Beskæftigelsesret er et udvidet retligt område. Rettigheder og forpligtelser reguleres i ansættelseskontrakter, ansættelsesbestemmelser, kollektive aftaler, lovgivning og retspraksis. Arbejdsadvokaterne for Law & More er kvalificerede og fortrolige med gældende lovgivning og retspraksis.

I BEHOV til EN BETALINGSLOVER?
SPØRG OM RETLIG HJÆLP

Arbejdsadvokat

Beskæftigelsesret er et udvidet retligt område. Rettigheder og forpligtelser reguleres i ansættelseskontrakter, ansættelsesbestemmelser, kollektive aftaler, lovgivning og retspraksis. Arbejdsadvokaterne for Law & More er kvalificerede og fortrolige med gældende lovgivning og retspraksis.

Hurtig Menu

Arbejdsretlige spørgsmål har ofte vidtgående følger for arbejdsgivere og ansatte. Derfor er det vigtigt, at du får hjælp af en specialiseret og erfaren ansættelsesretlige advokat. Når alt kommer til alt, kan god juridisk rådgivning om ansættelsesret på forhånd være afgørende for fremtiden. Desværre kan konflikter ikke altid forhindres, f.eks. I tilfælde af afskedigelse, omorganisering eller fravær på grund af sygdom. Denne form for situation er meget ubehagelig og følelsesladet og kan skade ansættelsesforholdet mellem arbejdsgiver og medarbejder. Hvis du er bekymret over en ansættelseskonflikt, Law & More hjælper dig med at tage de rigtige skridt.

Juridisk rådgivning

Law & More tilbyder bistand til virksomheder, lovpligtige ledere, arbejdsgivere og ansatte inden for arbejdsret. Vores team giver juridisk rådgivning og vil retssager om nødvendigt.

Eksempler på emner, vi gerne vil hjælpe dig med:

• udarbejdelse og evaluering af private og kollektive ansættelseskontrakter;
• opsigelse af ansættelseskontrakter for arbejdsgivere og ansatte;
• hjælp til ansættelsestvister
• opsætning af en personalefil
• afskedigelsesprocedurer
• spørgsmål vedrørende lønskrav
• undladelse
• spørgsmål vedrørende kollektive aftaler
• ferie og afrejse
• sygdom og reintegration
• medbestemmelse
• arbejdsgiver- og medarbejderansvar.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

 Ring +31 (0) 40 369 06 80

"Law & More advokater
er involveret og
kan empati med
klientens problem ”

Arbejdsgivere

Som arbejdsgiver bliver du dagligt konfronteret med arbejdsretlige spørgsmål. Du er nødt til at udarbejde ansættelseskontrakter, konfronteres med dysfunktionelle eller syge ansatte og arbejdskonflikter, eller din virksomhed kan blive nødt til at omorganisere på grund af ændrede markedsforhold. Ved du nøjagtigt, hvad dine rettigheder og forpligtelser er? Uanset hvad du måtte støde på, hjælper vi dig glade. Når alt kommer til alt er en god arbejdsretlig strategi afgørende for en sund virksomhed.

Medarbejdere

Som medarbejder skal du overholde arbejdsretten, både anmodet og uanmeldt. Tænk på at acceptere og underskrive en ansættelseskontrakt, en ikke-konkurrencebestemmelse og dine rettigheder og pligter i tilfælde af sygdom og afskedigelse. Vi hjælper dig gerne med ethvert ansættelsesretligt spørgsmål, du har brug for hjælp til.

Beskæftigelseslovgivning

Nyttig, passende og gennemsigtig

Udover ekspertrådgivning vil du også gerne modtage hurtig juridisk rådgivning. Vi er opmærksomme på dette og er vant til at arbejde hurtigt og præcist. Vi sikrer, at vi er lette at nå og hurtigt kan give dig praktisk og ekspertrådgivning. Du kan stole på os for nøjagtige råd, der er kort og tydelige.

Den måde, vi arbejder på, er gennemsigtig og løsningsorienteret. Vi går i samtale med dig for at diskutere din sag, dine ønsker, de juridiske muligheder og det økonomiske billede. Vi vil derefter fastlægge en endelig strategi i samråd med dig. Hvert trin diskuteres med dig, så du aldrig bliver konfronteret med nogen overraskelser.

No-nonsense mentalitet

Vi kan godt lide kreativ tænkning og ser ud over de juridiske aspekter af en situation. Det handler om at komme til kernen i problemet og tackle det i en bestemt sag. På grund af vores no-nonsense mentalitet og mange års erfaring kan vores klienter stole på personlig og effektiv juridisk support.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:

Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More - [e-mail beskyttet]
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-mail beskyttet]

Law & More B.V.