Maxim Hodak er en hollandsk advokat med omfattende international (intern) juridisk erfaring med særligt fokus på at servicere kunder fra eurasiske markeder i Holland inden for hollandsk selskabsret, hollandsk handelsret, international handelsret, selskabsret finansiering og fusioner og opkøb, etablering og styring af komplekse internationale projekter og skatte- / finansstrukturer. Maxim Hodak kommunikerer på hollandsk, tysk, fransk, engelsk, russisk og ukrainsk. Maxim Hodak har fokuseret på klienter fra Eurasien som et svar på et voksende behov for sådanne klienter til at modtage en dyb juridisk rådgivning og support inden for rammerne af etablering af operationer og strukturering af aktiver og aktiviteter i og gennem den hollandske jurisdiktion. Maxim Hodak begyndte sin juridiske karriere i Clifford Chance Bruxelles i 2002. Derefter har han arbejdet som advokat i ING Bank i Holland. I 2005 blev han bedt om at blive medlem af en international tv-kanal som generaladvokat og administrerende direktør for holdingselskabet for at støtte enheden i dens internationale vækst og ekspansion fra Holland. Fra og med 2009 fortsatte Maxim Hodak fuldt ud med at levere juridiske tjenester til forskellige eurasiske kunder i Holland med fokus på selskabs- og aftaleret, international skat, strukturering af aktiver og projektfinansiering. Maxim Hodak har en kandidatgrad i jura (University of Amsterdam) og en kandidatuddannelse inden for erhvervsuddannelse inden for investeringsfinansiering (EHSAL Management School, Bruxelles). Maxim Hodak er desuden optaget af fortsat hollandsk juridisk og skattemæssig uddannelse.

Maxim Hodak

Maxim Hodak-billede

Maxim Hodak er en hollandsk advokat med omfattende international (intern) juridisk erfaring med særligt fokus på service af klienter fra eurasiske markeder i Holland inden for hollandske selskabsret, hollandske handelsret, international handelsret, selskabsfinansiering og fusioner og erhvervelser, etablering og styring af komplekse internationale projekter og skatte- / finansstrukturer. Maxim Hodak kommunikerer på hollandsk, tysk, fransk, engelsk, russisk og ukrainsk.

Maxim Hodak har fokuseret på klienter fra Eurasia som et svar på et voksende behov hos sådanne klienter til at modtage en dybtgående juridisk rådgivning og support inden for rammerne af oprettelse af operationer og strukturering af aktiver og aktiviteter i og gennem den hollandske jurisdiktion.

Maxim Hodak begyndte sin juridiske karriere i Clifford Chance Bruxelles i 2002. Efterfølgende har han arbejdet som juridisk rådgiver hos ING Bank i Holland. I 2005 blev han anmodet om at tilslutte sig en international tv-kanal som generalrådgiver og administrerende direktør for holdingselskabet for at støtte enheden i dens internationale vækst og ekspansion fra Holland. Fra og med 2009 fortsatte Maxim Hodak fuldt ud med at levere juridiske tjenester til forskellige eurasiske kunder i Holland med fokus på selskabs- og aftaleret, international skat, aktivstrukturering og projektfinansiering.

Maxim Hodak har en kandidatgrad i ret (University of Amsterdam) og en kandidatgrad inden for faglig uddannelse inden for området Investment Finance (EHSAL Management School, Bruxelles). Maxim Hodak er endvidere optaget af fortsat hollandsk juridisk og skattemæssig uddannelse.

Law & More B.V.