Maxim Hodak

 

Maxim Hodak er en hollandsk advokat med omfattende international (intern) juridisk erfaring med særligt fokus på service af klienter fra eurasiske markeder i Holland inden for hollandske selskabsret, hollandske handelsret, international handelsret, selskabsfinansiering og fusioner og erhvervelser, etablering og styring af komplekse internationale projekter og skatte- / finansstrukturer. Maxim Hodak kommunikerer på hollandsk, tysk, fransk, engelsk, russisk og ukrainsk.

Maxim Hodak har fokuseret på klienter fra Eurasia som et svar på et voksende behov hos sådanne klienter til at modtage en dybtgående juridisk rådgivning og support inden for rammerne af oprettelse af operationer og strukturering af aktiver og aktiviteter i og gennem den hollandske jurisdiktion.

Maxim Hodak begyndte sin juridiske karriere i Clifford Chance Bruxelles i 2002. Efterfølgende har han arbejdet som juridisk rådgiver hos ING Bank i Holland. I 2005 blev han anmodet om at tilslutte sig en international tv-kanal som generalrådgiver og administrerende direktør for holdingselskabet for at støtte enheden i dens internationale vækst og ekspansion fra Holland. Fra og med 2009 fortsatte Maxim Hodak fuldt ud med at levere juridiske tjenester til forskellige eurasiske kunder i Holland med fokus på selskabs- og aftaleret, international skat, aktivstrukturering og projektfinansiering.

Maxim Hodak har en kandidatgrad i ret (University of Amsterdam) og en kandidatgrad inden for faglig uddannelse inden for området Investment Finance (EHSAL Management School, Bruxelles). Maxim Hodak er endvidere optaget af fortsat hollandsk juridisk og skattemæssig uddannelse.

Del