Skatter i Holland vedrører alle, der enten bor i eller handler med Holland. Både Nederlandene og de europæiske (EU) lande har alle komplicerede skattesystemer, der består af vanskelige reguleringer og internationale traktater. Det hollandske skattesystem kender for eksempel en masse forskellige typer lov og skatter, såsom indkomstskat, lønbeskatning, omsætningsafgift og selskabsskat. Derudover kan alle disse tidligere nævnte systemer, forordninger og traktater have indflydelse på det nederlandske skattesystem.

INTERNATIONAL & NATIONAL SKATPLANLÆGNING
KONTAKT LAW & MORE

Skatteadvokat

Skatter i Holland vedrører alle, der enten bor i eller handler med Holland.

Både Nederlandene og de europæiske (EU) lande har alle komplicerede skattesystemer, der består af vanskelige reguleringer og internationale traktater. Det hollandske skattesystem kender for eksempel en masse forskellige typer lov og skatter, såsom indkomstskat, lønbeskatning, omsætningsafgift og selskabsskat. Derudover kan alle disse tidligere nævnte systemer, forordninger og traktater have indflydelse på det nederlandske skattesystem.

Inden man starter en virksomhed i Holland, skal enhver iværksætter rådgives om hollandske skattemæssige aspekter og hollandske skattetold. Det er en kunst at optimalt bruge skatteregler til at begrænse presset fra hollandske skatter til et minimum.

Hvad kan Law & More gør for at hjælpe dig?

Law & More skatterådgivere hjælper med at udvikle en ordentlig virksomhedsstruktur, så de optimalt kan nyde hollandske skattefordele. Holland sørger for fordelagtige skatteaftaler for multinationale virksomheder med udenlandske datterselskaber. Udskiftning af produktion til andre lande kan føre til skattefordele. Dobbeltbeskatning kan begrænses på grund af de mange skatteaftaler, Nederlandene har indgået. Også hollandske importtoldsatser kan undgås i mange tilfælde.

Law & Moreundersøger i samarbejde med sine skatterådgivere og sammen med sine klienter de muligheder, som hollandske og EU's skattelov giver. Om nødvendigt samarbejder vi med pålidelige skatterådgivere og registrerede revisorer i både Holland og i andre jurisdiktioner for at give den bedst mulige rådgivning og løsning til vores hollandske og internationale kunder.

Tom Meevis billede

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

 Ring +31 40 369 06 80

"Law & More advokater
er involveret og
kan empati med
klientens problem ”

No-nonsense mentalitet

Vi kan godt lide kreativ tænkning og ser ud over de juridiske aspekter af en situation. Det handler om at komme til kernen i problemet og tackle det i en bestemt sag. På grund af vores no-nonsense mentalitet og mange års erfaring, kan vores klienter stole på personlig og effektiv juridisk support.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:

Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More - [e-mail beskyttet]
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-mail beskyttet]

Law & More B.V.