BRUG FOR TRANSPORTADVOKAT?
SPØRG OM RETLIG HJÆLP

Vores advokater er specialister i den nederlandske lov

Kontrolleret Klar.

Kontrolleret Personligt og let tilgængeligt.

Kontrolleret Dine interesser først.

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag ​​fra 08:00 til 22:00 og i weekenden fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer med en passende handlingsplan
God og hurtig kommunikation

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100 % af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit får en 9.4

Transportadvokat

Logistikbranchen er dynamisk og altid bevægende. På grund af globaliseringen af ​​handelen transporteres flere og flere varer mange kilometer på forskellige måder. Dette kan omfatte transport ad sø, vej, jernbane og luft. Mange parter som klienter, transportører, speditører, forsikringsselskaber og modtagere er involveret i denne proces. Når alt kommer til alt, bliver varer modtaget og transporteret af forskellige parter.

Selvom denne transportproces ofte ikke skaber problemer for alle disse parter, kan den undertiden stadig gå galt. Når transporten standser, en forsinkelse foretages, eller lasten beskadiges eller mistes undervejs, kan der opstå erstatningsspørgsmål mellem parterne. Hvem er ansvarlig og bør derfor kompensere for den skade, der er opstået? Og hvilke skridt kan tages, hvis et parti simpelthen ikke lever op til sine forpligtelser? Svaret på disse spørgsmål skal først og fremmest findes på nettet af aftaler mellem alle disse parter.

Ud over aftalerne mellem parterne skal internationale regler tages i betragtning ved behandlingen af ​​transportretlige spørgsmål. Når alt kommer til alt foregår transporten ofte internationalt og krydser således forskellige nationale grænser. Internationale regler spiller derfor en vigtig rolle. De internationale konventioner, der skal anvendes, afhænger af transportformen. F.eks. Gælder Hague-Visby-reglerne for søtransport, og Montreal-konventionen gælder for lufttransport. F.eks. Er CMR-konventionen vigtig inden for vejtransport.

Tom Meevis billede

Tom Meevis

LEDENDE PARTNER / ADVOCAT

tom.meevis@lawandmore.nl

Advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam

Virksomhedsadvokat

”Under introduktionen stod det straks klart for mig
at Law & More har en klar plan
handling"

Imidlertid krydses ikke kun landegrænser af transportlovgivningen. Forskellige jurisdiktioner indføres også i forbindelse med transportlovgivningen. For eksempel er der en klar overlapning mellem transportlov og arbejdsret, aftaleret, selskabsret og international ret. Når alt kommer til alt beskæftiger transportøren f.eks. Underordnede, og ordrer gives til speditører. I disse situationer kan spørgsmål, der er relateret til transportlovgivning, også opstå. Har du at gøre med et sådant spørgsmål? Derefter er en bred og ajourført viden om forhold inden for de nævnte retlige områder også vigtig.

Hvad klienter siger om os

Vores transportadvokater står klar til at hjælpe dig:

Office Law & More

Vores ydelser

I lyset af ovenstående er logistikbranchen frem for alt kompleks, og flere aspekter skal tages i betragtning. På Law & More vi forstår, at logistik involverer omfattende interesser, både i Holland og Europa, såvel som globalt. Derfor synes vi det er vigtigt at være et skridt foran de potentielle problemer ved at udarbejde (transport) aftaler og generelle vilkår og betingelser. Det kan for eksempel regulere eller udelukke ansvar med hensyn til forskellige transportlovsspørgsmål.

Har du at gøre med lastskader, procedurer, inkasso eller beslaglæggelser i forbindelse med transportlovgivningen? Selv da Law & More holdet er der for dig. Vores advokater er ikke kun eksperter inden for transportret, men også inden for andre relaterede retsområder. Har du andre spørgsmål? Venligst kontakt Law & More.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More