Vi vil gerne takke Dem for at have valgt Law & More. Vi er et tværfagligt advokatfirma og skattekonsulent med kontorer i Eindhoven og Amsterdam. Hvad laver Law & More unikt er, at vi kombinerer det personlige præg af en lille butiksbutik med niveauet for viden hos et stort advokatfirma. Vi har flere ekspertiseområder. Er du nysgerrig efter hvilke? Se på vores ekspertise side. 

TAKK FOR KONTAKT LAW & MORE

SÅ hurtigt som muligt vil vi sende dig et svar

NÅR DU VÆLGER LAW & MORE

DU OPTALER FOR RESULTATER Drevet lovlov

Law & More er et dynamisk tværfagligt hollandsk advokatfirma og skatterådgivning med speciale i hollandske selskabs-, handels- og skatteret og har base i Eindhoven og Amsterdam.

Med sin virksomhedsmæssige og skattemæssige baggrund Law & More kombinerer knowhowet hos et stort firma- og skatterådgivningsfirma med opmærksomheden på detaljer og tilpasset service, som du ville forvente af et butiksfirma. Vi er virkelig internationale med hensyn til omfanget og arten af ​​vores tjenester, og vi arbejder for en række sofistikerede hollandske og internationale kunder, fra virksomheder og institutioner til enkeltpersoner.

Law & More har til rådighed et dedikeret team af flersprogede advokater og skatterådgivere med dybtgående viden inden for områderne hollandske aftaleret, hollandske selskabsret, hollandske skatterettigheder, hollandske ansættelsesret og international ejendomsret. Virksomheden har også specialiseret sig i skatteeffektiv strukturering af aktiver og aktiviteter, hollandske energirettigheder, hollandsk finansiel lovgivning og ejendomstransaktioner.

Tom Meevis

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / advokat

Yara Knoops-foto-500-567

Yara Knoops

Juridisk rådgiver

LÆGEMIDLER OG SKATSRÅDGIVERE

 

Advocaat Eindhoven
Law & More B.V.