BRUG FOR RÅDGIVENDE ADVOKAT FOR Family Office?
SPØRG OM RETLIG HJÆLP

Vores advokater er specialister i den nederlandske lov

Kontrolleret Klar.

Kontrolleret Personligt og let tilgængeligt.

Kontrolleret Dine interesser først.

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag ​​fra 08:00 til 22:00 og i weekenden fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer med en passende handlingsplan
Personlig tilgang

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100 % af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit får en 9.4

Family Office Rådgivende Advokat

Blandt vores kunder er hollandske og internationale forretningsfamilier, som har nået en betydelig succes i deres respektive brancher. Sådanne familier har ofte allerede oprettet og etableret, eller planlægger at gøre det, et hollandsk enkelt- eller flerfamiliekontor for at strukturere deres aktiviteter og investeringer på en klar og håndterbar måde.

Law & More hjælper klienter og familiekontorer med skræddersyede juridiske tjenester. Vi kombinerer vores viden og erfaring som hollandske privatkundeadvokater og skatterådgivere inden for områderne hollandske skatte- og ejendomsplanlægning, hollandske skattekrav, hollandske ejendomsanliggender og forretningssucces. Sådan hjælp ydes gennem samarbejde med specialister inden for investeringsstyring, økonomisk planlægning og regnskabsføring, som ofte allerede hjælper den pågældende familie. Vores erfaring spænder fra spørgsmål, der vedrører familiekontorstruktur, familieforvaltning, arve og tvistbilæggelse i Holland.

Vi samarbejder med fagfolk inden for beslægtede fagområder, som vi deltager i vores bestræbelser på at give en sammenkoblet tilgang til forskellige juridiske og ikke-juridiske anliggender, som møder hollandske og internationale forretningsfamilier og deres kontorer.

Vi hjælper klienter med at etablere familiekontorer i Holland. Vi arbejder endvidere med internationalt baserede familiekontorer med sofistikerede verdensomspændende omstruktureringsprojekter til familieboliger og virksomheder. Endelig gennemgår vi driften og strukturen i etablerede familiekontorer, der søger rådgivning om udvidelse og forbedring af udbuddet af leverede tjenester.

Tom Meevis billede

Tom Meevis

LEDENDE PARTNER / ADVOCAT

tom.meevis@lawandmore.nl

Advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam

Virksomhedsadvokat

"Law & More advokater
er involveret og kan have empati
med kundens problem”

No-nonsense mentalitet

Vi kan godt lide kreativ tænkning og ser ud over de juridiske aspekter af en situation. Det handler om at komme til kernen i problemet og tackle det i en bestemt sag. På grund af vores no-nonsense mentalitet og mange års erfaring kan vores klienter stole på personlig og effektiv juridisk support.

Hvad klienter siger om os

Vores Family Office Rådgivende advokater står klar til at hjælpe dig:

Office Law & More

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More