BRUG FOR PENSIONSADVOKAT?
SPØRG OM RETLIG HJÆLP

Vores advokater er specialister i den nederlandske lov

Kontrolleret Klar.

Kontrolleret Personligt og let tilgængeligt.

Kontrolleret Dine interesser først.

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag ​​fra 08:00 til 22:00 og i weekenden fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer med en passende handlingsplan
Personlig tilgang

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100 % af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit får en 9.4

Pensionslov

Pensionsretten i Holland er blevet sit eget juridiske område. Det inkluderer alle pensionslove og -bestemmelser, der giver arbejdstagere erstatningsindkomst efter pensionering. Eksempler inkluderer meget specifik lovgivning såsom pensionsloven, obligatorisk deltagelse i en industriel pensionskasse 2000-lov eller udjævning af pensionsrettigheder i tilfælde af skilsmisse. Denne lovgivning vedrører blandt andet de betingelser, der skal være opfyldt for at være berettiget til pension, reglerne for pensionsudbyders forvaltning og udbetaling af pensionsrettigheder og foranstaltninger til at forhindre pensionsovertrædelser.

Hurtig Menu

På trods af at pensionsloven er sit eget juridiske område, har den også mange grænseflader med de øvrige lovområder. Derfor gælder, i forbindelse med pensionsloven, ud over specifik lovgivning og forskrifter også generel lovgivning og forskrifter inden for arbejdsmarkedslovgivningen. For eksempel er en pension en vigtig arbejdsbetingelse for mange medarbejdere, som er fastlagt og diskuteret i ansættelseskontrakten. Denne betingelse bestemmer delvist indkomsten i alderdommen. Ud over ansættelsesloven kan følgende lovområder også overvejes:

 • Ansvarsret;
 • aftaleret;
 • skatteret;
 • forsikringsret;
 • Udligning af pensionsrettigheder ved skilsmisse.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ADVOKAT

aylin.selamet@lawandmore.nl

Services af Law & More

Corporate Advokat

Hver virksomhed er unik. Derfor vil du modtage juridisk rådgivning, der er direkte relevant for din virksomhed.

Skulle det komme dertil, kan vi også sagsøgte for dig. Kontakt os for betingelserne.

Vi sætter os ned med dig for at udtænke en strategi.

Enhver iværksætter skal forholde sig til selskabsret. Forbered dig godt på dette.

"Law & More advokater
er involveret og kan have empati
med kundens problem”

Pensionsforsikringen i henhold til søjlesystemet

Pensionen, der giver en erstatningsindkomst for ansatte efter pensionering, kaldes også pension. I Holland har pensionsforsikringssystemet eller pensionssystemet tre søjler:

Grundpension. Grundpension kaldes også OW-levering. Alle i Holland har ret til en sådan bestemmelse. Der er dog en række betingelser knyttet til dette. Den første betingelse for at modtage AOW-bestemmelsen er, at en bestemt alder, nemlig 67 år, skal være nået. Den anden betingelse er, at man altid skal have arbejdet eller boet i Holland. For hvert år, hvor en person er bosiddende i Holland fra den 15. til en alder af 67, optjenes 2% af den maksimale AOW-bestemmelse. En beskæftigelseshistorie er ikke påkrævet i dette tilfælde.

Pensionsrettigheder. Denne søjle vedrører de rettigheder, som en person har erhvervet i løbet af sit arbejdsliv, og gælder som en supplerende pension til grundpensionen. Mere specifikt vedrører dette tillæg den udskudte løn, der betales i fællesskab af arbejdsgiveren og medarbejderen i form af en præmie. Supplerende pension opbygges derfor altid inden for et forhold mellem arbejdstager og arbejdsgiver, således at der i dette tilfælde kræves en ansættelseshistorie. I Holland er der imidlertid ingen generel juridisk forpligtelse for arbejdsgiveren til at opbygge en (supplerende) pension for deres ansatte. Dette betyder, at der skal indgås aftaler mellem medarbejderen og arbejdsgiveren i denne henseende. Law & More vil naturligvis gerne hjælpe dig med dette.

Frivillig pension. Denne søjle vedrører især alle indkomstbestemmelser, som folk har lavet selv før deres alderdom. Eksempler inkluderer livrenter, livsforsikring og indkomst fra egenkapital. Det er hovedsageligt selvstændige og iværksættere, der er afhængige af denne søjle for deres pension.

Hvad klienter siger om os

Vores skilsmisseadvokater står klar til at hjælpe dig:

Office Law & More

Opdragsaftale

Efter det første møde modtager du straks en tildelingsaftale fra os via e-mail. Denne aftale siger for eksempel, at vi vil rådgive og hjælpe dig under din skilsmisse. Vi sender dig også de generelle vilkår og betingelser, der gælder for vores tjenester. Du kan underskrive tildelingsaftalen digitalt.

Efter

Modtagelse af den underskrevne aftale om overdragelse, vil vores erfarne skilsmisseadvokater straks begynde at arbejde på din sag. På Law & More, vil du blive informeret om alle de skridt, din skilsmisseadvokat tager for dig. Naturligvis koordineres alle trin først med dig.

I praksis er det første skridt ofte at sende et brev til din partner med skilsmissemeddelelsen. Hvis han eller hun allerede har en skilsmisseadvokat, rettes brevet til hans eller hendes advokat.

I dette brev angiver vi, at du vil skille dig fra din partner, og at han eller hun rådes til at få en advokat, hvis han eller hun ikke allerede har gjort det. Hvis din partner allerede har en advokat, og vi retter brevet til hans eller hendes advokat, sender vi generelt et brev med dine ønsker med hensyn til for eksempel børnene, hjemmet, indholdet osv.

Din partners advokat kan derefter svare på dette brev og udtrykke din partners ønsker. I nogle tilfælde er der planlagt et firevejsmøde, hvor vi forsøger at nå til enighed sammen.

Hvis det er umuligt at nå til enighed med din partner, kan vi også indsende skilsmisseansøgningen direkte til retten. På denne måde startes proceduren.

Obligatorisk deltagelse i en industriel pensionsfondslov 2000

På trods af at arbejdsgivere i Holland ikke er forpligtet til at arrangere en (supplerende) pension for deres ansatte, kan de under visse omstændigheder stadig være forpligtet til at arrangere en pension. Dette er f.eks. Tilfældet, hvis deltagelse i en pensionsordning er obligatorisk for arbejdsgiveren via en pensionsfond, der dækker hele branchen. Denne forpligtelse opstår, hvis et såkaldt obligatorisk krav gælder for en bestemt sektor: en beskrivelse godkendt af ministeren for den sektor, som obligatorisk deltagelse i en pensionsfond for hele branchen gælder. Den obligatoriske deltagelse i en industriel pensionsfondslov 2000 regulerer muligheden for en obligatorisk pensionsordning for alle ansatte i en bestemt branche eller sektor.

Hvis deltagelse i en pensionsfond i hele branchen er obligatorisk, skal arbejdsgivere, der er aktive i den relevante sektor, tilmelde sig pensionsfonden i hele branchen. Derefter beder fonden, at oplysningerne om medarbejderne skal gives, og arbejdsgiverne modtager en regning for den pensionspræmie, de skal betale. Hvis arbejdsgiverne ikke er tilknyttet en sådan pensionsfond for hele branchen, vil de være i en ugunstig position, selv om der er en forpligtelse til at gøre det. Når alt kommer til alt, er der i så fald en chance for, at den brede pension fortsat vil kræve den fulde præmieudbetaling i alle år med tilbagevirkende kraft. På Law & More vi forstår, at dette har en drastisk konsekvens for arbejdsgivere. Det er derfor Law & More's specialister er klar til at hjælpe dig med at undgå en sådan ulempe.

PensionsretPensionslov

Kernen i pensionsloven er pensionsloven. Pensionsloven indeholder regler, der:

 • Forbyd formidling af pensionsrettigheder
 • Tildele rettigheder med hensyn til værdioverførsel i tilfælde af arv efter arbejdsgiver;
 • Foreskrive medarbejderdeltagelse i forhold til pensionsudbyderens politik;
 • Kræve en minimumsekspertise vedrørende ekspertisen hos pensionsudbydernes bestyrelsesmedlemmer;
 • Regulere måden, hvorpå pensionskasser skal finansieres;
 • Foreskriv pensionsudbyderens minimumsinformationsforpligtelser.

Et af de andre vigtige regler i pensionsloven vedrører de betingelser, som en pensionsaftale mellem arbejdsgiveren og medarbejderen, hvis den indgås, skal opfylde. I denne sammenhæng bestemmer pensionslovens artikel 23, at pensionsaftalen skal placeres i en anerkendt pensionsfond eller et anerkendt pensionsforsikringsselskab. Hvis arbejdsgiveren ikke gør dette, eller i det mindste ikke i tilstrækkelig grad, løber han risikoen for arbejdsgiveransvar, som kan påbegyndes af medarbejderen via de generelle regler i aftaleret. Derudover overvåges som allerede nævnt overholdelse af lovgivning og regler inden for pensionsloven af ​​DNB og AFM, så overtrædelser også sanktioneres med andre foranstaltninger.

At Law & More Vi forstår, at når det kommer til pensionsret, er der ikke kun forskellige komplekse love og regler, men også forskellige interesser og komplekse juridiske forhold involveret. Det er derfor Law & More bruger en personlig tilgang. Vores eksperteksperter inden for pensionsret fordyber sig i din sag og kan sammen med dig vurdere din situation og mulighederne. Baseret på denne analyse Law & More kan rådgive dig om de rigtige næste trin. Desuden giver vores specialister dig gerne rådgivning og assistance under en mulig juridisk procedure. Har du spørgsmål om vores tjenester eller pensionsloven? Kontakt derefter Law & More.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More