskellige typer intellektuel ejendomsret, som kan bruges separat eller i kombination.

Intellektuelt ejendomsrecht

De forskellige ejendomsrettigheder

Der er forskellige typer intellektuel ejendomslov, hvis art, omfang og varighed varierer fra en ejendomsret til en anden. Nogle gange kan flere immaterielle rettigheder registreres på samme tid. Law & More's ekspertise inden for intellektuel ejendomsret omfatter ophavsret, varemærkeret, patenter og patenter og handelsnavne. Ved at kontakte Law & More du kan spørge om mulighederne.

Copyright

Ophavsret beskytter skabers værker og giver skaberen ret til at offentliggøre, gengive og beskytte sit arbejde mod misbrug af tredjepart. Udtrykket 'arbejde' inkluderer bøger, film, musik, malerier, fotografier og skulpturer. Selvom det ikke er nødvendigt at ansøge om ophavsret, da det opstår automatisk, når der oprettes et værk, tilrådes det, at ophavsretten registreres. For at etablere retten, kan du altid bevise, at værket eksisterede på en bestemt dato. Vil du registrere din ophavsret og beskytte dit arbejde mod personer, der krænker din ophavsret? Kontakt advokaterne på Law & More.

Varemærkeret

Varemærkeloven gør det muligt at registrere dit varemærke, så ingen kan bruge dit navn uden din tilladelse. En varemærkeret bekræftes kun, hvis du registrerer varemærket i varemærkeregisteret. Law & MoreAdvokater hjælper dig med dette. Hvis dit varemærke er blevet registreret og brugt uden din tilladelse, er dette en varemærkeovertrædelse. Jeres Law & More advokat vil derefter være i stand til at hjælpe dig med at gribe ind over for krænkere.

Patenter og patenter

Når du har udviklet en opfindelse, teknisk produkt eller proces, kan du ansøge om et patent. Patentet sikrer, at du har eneret til din opfindelse, produkt eller proces. For at ansøge om et patent skal du opfylde fire krav:

• Det skal være en opfindelse;
• Opfindelsen skal være ny;
• Der skal være et opfindsomt trin. Dette betyder, at din opfindelse skal være nyskabende og ikke kun en lille forbedring af et eksisterende produkt;
• Din opfindelse skal være industrielt anvendelig.

Law & More kontrollerer, at du opfylder alle kravene og hjælper dig med at ansøge om et patent.

Handelsnavne

Et handelsnavn er det navn, som et firma drives under. Et handelsnavn kan være det samme som et brand name, men det er ikke altid tilfældet. Handelsnavne kan beskyttes ved at registrere dem hos Handelskammeret. Konkurrenter må ikke bruge dit handelsnavn. Handelsnavne, der forvirrende ligner dit handelsnavn, er heller ikke tilladt. Denne beskyttelse er imidlertid regionalt bundet. Virksomheder i en anden region kan bruge et lignende eller samme navn. Et handelsnavn kan dog gives ekstra beskyttelse ved også at registrere det som et varemærke. Advokaterne hos Law & More rådgiver dig gerne om mulighederne.

Leder du efter en advokat med intellektuel ejendomsret? Venligst kontakt Law & More. Vi kan hjælpe dig med at etablere dine rettigheder og støtte dig, når dine rettigheder krænkes.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:

Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl