TRENGER HJÆLP TIL BEREGNING AF PARTNERALIMONI?
SPØRG OM RETLIG HJÆLP

Vores advokater er specialister i den nederlandske lov

Kontrolleret Klar.

Kontrolleret Personligt og let tilgængeligt.

Kontrolleret Dine interesser først.

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag ​​fra 08:00 til 22:00 og i weekenden fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer med en passende handlingsplan
God og hurtig kommunikation

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100 % af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit får en 9.4

Partner underholdsbidrag

Har du eller din ex-partner ikke en tilstrækkelig indkomst til at leve efter skilsmissen? Så har den anden partner forpligtelse til at betale underholdsbidrag til ex-partneren.

Hurtig Menu

Hvornår har du ret til at modtage underholdsbidrag fra din ex-partner?

I princippet har du ret til partnerskab, hvis du efter skilsmissen ikke har tilstrækkelig indkomst til at forsørge dig selv. Din levestandard på tidspunktet for ægteskabet vil blive taget i betragtning for at afgøre, om du er berettiget til partnerskab. I praksis vil en af ​​begge partnere modtage retten til underholdsbidrag. I de fleste tilfælde er dette kvinden, især hvis hun har været ansvarlig for det meste af pleje af husholdningen og børnene. I dette tilfælde har kvinden ofte ingen indkomst eller en begrænset indkomst fra deltidsbeskæftigelse. I en situation, hvor manden har udført rollen som 'husmand', og kvinden har lavet en karriere, kan manden i princippet kræve partner underholdsbidrag.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ADVOKAT

aylin.selamet@lawandmore.nl

Har du brug for en skilsmisseadvokat?

Børnebidrag

Hver virksomhed er unik. Derfor får du juridisk rådgivning, der er direkte relevant for din virksomhed.

Vi har en personlig tilgang, og vi arbejder sammen med dig frem til en passende løsning.

En skilsmisse er en svær periode. Vi hjælper dig gennem hele processen.

Lev separat

Lev separat

Vores virksomhedsadvokater kan vurdere aftaler og rådgive om dem.

Er du ved at blive skilt?

Hvis det er tilfældet, vil der uden tvivl være mange problemer for dig. Fra at arrangere ægtefælle- og børnebidrag til ikke-økonomiske anliggender, såsom at oprette en forældremyndighedsplan, kan skilsmisse have en betydelig indvirkning både følelsesmæssigt og juridisk.

For at forberede dig har vi samlet oplysninger om spørgsmål, der er involveret i at forlige en skilsmisse, i vores nye hvidbog. Download filen nedenfor gratis og få indsigt, der hjælper dig med at navigere problemfrit i skilsmisseprocessen.

"Law & More advokater
er involveret og kan have empati
med kundens problem”

Niveau for partner underholdsbidrag

I samråd kan du og din ex-partner blive enige om mængden af ​​partnere underholdsbidrag. Hvis du ikke er i stand til at nå til enighed sammen, hjælper en af ​​vores advokater gerne dig. Vi kan ikke kun hjælpe dig med forhandlingsprocessen, men vi kan også bestemme mængden af ​​partnertilskud til dig. Det gør vi ved at foretage en vedligeholdelsesberegning.

Dommeren vil ikke kun se på vedligeholdelsesmodtagerens økonomiske situation, men også på vedligeholdelsesbetalers økonomiske situation. På baggrund af begge situationer afgør retten om en af ​​jer har ret til at modtage underholdsbidrag og i bekræftende fald størrelsen på underholdsbidraget. I nogle tilfælde er det muligt, at du faktisk har ret til partnervedligeholdelse, men at de økonomiske detaljer for din ex-partner viser, at han eller hun simpelthen ikke er i stand til at betale partner underholdsbidrag.

Hvad klienter siger om os

Vores skilsmisseadvokater står klar til at hjælpe dig:

Office Law & More

Beregning af vedligeholdelse

En vedligeholdelsesberegning er en temmelig kompleks beregning, da mange faktorer skal tages i betragtning. Law & More vil med glæde gennemføre partnerunderholdsberegningen for dig.

Bestemmelse af behovet
Mængden af ​​partnereunderskud afhænger af behovet for den person, der modtager underholdsbidrag, og af kapaciteten for den person, der skal betale underholdsbidrag. For at bestemme behovet for underholdsmodtageren antages en standard på cirka 60% af den samlede familieindkomst minus omkostninger for børn.

Bestemmelse af økonomisk kapacitet
Der foretages en beregning af bæreevne for begge parter. Denne beregning afgør, om den person, der er ansvarlig for vedligeholdelse, har tilstrækkelig økonomisk kapacitet til at kunne betale underholdsbidrag. For at bestemme den økonomiske kapacitet for den person, der skal betale underholdsbidrag, skal hans eller hendes nettoindkomst først fastlægges. Alimentationsbetaleren kan først trække et antal omkostninger fra denne indkomst. Det drejer sig hovedsageligt om omkostninger, som underholdsudbetaleren skal afholde for at få ender til at mødes (omkostninger).

Sammenligning af bæreevne
Endelig skal der foretages en sammenligning af bæreevne. Denne sammenligning bruges til at beregne det vedligeholdelsesmængde, som parterne har samme økonomiske frihed for. Omfanget af underholdskreditor sammenlignes med omfanget af underholdsskyldneren. Tanken bag dette er, at underholdskreditor ikke behøver at være i en bedre økonomisk situation end vedligeholdelsesskyldneren som et resultat af vedligeholdelsesbetalingen.

Vil du vide, hvad din økonomiske situation vil være efter din skilsmisse? Kontakt Law & More og vi kan samarbejde med dig for at bestemme, hvor meget underholdsbidrag du skal betale eller modtage.

Ændring af underholdsbidrag

Hvis du ensidigt ønsker at annullere eller ændre partnerpartnerskabet, skal dette ske gennem retten. Vi kan indsende en ændringsanmodning ved retten på dine vegne. Retten kan ændre partnerskabsaftalen, dvs. øge, reducere eller indstille til nul. I henhold til loven skal der derefter ske en 'ændring af omstændighederne'. Hvis retten finder, at der ikke er nogen ændring af omstændighederne, vil din anmodning ikke blive imødekommet. Dette begreb er ikke yderligere forklaret i loven og kan derfor vedrøre en lang række omstændigheder. I praksis involverer dette ofte en ændring i de økonomiske forhold for en af ​​de tidligere partnere.

Opsigelse af partner underholdsbidrag
Forpligtelsen til at betale partiordgivelse kan ende i følgende situationer:

  • i tilfælde af din eller din eks-partners død;
  • hvis den maksimale underholdsbidragsperiode fastsat af retten er udløbet;
  • hvis den, der modtager underholdsbidrag, gifter sig igen, indgår registreret partnerskab eller begynder at leve sammen;
  • hvis de økonomiske forhold har ændret sig, og den, der modtager forsørgelse, kan leve af sig selv

Vores skilsmisseadvokater har kendskab til både familieret og iværksætterviden og er derfor ideelt placeret til at yde dig juridisk og skattemæssig bistand i disse tilfælde. Har du brug for en skilsmisseadvokat? Kontakt Law & More.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More