PHILANTHROPY & velgørenhedsfundamenter

ANMODNING OM JURIDISK SUPPORT

Familiekontor rådgivning

Blandt vores kunder er hollandske og internationale forretningsfamilier, som har nået en betydelig succes i deres respektive brancher. Sådanne familier har ofte allerede oprettet og etableret, eller planlægger at gøre det, et hollandsk enkelt- eller flerfamiliekontor for at strukturere deres aktiviteter og investeringer på en klar og håndterbar måde.

Law & More hjælper klienter og familiekontorer med skræddersyede juridiske tjenester. Vi kombinerer vores viden og erfaring som hollandske privatkundeadvokater og skatterådgivere inden for områderne hollandske skatte- og ejendomsplanlægning, hollandske skattekrav, hollandske ejendomsanliggender og forretningssucces. Sådan hjælp ydes gennem samarbejde med specialister inden for investeringsstyring, økonomisk planlægning og regnskabsføring, som ofte allerede hjælper den pågældende familie. Vores erfaring spænder fra spørgsmål, der vedrører familiekontorstruktur, familieforvaltning, arve og tvistbilæggelse i Holland.

Vi samarbejder med fagfolk inden for beslægtede fagområder, som vi deltager i vores bestræbelser på at give en sammenkoblet tilgang til forskellige juridiske og ikke-juridiske anliggender, som møder hollandske og internationale forretningsfamilier og deres kontorer.

Vi hjælper klienter med at etablere familiekontorer i Holland. Vi arbejder endvidere med internationalt baserede familiekontorer med sofistikerede verdensomspændende omstruktureringsprojekter til familieboliger og virksomheder. Endelig gennemgår vi driften og strukturen i etablerede familiekontorer, der søger rådgivning om udvidelse og forbedring af udbuddet af leverede tjenester.

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

"Jeg ville have en advokat, der altid er klar til mig, selv i weekenderne"

No-nonsense mentalitet

Vi kan godt lide kreativ tænkning og ser ud over de juridiske aspekter af en situation. Det handler om at komme til kernen i problemet og tackle det i en bestemt sag. På grund af vores no-nonsense mentalitet og mange års erfaring kan vores klienter stole på personlig og effektiv juridisk support.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt os på telefon +31 (0) 40 369 06 80 eller send os en e-mail:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl