Ejendomslovgivning består af alle juridiske aspekter vedrørende fast ejendom. Vi kl Law & More kan hjælpe dig med juridisk rådgivning, når der opstår spørgsmål eller konflikter vedrørende køb og salg af fast ejendom. Derudover kan vi give dig juridisk rådgivning inden for områderne byggeri og huslejeret.

BEHOV TIL EJENDOMSLOVGIVNING?
RING TIL EN EJENDOMSLOVGIVER

Ejendomsadvokat

Ejendomslovgivning består af alle juridiske aspekter vedrørende fast ejendom. Vi kl Law & More kan hjælpe dig med juridisk rådgivning, når der opstår spørgsmål eller konflikter vedrørende køb og salg af fast ejendom. Derudover kan vi give dig juridisk rådgivning inden for områderne byggeri og huslejeret.

Hurtig Menu

Byggeret

Som iværksætter inden for byggesektoren samarbejder du med en masse forskellige parter. Rektorer, arkitekter og entreprenører skal aftale klare aftaler, fordi hver af disse parters aktiviteter er tæt knyttet til hinanden. På grund af mangfoldigheden af ​​samarbejdet inden for byggeprocessen er hver part bundet til flere forpligtelser og rettigheder, der er fastlagt i loven. Som følge af kompleksiteten i samarbejdet kan der opstå alle former for juridiske problemer. Hvad er dine forpligtelser og rettigheder over for den anden part? Hvem kan holdes ansvarlig i tilfælde af skader som følge af en strukturel fejl. Law & More har evnen til at give dig juridisk rådgivning og kan retssager, hvis det konkluderes nødvendigt.

Desuden kan vi rådgive dig om alle juridiske regler, som konstruktioner skal overholde. På denne måde kan juridiske problemer, f.eks. Ansvar, forebygges så meget som muligt.

Vi kan kort fortalt give dig følgende handlinger:

• Bestemmelse af dine rettigheder og forpligtelser som aktør i strukturprocessen;
• Rådgive om de vilkår og betingelser, som en konstruktion skal overholde;
• Hjælp i tilfælde af, at du holdes ansvarlig.

Tom Meevis billede

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

 Ring +31 40 369 06 80

Services af Law & More

Selskabsret

Virksomhedsadvokat

Hver virksomhed er unik. Derfor modtager du juridisk rådgivning, der er direkte relevant for din virksomhed

Meddelelse om standard

Interim advokat

Brug for en advokat midlertidigt? Giv tilstrækkelig juridisk støtte takket være Law & More

Advocate

Immigrationsadvokat

Vi behandler spørgsmål, der vedrører indrejse, ophold, udvisning og udlændinge

Aktionæravtale

Erhvervsadvokat

Enhver iværksætter skal forholde sig til selskabsret. Forbered dig godt på dette.

"Law & More advokater
er involveret og
kan empati med
klientens problem ”

Lejelov

Law & More hjælper både lejere og udlejere med at forhindre og løse juridiske problemer. Lejere og udlejere har særlige juridiske forpligtelser. Disse indeholder en regulerende karakter, hvilket betyder, at parterne kan erstatte dem med deres egne aftaler. Derudover er der obligatoriske bestemmelser inden for huslejeret. Man kan ikke adskille sig fra disse regler, som først og fremmest har til hensigt at beskytte lejeren, da det er den svagere part, ved kontrakt. Hvis du er positioneret i en situation, hvor din modpart ikke overholder hans aftaler, er der flere handlinger, der kan forsøges. I sådanne tilfælde kan du stole på os for at give dig den juridiske rådgivning, du har brug for.

Eksempler på emner, som vi kunne hjælpe dig med:

• udarbejdelse af en lejeaftale, hvis du er en udlejer;
• tvister om aftalens forklaring;
• foretage handlinger, hvis en lejer eller en udlejer ikke handler i overensstemmelse med de indgåede aftaler;
• opsigelse af lejeaftalen.

Leje af forretningsophold

Hvis du ønsker at drive en virksomhed, har du brug for et forretningsområde. Når du har til hensigt at leje et forretningsbo, skal der udarbejdes en lejeaftale. Der er specifikke juridiske regler for leje af forretningsboliger. Hvad vi kan hjælpe dig med er som følger

• bestemme lejeaftalens art og de tilsvarende rettigheder og forpligtelser;
• rådgivning i tilfælde af ændringer i lejepriser;
• rådgivning om beskyttelse mod godkendelse.

Er du tiltrukket af en charmerende bygning? Hvis du ønsker at leje denne bygning, er det nødvendigt at vide, om de aktiviteter, du sigter mod ... overholder bestemmelsen, som kommunen har adresseret til en bygning. Law & More står til rådighed for viden om reguleringsplaner og er i stand til at afgøre, om rummet er.

Ejendomsret

Køb af forretningsophold

Hvis du har til hensigt at købe en ejendom til din virksomhed, eller du allerede ejer en, kan vi hjælpe dig med følgende emner:

• forhandlinger om købsaftalen;
• forklaring af aftalen;
• overtrædelse af kontrakten af ​​udlejer;
• opsigelse af aftalen;
• realkreditlån og finansielle strukturer.

No-nonsense mentalitet

Vi kan godt lide kreativ tænkning og ser ud over de juridiske aspekter af en situation. Det handler om at komme til kernen i problemet og tackle det i en bestemt sag. På grund af vores no-nonsense mentalitet og mange års erfaring kan vores klienter stole på personlig og effektiv juridisk support.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt os på telefon +31 (0) 40 369 06 80 eller send os en e-mail:

Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More - [e-mail beskyttet]
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-mail beskyttet]

Law & More B.V.