BRUG FOR EN ADVOKAT?
SPØRG OM RETLIG HJÆLP

Vores advokater er specialister i den nederlandske lov

Kontrolleret Klar.

Kontrolleret Personligt og let tilgængeligt.

Kontrolleret Dine interesser først.

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag ​​fra 08:00 til 22:00 og i weekenden fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer med en passende handlingsplan
Personlig tilgang

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100 % af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit får en 9.4

Expat Services

Mens du bor og arbejder i Holland, kan du som udstationerede støde på flere juridiske problemer. Når alt kommer til alt er hollandsk lovgivning kompliceret og omfatter forskellige jurisdiktioner, der ofte kontraherer eller krydser hinanden. For eksempel for en udstationeret kan der opstå forskellige juridiske spørgsmål inden for:

Kontraktslov. Hvornår kan udlejer for eksempel opsige din lejekontrakt eller opsige købsaftalen som køber? Hvilke (yderligere) betingelser er knyttet til din udstationerede kontrakt, og hvad betyder de?

Beskæftigelseslovgivning. Hvad hvis du skal tackle sygdom? Har du som udstationeret ret til en fratrædelsesgodtgørelse eller arbejdsløshedsunderstøttelse? Anvendes hollandske afskedigelsesbeskyttelse i din sag, når du står over for afskedigelse?

Ansvarslov. Hvem er ansvarlig, hvis en bestemt aftale overtrædes? Hvem kan du hæfte for, når der sker en (arbejdsrelateret) ulykke? Og er du personligt ansvarlig, hvis en anden person lider skade som følge af dine handlinger?

Indvandringslovgivning. Har du brug for en opholdstilladelse for at bo eller arbejde i Holland? Og hvis ja, hvilke betingelser har du brug for at opfylde? Og hvilke konsekvenser har arbejdsløsheden for din opholdstilladelse eller ej?

Tom Meevis billede

Tom Meevis

LEDENDE PARTNER / ADVOCAT

tom.meevis@lawandmore.nl

Advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam

Virksomhedsadvokat

"Law & More advokater
er involveret og kan have empati
med kundens problem”

Uanset hvilket juridisk spørgsmål eller jurisdiktion du har at gøre med, er det vigtigt, at du er opmærksom på din juridiske position. Når alt kommer til alt ønsker du ikke at blive konfronteret med overraskelser (bagefter). Law & More har et dedikeret team af flersprogede advokater, der er eksperter i aftaleret, ansvarsret, arbejds- og indvandringslov og kan informere dig om din juridiske stilling. Derudover kan de hjælpe dig med at udarbejde og kontrollere kontrakter eller ansøge om din opholdstilladelse. Leder du efter en anden jurisdiktion? Se derefter vores ekspertise-side, der viser alle vores jurisdiktioner.

Hvad klienter siger om os

Vores Expat-advokater står klar til at hjælpe dig:

Office Law & More

Handler du en tvist i Holland? Også derefter Law & More er der for dig. Når parterne er i en konfliktsituation, er det et almindeligt og ofte hurtigt skridt at gå til domstol. Imidlertid tilbyder retssager ikke altid den bedste løsning, og konflikter mellem parter kan løses bedre og mere effektivt på en anden måde, for eksempel gennem mægling. Vores advokater hjælper dig fra de tidlige stadier til den sidste fase af tvisten. Dermed foretager de et informeret skøn over risici og muligheder på forhånd. I begge tilfælde Law & MoreAdvokater baserer derefter deres arbejde på en velovervejet strategi, der er fastlagt sammen med dig.

Har du et juridisk problem i Holland, og vil du gerne have, at det løses? Venligst kontakt Law & More. Hvor de fleste advokater kun tilbyder juridisk viden og et kritisk synspunkt, Law & Moreadvokater tilbyder noget ekstra. Ud over vores viden om hollandsk (procedurelovgivning) har vi omfattende international erfaring. Vores kontor er ikke kun international med hensyn til omfanget og arten af ​​dets tjenester, men også med hensyn til udvalget af avancerede lokale og internationale kunder. Det er grunden til, at vi kl Law & More forstå de udfordringer, expats står overfor, og er i stand til at hjælpe dig så godt som muligt gennem en praktisk og personlig tilgang.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More