BRUGER DU EN LOVGIVER I AMSTERDAM? KONTAKT LAW & MORE!

Advokat i Amsterdam

Er du en iværksætter eller privatperson, der leder efter specialiseret viden, uden at miste personlig kontakt? Derefter Law & More er advokatfirmaet i Amsterdam for dig. Law & More er et dynamisk, tværfagligt advokatfirma beliggende i Amsterdam, der kombinerer know-how i et stort kontor med den opmærksomhed og den skræddersyede service, du forventer af et butikskontor.

Og hvor andre advokatfirmaer kun tilbyder juridisk assistance, er advokaterne hos Law & More gå et skridt videre. Vores specialister i Amsterdam tilbyder ikke kun juridisk støtte og hjælper dig som rådgiver eller retssager, men advokaterne på Law & More tjener også som din sparringspartner på det juridiske område. Vi har et stærkt, specialiseret team af advokater, der er klar til at hjælpe dig med at løse dit juridiske problem på nogen måde. Er du nysgerrig efter vores arbejdsmetode? Kontakt os så.

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

"Jeg ville have en advokat, der altid er klar til mig, selv i weekenderne"

Ekspertise fra Law & More i Amsterdam

Som advokatfirma Law & More er aktiv inden for selskabsret, intellektuel ejendomsret og teknologi samt arbejdsret, indvandringslov og familieret. Leder du efter et andet retsområde? Så kig på vores side med ekspertvurderinger, som alle vores retsområder er opført på. Vores advokater er eksperter på alle de nævnte områder og hjælper gerne dig på ethvert område. Når det kommer til virksomheder, Law & More fungerer for iværksættere i forskellige grene, såsom industri, transport, landbrug, sundhedsydelser og detailhandel. Derudover har vores advokater i Amsterdam en masse erfaring med at arbejde for innovative virksomheder og hjælpe eller vejlede start-ups. Vores advokater bruges til at arbejde inden for teknologi, forskning, udvikling, etablering af intellektuel ejendomsret, licens og opfindelsesudvidelse.

Advokatfirma i Amsterdam

Ud over vores omfattende viden om hollandsk (proceduremæssig) ret er vores advokatfirma virkelig internationalt med hensyn til omfanget og arten af ​​vores tjenester og arbejder for en række sofistikerede hollandske og internationale klienter, fra virksomheder og institutioner til enkeltpersoner. For at give vores kunder den bedst mulige service har vi et dedikeret team af flersprogede advokater og jurister, der blandt andet behersker det russiske sprog. De er i stand til at guide og hjælpe dig fra begyndelsen til slutningen af ​​enhver juridisk proces og basere deres arbejde på en gennemtænkt, avanceret strategi. Uanset nationalitet, det grundlæggende princip på Law & More er, at alle skal have mulighed for at stå op for deres egne rettigheder. Vores advokater stræber derfor efter det bedst mulige forhold mellem pris og kvalitet for vores kunder. Dette sikrer, at du modtager juridisk assistance på et højt niveau, og at din investering betaler for sig selv.

Så hvor normale advokater kun tilbyder juridisk viden og et kritisk øje, tilbyder vores advokater i Amsterdam mere service end andre advokatfirmaer. Law & More team i Amsterdam arbejder på en praktisk og personlig måde for både internationale og nationale virksomheder og private. På vores kontor i Amsterdam har vi lange åbningstider og er åbne om aftenen og weekender. Vores advokater er vant til at arbejde hurtigt, så du aldrig behøver at vente længe på et svar på din e-mail, eller før du har en af ​​vores medarbejdere på telefon. Selv uden for åbningstider kan du altid nå en af ​​vores advokater. Hastighed og ekspertise er af største vigtighed for os, hvilket betyder, at du kan stole på glat og målrettet kommunikation. Er du interesseret i vores service? Kontakt os så. Advokaterne for Law & More står til din tjeneste!

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Amsterdam?
Kontakt os derefter på telefon 31 20 369 71 eller send en e-mail til:

Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl