Er du en iværksætter eller en privatperson, der står over for et juridisk problem, og vil du gerne se, at det bliver løst? Venligst kontakt Law & More, vores advokater hjælper dig gerne! På Law & More Vi forstår, at uanset om du er en iværksætter eller en privatperson, er ethvert juridisk spørgsmål et for mange, og at ethvert juridisk spørgsmål kan have stor indflydelse på dit liv. Så i modsætning til de fleste advokatfirmaer, Law & More tilbyder dig noget ekstra. Hvor de fleste advokatfirmaer kun har kendskab til det definerede område i vores lov og rutinemæssigt udfører aktiviteter, Law & More giver dig en hurtig service og en personlig tilgang ud over både omfattende og specifik juridisk viden.

BRUGER DU EN LOVGIVER I EINDHOVEN?
KONTAKT LAW & MORE!

Advokat i Eindhoven

Er du en iværksætter eller en privatperson, der står over for et juridisk problem, og vil du gerne se, at det bliver løst? Venligst kontakt Law & More, vores advokater hjælper dig gerne! På Law & More Vi forstår, at uanset om du er en iværksætter eller en privatperson, er ethvert juridisk spørgsmål et for mange, og at ethvert juridisk spørgsmål kan have stor indflydelse på dit liv. Så i modsætning til de fleste advokatfirmaer, Law & More tilbyder dig noget ekstra.

Hurtig Menu

Hvor de fleste advokatfirmaer kun har kendskab til det definerede område i vores lov og rutinemæssigt udfører aktiviteter, Law & More giver dig en hurtig service og en personlig tilgang ud over både omfattende og specifik juridisk viden. For eksempel er vores advokater eksperter inden for familieret, arbejdsret, selskabsret, intellektuel ejendomsret og overholdelse. Og når det kommer til virksomheder, Law & More handler for iværksættere i forskellige brancher, såsom industri, transport, landbrug, sundhedspleje og detailhandel. Leder du efter et andet juridisk område? Så tag et kig på vores ekspertise side, hvor alle vores lovområder er opført.

Tom Meevis billede

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

 Ring +31 40 369 06 80

"Law & More advokater
er involveret og
kan empati med
klientens problem ”

Ekspertisen i Law & More i Eindhoven

Uanset typen af ​​det juridiske spørgsmål, vores Law & More advokater er i stand til at vejlede og hjælpe dig fra begyndelsen til slutningen af ​​enhver juridisk proces, der baserer deres arbejde på en gennemtænkt, avanceret strategi. Vores advokatfirma tilbyder også juridiske tvistbilæggelses- og retssager til både virksomheder og privatpersoner og foretager velafbalancerede vurderinger af mulighederne og risiciene inden alle juridiske procedurer. Og når det kommer til en juridisk procedure, vil vores advokater fra Eindhoven kæmpe for dig. Når alt kommer til alt, mener vi, at alle skal have mulighed for at stå op for deres egne rettigheder. Derfor stræber vi efter det bedst mulige forhold mellem pris og kvalitet for vores kunder, så du kan være sikker på, at din investering betaler for sig selv. Imidlertid, Law & More tilbyder ikke kun juridiske tjenester som rådgiver og retssager, men er også tilgængelig for dig som sparringpartner.

Advokatfirma i Eindhoven

Advokatfirma i Eindhoven

Ud over vores omfattende kendskab til hollandsk (procedurelov) har vi desuden en masse international erfaring. Vores kontor er ikke kun internationalt med hensyn til omfanget og arten af ​​dets tjenester, men også med hensyn til rækkevidden af ​​avancerede lokale og internationale kunder. For at give vores kunder den bedst mulige service har vi et dedikeret team af flersprogede advokater og jurister, der blandt andet mestrer det russiske sprog. Så hvad enten du er en udenlandsk en udenlandsk virksomhed eller en privat person, eller om du er konfronteret med et juridisk spørgsmål angående en udenlandsk modpart, Law & More advokater er der for dig! Er du nysgerrig efter vores arbejdsmetode, og hvad vi kan gøre for dig? Så kontakt os venligst.

Så leder du efter viden fra et stort virksomhedskontor? Men vil du stadig have personlig kontakt, som et lille butikskontor? Derefter Law & More er Eindhoven advokatfirma for dig. Law & More er et dynamisk, tværfagligt advokatfirma, der ligger i Science Park i Eindhoven, også kaldet Silicon Valley of the Netherlands, der arbejder for en bred vifte af lokale og internationale kunder, virksomheder, institutioner og enkeltpersoner. Vores advokater i Eindhoven tilbyder dig mere service end andre kontorer. For eksempel har vores kontor i Eindhoven lange åbningstider, og vi har også åbent om aftenen og i weekenden (man / fre 8.00 - 22.00, lør / så 9.00 - 17.00). Desuden er vi vant til at arbejde så hurtigt som muligt, så du behøver ikke vente længe på, at vi besvarer din mail, eller før du har en af ​​vores medarbejdere i telefonen.

Tom Meevis

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / advokat

Yara Knoops-foto-500-567

Yara Knoops

Juridisk rådgiver

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:

Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More - [e-mail beskyttet]
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-mail beskyttet]

Law & More B.V.