Vi rådgiver aktivt hollandske og internationale kunder, der investerer i en række ejendomme i Holland, såsom hoteller, resorts, kommercielle projekter og boligporteføljer.

EJENDOMS- OG EJENDOMSTRANSAKTIONER
ANMODNING OM JURIDISK SUPPORT

Ejendoms- og fast ejendomstransaktioner

Ejendomslovgivning består af alle juridiske aspekter vedrørende fast ejendom. Vi kl Law & More kan hjælpe dig med juridisk rådgivning, når der opstår spørgsmål eller konflikter vedrørende køb og salg af fast ejendom. Derudover kan vi give dig juridisk rådgivning inden for huslejeret.

Desuden er de hollandske og internationale kunder hos Law & More bliver hjulpet og rådgivet med at strukturere deres hollandske og internationale ejendomsinvesteringer på den mest skattemæssige fordelagtige måde ved hjælp af en multi-jurisdiktion tilgang. Vores ekspertise strækker sig fra erhvervelse af en lejlighed til privat brug til forhandlinger i komplekse kommercielle ejendoms- og ejendomsaftaler.

Vi rådgiver aktivt hollandske og internationale kunder, der investerer i en række ejendomme i Holland, såsom hoteller, resorts, kommercielle projekter og boligporteføljer.

Huslejeret

Law & More hjælper både lejere og udlejere med at forhindre og løse juridiske problemer. Såvel med leje af en bolig som med leje af en bygning til en butik og af en kontorbygning. Lejere og udlejere har særlige juridiske forpligtelser. Disse indeholder en regulerende karakter, hvilket betyder, at parterne kan erstatte dem med deres egne aftaler. Derudover er der obligatoriske bestemmelser inden for huslejeret. Man kan ikke adskille sig fra disse regler, som først og fremmest har til hensigt at beskytte lejeren, da det er den svagere part, ved kontrakt. Hvis du er positioneret i en situation, hvor din modpart ikke overholder hans aftaler, er der flere handlinger, der kan forsøges. I sådanne tilfælde kan du stole på os for at give dig den juridiske rådgivning, du har brug for.

Eksempler på emner, som vi kunne hjælpe dig med:

• udarbejdelse af en lejeaftale, hvis du er en udlejer
• tvister om aftalens forklaring
• foretage handlinger, hvis en lejer eller en udlejer ikke handler i overensstemmelse med de indgåede aftaler
• opsigelse af lejeaftalen

Tom Meevis billede

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

 Ring +31 40 369 06 80

Services af Law & More

Selskabsret

Selskabsret

Hver virksomhed er unik. Derfor modtager du juridisk rådgivning, der er direkte relevant for din virksomhed

Meddelelse om standard

Interim advokat

Brug for en advokat midlertidigt? Giv tilstrækkelig juridisk støtte takket være Law & More

Advocate

Indvandringslovgivning

Vi behandler spørgsmål, der vedrører indrejse, ophold, udvisning og udlændinge

Aktionæravtale

Forretningsret

Enhver iværksætter skal forholde sig til selskabsret. Forbered dig godt på dette.

"Law & More advokater
er involveret og
kan empati med
klientens problem ”

No-nonsense mentalitet

Vi kan godt lide kreativ tænkning og ser ud over de juridiske aspekter af en situation. Det handler om at komme til kernen i problemet og tackle det i en bestemt sag. På grund af vores no-nonsense mentalitet og mange års erfaring kan vores klienter stole på personlig og effektiv juridisk support.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt os på telefon +31 (0) 40 369 06 80 eller send os en e-mail:

Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More - maxim.hodak@lawandmore.nl