BRUG FOR BØRNEFORHOLD ADVOKAT?
SPØRG OM RETLIG HJÆLP

Vores advokater er specialister i den nederlandske lov

Kontrolleret Klar.

Kontrolleret Personligt og let tilgængeligt.

Kontrolleret Dine interesser først.

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag ​​fra 08:00 til 22:00 og i weekenden fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer med en passende handlingsplan
God og hurtig kommunikation

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100 % af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit får en 9.4

Børnebidrag

Har du og din eks-partner børn sammen? Derefter er børnebidrag en vigtig del af de økonomiske aftaler, der skal indgås under skilsmisseprocessen. Underholdsbidrag for børn er det beløb, som den ikke-ammende forælder bidrager til pleje og opdragelse af børnene.

Hurtig Menu

Børnestøtteniveau

I samråd kan du og din ex-partner blive enige om mængden af ​​underholdsbidrag for børn. Disse aftaler vil blive fastlagt i en forældreplan. Hvis du ikke er i stand til at nå til enighed sammen, vil en af ​​vores advokater gerne hjælpe dig. Vi kan hjælpe med forhandlingsprocessen, bestemme mængden af ​​underholdsbidrag for børn for dig og udarbejde en forældreplan. Vi håndterer bestemmelsen af ​​børnesupporten ved at foretage en vedligeholdelsesberegning.

Dommeren vil ikke kun se på den økonomiske situation for modtageren af ​​børnebidrag, men også på den økonomiske situation for den underholdsbidragende. På baggrund af begge situationer vil retten derefter bestemme størrelsen af ​​underholdsbidrag for børn.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ADVOKAT

aylin.selamet@lawandmore.nl

Har du brug for en skilsmisseadvokat?

Børnebidrag

Hver virksomhed er unik. Derfor får du juridisk rådgivning, der er direkte relevant for din virksomhed.

Vi har en personlig tilgang, og vi arbejder sammen med dig frem til en passende løsning.

Vi sætter os ned med dig for at udtænke en strategi.

Lev separat

Lev separat

Vores virksomhedsadvokater kan vurdere aftaler og rådgive om dem.

Er du ved at blive skilt?

Hvis det er tilfældet, vil der uden tvivl være mange problemer for dig. Fra at arrangere ægtefælle- og børnebidrag til ikke-økonomiske anliggender, såsom at oprette en forældremyndighedsplan, kan skilsmisse have en betydelig indvirkning både følelsesmæssigt og juridisk.

For at forberede dig har vi samlet oplysninger om spørgsmål, der er involveret i at forlige en skilsmisse, i vores nye hvidbog. Download filen nedenfor gratis og få indsigt, der hjælper dig med at navigere problemfrit i skilsmisseprocessen.

"Law & More advokater
er involveret og kan have empati
med kundens problem”

Beregning af børnesupport

En vedligeholdelsesberegning er en temmelig kompleks beregning, da mange faktorer skal tages i betragtning. Law & More vil med glæde gennemføre vedligeholdelsesberegningen for dig.

Bestemmelse af behovet
Først og fremmest skal børnenes behov bestemmes. Det er baseret på indkomsterne, som de var lige før skilsmissen. Hvis der er specielle omkostninger, såsom en international skole eller børnepasning, kan omkostningerne øges tilsvarende.

Bestemmelse af økonomisk kapacitet
Når børnenes behov er bestemt, foretages der en beregning af bæreevne for begge parter. Denne beregning bestemmer, om den person, der er ansvarlig for vedligeholdelse, har tilstrækkelig økonomisk kapacitet til at kunne betale underholdsbidrag. For at bestemme den økonomiske kapacitet for den person, der skal betale underholdsbidrag, skal hans eller hendes nettoindkomst først fastlægges. Barnets pension er en grundindkomst under hensyntagen til alle indkomstkilder, såsom løn, en ydelse og barnets bundne budget.

Hvad klienter siger om os

Vores børnebidragsadvokater står klar til at hjælpe dig:

Office Law & More

Pleje-rabat
Den forælder, der skal betale underholdsbidrag, og som også har kontakt med børnene, vil også have omkostninger til pleje af børnene. Dette inkluderer omkostninger til shopping, kørsel frem og tilbage. I princippet er en vis procentdel af omkostningerne inkluderet i beregningen

Procentdelens størrelse afhænger af antallet af besøgende dage om ugen. En forælder, der i gennemsnit har en dag om ugen plejeomkostninger for barnet, får for eksempel 15% plejeafslagsrabat, og en forælder, der tager sig af barnet tre dage om ugen, får 35% plejebat.

Sammenligning af bæreevne
Det sidste trin til at beregne højden på børnesupporten er at lave en bærende ligning. I denne ligning fordeles børnenes omkostninger mellem dig og din ex-partner i forhold til deres hjælpemidler. Kapaciteten hos den, der har ret til vedligeholdelse, sammenlignes med kapaciteten for den person, der er ansvarlig for at betale underhold. Herefter anvendes eventuel plejeafgift og justeres, hvor det er nødvendigt. Omfanget af støtte er primært beregnet til børnebidrag. Hvis der stadig er plads efter dette, kan dommeren også bestemme et nettopartnerskab.

Vil du vide, hvordan din økonomiske situation ser ud efter din skilsmisse? Venligst kontakt Law & More og sammen kan vi bestemme, hvor meget børnebidrag du skal betale eller modtage.

Ændring af børnebidrag

Børnebidrag

Hvis det ikke er muligt at ændre barnets underholdsbidrag i samråd med din ex-partner, kan vi indsende en anmodning om en ændring for dig ved retten. Vi kan gøre dette, hvis der er ændrede omstændigheder, eller hvis retten ifølge dig bestemte vedligeholdelsen i den oprindelige rækkefølge på grundlag af forkerte eller ufuldstændige oplysninger.

Du kan tænke på følgende situationer, for eksempel:

  • afskedigelse eller arbejdsløshed
  • fjernelse af børnene
  • nyt eller anderledes arbejde
  • gifte sig igen, samles eller indgå i et registreret partnerskab
  • ændring af kontaktordningen

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More