Et tværfagligt hollandsk advokatfirma

Law & More er et dynamisk multidisciplinært hollandsk advokatfirma og skatterådgivning med speciale i hollandsk selskabs-, kommerciel- og skatteret og er baseret i Amsterdam og Eindhoven Science Park – den hollandske "Silicon Valley" i Holland.

Med sin hollandske virksomheds- og skattemæssige baggrund, Law & More kombinerer knowhowet hos et stort firma- og skatterådgivningsfirma med opmærksomheden på detaljer og tilpasset service, som du ville forvente af et butiksfirma. Vi er virkelig internationale med hensyn til omfanget og arten af ​​vores tjenester, og vi arbejder for en række sofistikerede hollandske og internationale kunder, fra virksomheder og institutioner til enkeltpersoner.

Law & More har til rådighed et dedikeret team af flersprogede advokater og skatterådgivere med dybtgående viden inden for områderne hollandske aftaleret, hollandske selskabsret, hollandske skatterettigheder, hollandske ansættelsesret og international ejendomsret. Virksomheden har også specialiseret sig i skatteeffektiv strukturering af aktiver og aktiviteter, hollandske energirettigheder, hollandsk finansiel lovgivning og ejendomstransaktioner.

Uanset om du er et multinationalt selskab, en SMV, en vækstvirksomhed eller en privatperson, vil du opdage, at vores tilgang forbliver den samme: total forpligtelse til at være tilgængelig og lydhør over for dine behov på alle tidspunkter. Vi tilbyder mere end bare teknisk juridisk ekspertise - vi leverer sofistikerede, tværfaglige løsninger med en personlig service og tilgang.

Advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam

Virksomhedsadvokat

Law & More leverer også juridisk tvistbilæggelse og retssagstjenester til virksomheder og enkeltpersoner. Det foretager en afbalanceret vurdering af mulighederne og risiciene forud for alle juridiske procedurer. Det hjælper klienter fra de tidlige stadier frem til den sidste fase af retssagen og baserer sit arbejde på en gennemtænkt, avanceret strategi. Virksomheden fungerer også som intern advokat for forskellige hollandske og internationale virksomheder.

Hertil kommer, at firmaet har ekspertise i at gennemføre komplekse forhandlings- og mæglingsprocedurer i Holland. Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi vores kunder kurser i virksomheden, der er skræddersyet til at imødekomme deres medarbejderes behov, på forskellige juridiske emner, som er af betydning for den pågældende virksomhed.

Du er velkommen til at kigge på vores hjemmeside, hvor du finder yderligere information om Law & More. Hvis du ønsker at diskutere en bestemt juridisk sag, eller hvis du har et spørgsmål om vores tjenester, så tøv ikke med at komme i kontakt.

Vores firma er medlem af LCS-netværket af advokater med base i Haag, Bruxelles og Valencia.

Hvad klienter siger om os

"Law & More holder fast og holder den anden side under pres ”

Vores filosofi

Vores tværfaglige tilgang til de hollandske juridiske, advokat- og skatterådgivningstjenester er juridiske, kommercielle såvel som praktiske. Vi trænger altid først ind i kernen i vores kunders forretning og behov. Ved at forudse deres krav er vores advokater i stand til at levere professionelle tjenester på højeste kvalitetsniveau.

Vores omdømme er bygget på en dybtgående forpligtelse til at imødekomme og imødekomme de individuelle krav, som hver af vores klienter har, uanset om det drejer sig om multinationale selskaber, hollandske ventures, udvidelse af innovative virksomheder eller private. Vi stræber efter at hjælpe vores kunder på den mest effektive måde med at nå deres mål under hensyntagen til det ofte komplekse internationale miljø, hvor de opererer og udvikler deres forretning.

Vores klienter er i centrum for alt, hvad vi gør. Law & More er derfor fuldt ud forpligtet til ekspertise som et fundament, hvorpå vi permanent udvikler vores professionelle troværdighed og integritet. Fra vores begyndelse har vi været forpligtet til at tiltrække talentfulde og dedikerede advokater og skatterådgivere, der leverer de bedste resultater for vores klienter, hvis tilfredshed er i spidsen for, hvem vi er, og hvad vi gør.

Artikler

Vores filosofi

Historisk set har Holland altid været en meget attraktiv jurisdiktion til at strukturere sine EU- og verdensomspændende aktiviteter fra, at investere, udvikle og drive forretning. Holland trækker løbende et stort antal teknologiske og sofistikerede multinationale virksomheder såvel som ”verdens borgere”.

Vores Erhvervskunde praksis fokuserer på en bred vifte af internationalt aktive virksomheder såsom offentlige og private virksomheder indarbejdet både i Holland og grænseoverskridende.

 Private kunder praksis med Law & More fokuserer på bistand fra enkeltpersoner og internationale familier, der strukturerer deres forretningsaktiviteter gennem den hollandske jurisdiktion. Vores internationale kunder kommer fra forskellige lande og baggrunde. De er succesrige iværksættere, højt kvalificerede expats og andre personligheder med interesser og aktiver i forskellige jurisdiktioner.

Vores erhvervskunder og private kunder modtager altid en lige så høj kvalitet af skræddersyede, dedikerede og fortrolige juridiske tjenester, specielt designet til at imødekomme deres særlige krav og behov.

Administrerende partner / advokat

Juridisk rådgiver

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More