Vores kunder

Historisk set har Holland altid været en meget attraktiv jurisdiktion til at strukturere sine EU- og verdensomspændende aktiviteter fra, at investere, udvikle og drive forretning. Holland trækker løbende et stort antal teknologiske og sofistikerede multinationale virksomheder såvel som ”verdens borgere”.

Vores Erhvervskunde praksis fokuserer på en bred vifte af internationalt aktive virksomheder såsom offentlige og private virksomheder indarbejdet både i Holland og grænseoverskridende.

Den Private kunder praksis med Law & More fokuserer på bistand fra enkeltpersoner og internationale familier, der strukturerer deres forretningsaktiviteter gennem den hollandske jurisdiktion. Vores internationale kunder kommer fra forskellige lande og baggrunde. De er succesrige iværksættere, højt kvalificerede expats og andre personligheder med interesser og aktiver i forskellige jurisdiktioner.

Vores erhvervskunder og private kunder modtager altid en lige så høj kvalitet af skræddersyede, dedikerede og fortrolige juridiske tjenester, specielt designet til at imødekomme deres særlige krav og behov.