BRUG FOR EN ANSVARSADVOKAT?
SPØRG OM RETLIG HJÆLP

Vores advokater er specialister i den nederlandske lov

Kontrolleret Klar.

Kontrolleret Personligt og let tilgængeligt.

Kontrolleret Dine interesser først.

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag ​​fra 08:00 til 22:00 og i weekenden fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer med en passende handlingsplan
Personlig tilgang

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100 % af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit får en 9.4

Ansvarsadvokat

Der er mange situationer, hvor ansvarsret spiller en rolle. Tænk f.eks. På den situation, hvor en medarbejder lider af en ulykke i forbindelse med eller under udførelsen af ​​sit arbejde. I sådanne tilfælde kan arbejdsgiveren undertiden holdes juridisk ansvarlig over for medarbejderen for den skade, der er lidt. I nogle tilfælde kan producenter holdes ansvarlige. Dette er tilfældet, når en forbruger lider skade, og det konstateres, at skaden er forårsaget af en defekt i produktet. En direktør i et selskab kan også i visse tilfælde holdes personligt ansvar udover eller i stedet for virksomheden.

Hurtig Menu

Bliver du ansvarlig, eller ønsker du at gøre nogen ansvarlig? Ansvarsadvokater fra Law & More vil med glæde tilbyde dig juridisk support.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

ADVOKAT

ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

Law & More kan også gøre dette for dig

Law and More

Adopteringsaftale

At lave en aftale kræver et stort arbejde. Få derfor hjælp af.

Law and More

Meddelelse om standard

Er der ikke nogen, der overholder deres aftaler? Vi kan sende skriftlige rykkere og føre retssager på dine vegne.

Law and More

Ansættelseskontrakt

Ønsker du støtte til udarbejdelse af en ansættelseskontrakt? Ringe ind Law & More.

Handler du et erstatningskrav og vil du gerne have juridisk bistand i proceduren?

"Law & More advokater
er involveret og kan have empati
med kundens problem”

Eksempler på emner, vi kan hjælpe dig med:

  • Arbejdsgiveransvar;
  • Produktansvar;
  • direktørens ansvar;
  • Objektivt ansvar;
  • Fejlbaseret ansvar;
  • Professionelt ansvar

Hvad klienter siger om os

Vores ansvarsadvokater står klar til at hjælpe dig:

Office Law & More

Arbejdsgiveransvar

Hvis en arbejdstager lider af en ulykke under eller i forbindelse med udførelsen af ​​sit arbejde, kan arbejdsgiveren være juridisk ansvarlig overfor medarbejderen for den skader, der er opstået. Dette skyldes, at arbejdsgiveren har en særlig plejepligt, når arbejdet udføres. Han er ansvarlig for skader, som en medarbejder har lidt under udførelsen af ​​sit arbejde, medmindre han kan bevise, at han har opfyldt sin plejepligt. Hvis arbejdsgiveren kan påvise, at han har truffet alle rimelige forholdsregler for at forhindre en ulykke, er han ikke ansvarlig. I situationer, hvor medarbejderen med vilje eller bevidst er hensynsløs, kan arbejdsgiveren ikke bebrejdes. Vi ser på alle fakta og omstændigheder og hjælper dig med glæde, hvis du holdes ansvarlig som arbejdsgiver, eller hvis du ønsker at holde din arbejdsgiver ansvarlig for skade, der er lidt.

Produktansvar

Når du har købt et produkt, forventer du, at det er solidt. Du forventer ikke, at brugen af ​​dem vil skade dig. Desværre kan dette stadig ske. Du kan tænke på skader forårsaget af en defekt maskine, mad og andre forbrugerprodukter.

Producenten er juridisk ansvarlig for skaden, når det bevises, at skaden er forårsaget af en defekt i produktet. Et produkt betragtes som defekt, hvis det ikke tilbyder den sikkerhed, du forventer af det. Hvis du har lidt skade som følge af et defekt produkt, giver vi dig gerne juridisk support.

Direktørs ansvar

I princippet er virksomheden ansvarlig for afholdte gæld. Imidlertid kan en direktør i et selskab i visse tilfælde holdes personligt ansvar udover eller i stedet for virksomheden. En direktør er faktisk forpligtet til at udføre sine opgaver korrekt. Hvis du holdes ansvarlig som direktør for en juridisk enhed, kan konsekvenserne være betydelige. Law & More hjælper direktører, der står over for eller truer med ansvarsbeskyldninger. Vi hjælper også parter, der ønsker at være ansvarlig for en direktør.

Fejlbaseret ansvar

Denne form for ansvar er baseret på fejl eller uagtsomhed. Hvis du har lidt skade, hjælper vi dig med at holde den person, der har forårsaget denne skade juridisk ansvarlig. Du kan også kontakte os for juridisk support, hvis du holdes ansvarlig af en anden for at have forårsaget skade.

Professionelt ansvar

Når en selvstændig erhvervsdrivende, såsom en læge, revisor eller notar, foretager en professionel fejl, kan han eller hun holdes juridisk ansvarlig over for klienter eller patienter. Men i hvilke tilfælde forekommer en sådan professionel misforhold? Dette er et komplekst spørgsmål. Svaret afhænger af alle fakta og omstændigheder i sagen.

Hvis du er en selvstændig erhvervsdrivende, og du holdes ansvarlig for en professionel fejl, hjælper vi dig med glæde.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven , Amsterdam?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More