Undersøgelser viser, at 30% af konkurserne i Holland er forårsaget af ubetalte fakturaer. Har din virksomhed en kunde, der stadig ikke har betalt? Eller er du en privatperson, og har du en debitor, der stadig skylder dig penge? Kontakt derefter Law & More advokater for inkasso.

SAMLER UDSTÅENDE FAKTURER?
KONTAKT LAW & MORE

Advokat for inkasso

Undersøgelser viser, at 30% af konkurserne i Holland er forårsaget af ubetalte fakturaer. Har din virksomhed en kunde, der stadig ikke har betalt? Eller er du en privatperson, og har du en debitor, der stadig skylder dig penge? Kontakt derefter Law & More advokater for inkasso. Vi forstår, at ubetalte fakturaer er meget irriterende og uønskede, hvorfor vi hjælper dig fra begyndelsen til slutningen af ​​indsamlingsprocessen. Vores gældsadvokater kan gennemgå både en udenretslig opkrævningsprocedure og en retslig indsamlingsprocedure med dig. Law & More er også bekendt med loven om tilknytning og kan hjælpe dig i tilfælde af konkurs. Endelig gør det ingen forskel for os, om skyldneren bor i Holland eller er etableret i udlandet. På grund af vores internationale baggrund er vi kvalificerede til mere komplekse, omtvistede eller større krav.

Hurtig Menu

Når det kommer til gældsopkrævning, tænker du sandsynligvis på et inkassobureau eller fogederi end på en inkassoadvokat. Dette skyldes, at alle tre parter er i stand til at inddrive udestående gæld. Der er dog nogle vigtige trin i indsamlingsprocessen, som generelt kan udføres af en advokat for inkasso:

• Kun en advokat til inkasso er autoriseret til at gennemføre retssager for krav over € 25.000,00.
• Bemyndiget til at beslaglægge boets og en debitors indkomst
• Kun en advokat til inkasso er autoriseret til at indgive en konkursbegæring.
• Kun en advokat til inkasso er bemyndiget til at håndtere internationale gældssager.
• Kvalificeret til at løse juridiske tvister. En advokat til inkasso er mere egnet til at levere tilpassede løsninger og til at evaluere og modbevise forsvaret.

Det sker ofte, at det under en indsamlingsproces stadig er nødvendigt at skifte fra et indsamlingsbureau eller foged til en indsamlingsadvokat. I en sådan situation er det lettere og mere organiseret at være på et og samme firma med det samme, hvor du allerede er kendt, og en fil allerede er opbygget til dig.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Advokat

 Ring +31 40 369 06 80

Hvorfor vælge Law & More?

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag
fra 08:00 til 22:00 og i weekenderne fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer op
med en passende handlingsplan

Personlig tilgang

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100% af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit bedømmes med en 9.4

"Jeg har modtaget
professionel rådgivning
inden for den aftalte tid. ”

Inkassobureauets tilgang

For hver indsamlingsprocedure skal et antal trin tages. Det første skridt er at informere debitor om, at han ikke opfylder sin betalingsforpligtelse. Dette skyldes, at du skal give ham muligheden for at betale inden for en rimelig periode uden yderligere omkostninger. Du skal sende debitor en skriftlig påmindelse om dette. Denne påmindelse kaldes en meddelelse om standard. En periode på fjorten dage betragtes normalt som en rimelig periode, inden for hvilken debitor anmodes om at betale kravet. Selvfølgelig, Law & Moreadvokater kan udarbejde en meddelelse om misligholdelse for dig.

Hvis der ikke er sendt nogen meddelelse om misligholdelse, afviser dommeren ethvert erstatningskrav. Der er dog situationer, hvor det ikke er nødvendigt at sende en meddelelse om misligholdelse, f.eks. Er overholdelse af aftalen permanent umulig. Ikke desto mindre anbefales det altid at sende en meddelelse om misligholdelse som en forholdsregel. Hvis anmodningen om betaling ikke overholdes, kan vi starte indsamlingsprocessen.

De fire trin i samling højre

Kontakt Law & More billede

Kontakt Law & More

Har du at gøre med en ikke-betalende kunde? Kontakt Law & More

Ingebrekestelling billede

Meddelelse om standard

Vi anmoder debitor om at betale ved hjælp af en meddelelse om misligholdelse

Billigste billede af den mindste fase

Venskabelig fase

Vi aftaler forhandlinger for at få debitor til at betale eller for at indgå en betalingsordning

Gerechtelijke fase-billede

Retlig fase

Vi indleder en juridisk procedure og beslaglægger ejendom om nødvendigt

prøve1X1_

Faserne i indsamlingsprocessen

Der er to mulige faser i indsamlingsprocessen: Den mindelige fase, også kendt som det udenretslige stadie, og den retslige fase.

Venskabelig fase
Hvis forholdet mellem parterne er godt, tilrådes det først at gennemgå den mindelige fase. I denne fase forsøger vi at tilskynde debitor til at betale ved hjælp af skriftlige påmindelser og telefonisk kontakt. Det er muligt, at disse drøftelser og forhandlinger vil føre til en betalingsordning. Vi anbefaler, at der fastlægges en betalingsordning. Vores gældsadvokater kan tage sig af dette. Fordelen ved en mindelig fase er, at forholdet mellem parterne ofte ikke beskadiges, og at der ikke skyldes omkostninger til retssager.

Retlig fase
Hvis det mindelige trin ikke kan afsluttes med en betaling af debitor eller med en betalingsordning, kan der indledes en retssag. Det er også muligt at springe over det mindelige stadium og straks indlede en retssag. I en juridisk fase kræver vi betaling af de udestående beløb og opkrævningsomkostninger for retten. Inden retssagen indledes, kan det være muligt at beslaglægge skyldnerens ejendom. Dette kaldes konservatorisk anfald. Forhåndsdækning er beregnet til at sikre, at debitor ikke er i stand til at flytte ejendom, før domstolen har truffet afgørelse, så du rent faktisk kan inddrive dine omkostninger fra debitor. Hvis dommeren tildeler dit krav, vil den forsigtige vedhæftning blive konverteret til en retskraftig vedhæftet fil. Dette betyder, at de tilknyttede aktiver kan sælges af fogden offentligt, hvis debitor stadig ikke betaler. Indtægterne fra disse aktiver bruges til at betale dit krav. Law & MoreAdvokater til inkasso har gæld inden for tilknytningsret og hjælper dig gerne under retssagen.

Forebyggelse af risici
Law & More yder også support til at forhindre risici i forbindelse med betaling og forsinket betaling. F.eks. Råder vi kunder til at medtage betalingsbetingelser i deres generelle vilkår og betingelser, der kan undgå uklarheder i tilfælde af for sen betaling. Ønsker du flere oplysninger om dette? Kontakt gældsadvokaterne hos Law & More.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:

Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More - [e-mail beskyttet]
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-mail beskyttet]

Law & More B.V.