Beskyttelse af privatlivets fred bliver stadig vigtigere i vores nuværende samfund. Dette kan for en stor del tilskrives digitalisering, en udvikling, hvor information oftere behandles i en digital form. Desværre medfører digitalisering også risici. For at beskytte vores privatliv etableres privatlivets regler.

LAW & MORE KAN hjælpe dig
I NOGEN MÅL VEDRØRENDE MEDIERET

Medieadvokat

Udtrykket medier dækker aviser, tv, radio og internettet. Det kan ske, at du eller din virksomhed vises uvidende og negativt i medierne. I vores moderne verden, hvor information deles og gemmes online, kan dette fortsætte med at jage dig. Det er derfor vigtigt at tage de rigtige forholdsregler, hvis du oplever medieproblemer.

Medieret omfatter forskellige retsområder. Særlig opmærksomhed kan være fokuseret på ophavsret, privatlivets fred og portrætrettigheder. Når du besvarer spørgsmålet, om en publikation er ulovlig, skal din ret til beskyttelse af ære og omdømme vejes mod retten til ytringsfrihed.

I tilfælde af elektronisk ærekrænkelse er det vigtigt, at beviset registreres korrekt. I tilfælde af ulovlig e-mail er det vigtigt, at denne e-mail opbevares i elektronisk form. Desuden er det muligt at registrere bevis på bewijsonline.nl. Dette sikrer, at du har lydtæt.

Law & More kan hjælpe dig i ethvert spørgsmål vedrørende medielovgivning. Vores advokater kan rådgive dig og besvare alle dine spørgsmål.

Tom Meevis billede

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

 Ring +31 40 369 06 80

"Law & More advokater
er involveret og
kan empati med
klientens problem ”

No-nonsense mentalitet

Vi kan godt lide kreativ tænkning og ser ud over de juridiske aspekter af en situation. Det handler om at komme til kernen i problemet og tackle det i en bestemt sag. På grund af vores no-nonsense mentalitet og mange års erfaring, kan vores klienter stole på personlig og effektiv juridisk support.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:

Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More - [e-mail beskyttet]
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-mail beskyttet]

Law & More B.V.