Om os

Law & MoreLaw & More er et dynamisk tværfagligt hollandsk advokatfirma og skatterådgivning med speciale i hollandske selskabs-, handels- og skatteret og har base i Amsterdam og Eindhoven Science Park - den hollandske “Silicon Valley” i Holland.

Med sin hollandske virksomheds- og skattemæssige baggrund, Law & More kombinerer knowhowet hos et stort firma- og skatterådgivningsfirma med opmærksomheden på detaljer og tilpasset service, som du ville forvente af et butiksfirma. Vi er virkelig internationale med hensyn til omfanget og arten af ​​vores tjenester, og vi arbejder for en række sofistikerede hollandske og internationale kunder, fra virksomheder og institutioner til enkeltpersoner.

Law & More har til rådighed et dedikeret team af flersprogede advokater og skatterådgivere med dybtgående viden inden for områderne hollandske aftaleret, hollandske selskabsret, hollandske skatterettigheder, hollandske ansættelsesret og international ejendomsret. Virksomheden har også specialiseret sig i skatteeffektiv strukturering af aktiver og aktiviteter, hollandske energirettigheder, hollandsk finansiel lovgivning og ejendomstransaktioner.

Uanset om du er et multinationalt selskab, en SMV, en vækstvirksomhed eller en privatperson, vil du opdage, at vores tilgang forbliver den samme: total forpligtelse til at være tilgængelig og lydhør over for dine behov på alle tidspunkter. Vi tilbyder mere end bare teknisk juridisk ekspertise - vi leverer sofistikerede, tværfaglige løsninger med en personlig service og tilgang.

Law & More leverer også juridisk tvistbilæggelse og retssagstjenester til virksomheder og enkeltpersoner. Det foretager en afbalanceret vurdering af mulighederne og risiciene forud for alle juridiske procedurer. Det hjælper klienter fra de tidlige stadier frem til den sidste fase af retssagen og baserer sit arbejde på en gennemtænkt, avanceret strategi. Virksomheden fungerer også som intern advokat for forskellige hollandske og internationale virksomheder.

Hertil kommer, at firmaet har ekspertise i at gennemføre komplekse forhandlings- og mæglingsprocedurer i Holland. Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi vores kunder kurser i virksomheden, der er skræddersyet til at imødekomme deres medarbejderes behov, på forskellige juridiske emner, som er af betydning for den pågældende virksomhed.

Du er velkommen til at kigge på vores hjemmeside, hvor du finder yderligere information om Law & More. Hvis du ønsker at diskutere en bestemt juridisk sag, eller hvis du har et spørgsmål om vores tjenester, så tøv ikke med at komme i kontakt.

Vores firma er medlem af LCS-netværket af advokater med base i Haag, Bruxelles og Valencia.