BEHOV HJÆLP MED PENSIONSLOV? KONTAKT VORES PENSIONLOVGIVERE

Pensionslov

Pensionsretten i Holland er blevet sit eget juridiske område. Det inkluderer alle pensionslove og -bestemmelser, der giver arbejdstagere erstatningsindkomst efter pensionering. Eksempler inkluderer meget specifik lovgivning såsom pensionsloven, obligatorisk deltagelse i en industriel pensionskasse 2000-lov eller udjævning af pensionsrettigheder i tilfælde af skilsmisse. Denne lovgivning vedrører blandt andet de betingelser, der skal være opfyldt for at være berettiget til pension, reglerne for pensionsudbyders forvaltning og udbetaling af pensionsrettigheder og foranstaltninger til at forhindre pensionsovertrædelser. På trods af at pensionsloven er sit eget juridiske område, har den også mange grænseflader med de øvrige lovområder. Derfor gælder, i forbindelse med pensionsloven, ud over specifik lovgivning og forskrifter også generel lovgivning og forskrifter inden for arbejdsmarkedslovgivningen. For eksempel er en pension en vigtig arbejdsbetingelse for mange medarbejdere, som er fastlagt og diskuteret i ansættelseskontrakten. Denne betingelse bestemmer delvist indkomsten i alderdommen. Ud over ansættelsesloven kan følgende lovområder også overvejes:

• Ansvarslov;
• Kontraktsret;
• Skatteret;
• Forsikringsret;
• Udligning af pensionsrettigheder i tilfælde af skilsmisse.

Aylin Selamet

Advokat

Hvorfor vælge Law & More?

Let tilgængeligt


Law & More er tilgængelig mandag til fredag ​​fra 08:00 til 22:00 og i weekenderne fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation


Vores advokater lytter til din sag og kommer med en passende handlingsplan

Personlig tilgang


Vores arbejdsmetode sikrer, at 100% af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit bedømmes med en 9.4

"Law & More advokater er involverede og kan være empatiske med klientens problem. "

De forskellige love og regler, der konvergerer i pensionsret og overlapper under visse omstændigheder, gør pensionsloven til et komplekst og omfattende juridisk område. Derudover står pensionsloven ikke stille og konfronteres regelmæssigt med ændringer på både nationalt og internationalt niveau såvel som retningen fra de tilknyttede tilsynsmyndigheder som De Nederlandsche Bank (DNB) og den nederlandske myndighed for de finansielle markeder (AFM). Det betyder, at løsning af spørgsmål inden for pensionsret kræver ikke kun indsigt, men også ny viden om erhvervet, og det er derfor klogt at engagere en advokat, hvis du kommer i kontakt med pensionsloven. Law & MoreAdvokater er ikke kun ajour inden for pensionsret, men også med hensyn til de øvrige nævnte retlige områder. Har du spørgsmål vedrørende pensionsloven? Law & More hjælper dig gerne. Du kan også finde flere oplysninger om de andre jurisdiktioner på vores websted.

Services af Law & More

Virksomhedsadvokat


Hver virksomhed er unik. Derfor modtager du juridisk rådgivning, der er direkte relevant for din virksomhed

Interim advokat


Brug for en advokat midlertidigt? Giv tilstrækkelig juridisk støtte takket være Law & More

Immigrationsadvokat


Vi behandler spørgsmål, der vedrører indrejse, ophold, udvisning og udlændinge

Erhvervsadvokat


Enhver iværksætter skal forholde sig til selskabsret. Forbered dig godt på dette.
Pensionsforsikringen i henhold til søjlesystemet

Pensionen, der giver en erstatningsindkomst for ansatte efter pensionering, kaldes også pension. I Holland har pensionsforsikringssystemet eller pensionssystemet tre søjler:

Grundpension. Grundpension kaldes også OW-levering. Alle i Holland har ret til en sådan bestemmelse. Der er dog en række betingelser knyttet til dette. Den første betingelse for at modtage AOW-bestemmelsen er, at en bestemt alder, nemlig 67 år, skal være nået. Den anden betingelse er, at man altid skal have arbejdet eller boet i Holland. For hvert år, hvor en person er bosiddende i Holland fra den 15. til en alder af 67, optjenes 2% af den maksimale AOW-bestemmelse. En beskæftigelseshistorie er ikke påkrævet i dette tilfælde.

 

Pensionsrettigheder. Denne søjle vedrører de rettigheder, som en person har erhvervet i løbet af sit arbejdsliv, og gælder som en supplerende pension til grundpensionen. Mere specifikt vedrører dette tillæg den udskudte løn, der betales i fællesskab af arbejdsgiveren og medarbejderen i form af en præmie. Supplerende pension opbygges derfor altid inden for et forhold mellem arbejdstager og arbejdsgiver, således at der i dette tilfælde kræves en ansættelseshistorie. I Holland er der imidlertid ingen generel juridisk forpligtelse for arbejdsgiveren til at opbygge en (supplerende) pension for deres ansatte. Dette betyder, at der skal indgås aftaler mellem medarbejderen og arbejdsgiveren i denne henseende. Law & More vil naturligvis gerne hjælpe dig med dette.

Frivillig pension. Denne søjle vedrører især alle indkomstbestemmelser, som folk har lavet selv før deres alderdom. Eksempler inkluderer livrenter, livsforsikring og indkomst fra egenkapital. Det er hovedsageligt selvstændige og iværksættere, der er afhængige af denne søjle for deres pension.

Obligatorisk deltagelse i en industriel pensionsfondslov 2000

På trods af at arbejdsgivere i Holland ikke er forpligtet til at arrangere en (supplerende) pension for deres ansatte, kan de under visse omstændigheder stadig være forpligtet til at arrangere en pension. Dette er f.eks. Tilfældet, hvis deltagelse i en pensionsordning er obligatorisk for arbejdsgiveren via en pensionsfond, der dækker hele branchen. Denne forpligtelse opstår, hvis et såkaldt obligatorisk krav gælder for en bestemt sektor: en beskrivelse godkendt af ministeren for den sektor, som obligatorisk deltagelse i en pensionsfond for hele branchen gælder. Den obligatoriske deltagelse i en industriel pensionsfondslov 2000 regulerer muligheden for en obligatorisk pensionsordning for alle ansatte i en bestemt branche eller sektor.

Hvis deltagelse i en pensionsfond i hele branchen er obligatorisk, skal arbejdsgivere, der er aktive i den relevante sektor, tilmelde sig pensionsfonden i hele branchen. Derefter beder fonden, at oplysningerne om medarbejderne skal gives, og arbejdsgiverne modtager en regning for den pensionspræmie, de skal betale. Hvis arbejdsgiverne ikke er tilknyttet en sådan pensionsfond for hele branchen, vil de være i en ugunstig position, selv om der er en forpligtelse til at gøre det. Når alt kommer til alt, er der i så fald en chance for, at den brede pension fortsat vil kræve den fulde præmieudbetaling i alle år med tilbagevirkende kraft. På Law & More vi forstår, at dette har en drastisk konsekvens for arbejdsgivere. Det er derfor Law & More's specialister er klar til at hjælpe dig med at undgå en sådan ulempe.

Pensionslov

Kernen i pensionsloven er pensionsloven. Pensionsloven indeholder regler, der:

• Forbyde pendling af pensionsrettigheder
• Tildele rettigheder med hensyn til værdioverførsel i tilfælde af arbejdsgiverens arv;
• Foreskrive medarbejderdeltagelse med hensyn til pensionsudbyders politik;
• Kræv et minimum af ekspertise med hensyn til ekspertisen hos pensionsudbyders bestyrelsesmedlemmer;
• Regulere, hvordan pensionskasser skal finansieres;
• Ordinere pensionsudbyderens minimumsoplysningsforpligtelser.

Et af de andre vigtige regler i pensionsloven vedrører de betingelser, som en pensionsaftale mellem arbejdsgiveren og medarbejderen, hvis den indgås, skal opfylde. I denne sammenhæng bestemmer pensionslovens artikel 23, at pensionsaftalen skal placeres i en anerkendt pensionsfond eller et anerkendt pensionsforsikringsselskab. Hvis arbejdsgiveren ikke gør dette, eller i det mindste ikke i tilstrækkelig grad, løber han risikoen for arbejdsgiveransvar, som kan påbegyndes af medarbejderen via de generelle regler i aftaleret. Derudover overvåges som allerede nævnt overholdelse af lovgivning og regler inden for pensionsloven af ​​DNB og AFM, så overtrædelser også sanktioneres med andre foranstaltninger.

At Law & More Vi forstår, at når det kommer til pensionsret, er der ikke kun forskellige komplekse love og regler, men også forskellige interesser og komplekse juridiske forhold involveret. Det er derfor Law & More bruger en personlig tilgang. Vores eksperteksperter inden for pensionsret fordyber sig i din sag og kan sammen med dig vurdere din situation og mulighederne. Baseret på denne analyse Law & More kan rådgive dig om de rigtige næste trin. Desuden giver vores specialister dig gerne rådgivning og assistance under en mulig juridisk procedure. Har du spørgsmål om vores tjenester eller pensionsloven? Kontakt derefter Law & More.

Personlig tilgang og vejledning

Selvom vi anbefaler nogle forberedelser, før vi konsulterer din skilsmisseadvokat, kl Law & More forstå, at en skilsmisse er en vidtrækkende begivenhed i dit liv, og at du muligvis ikke kan forestille dig og konkretisere din fremtid direkte efter skilsmissen. Det er derfor Law & Moreskilsmisseadvokater har en personlig tilgang, og sammen med dig og muligvis din ex-partner vil vi afgøre din juridiske situation under samtalen på baggrund af dokumentationen. Vi kortlægger din vision og dine ønsker for fremtiden. Skilsmisse advokaterne Law & More er eksperter inden for person- og familieret og er glade for at guide dig, muligvis sammen med din partner, gennem skilsmisseprocessen.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send os en e-mail:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl