private kunder

Som privatperson kan du komme i kontakt med loven på forskellige måder. Law & More hjælper private klienter på forskellige retlige områder. Vi har ekspertise inden for:

Uanset om det er en kompliceret skilsmisse, at få opholdstilladelse, ansættelseskontrakter og afskedigelse eller beskyttelse af dine personlige data, er vores specialister der for dig og leder efter den bedste måde at nå dit mål.

Først og fremmest analyserer vi din situation, og sammen med dig bestemmer vi taktikken og ruten, som vi vil følge. Vi diskuterer de gebyrer, vi opkræver, og vi indgår klare aftaler om dette. Vi lægger stor værdi på god og klar kommunikation med vores klienter, og vi reagerer derfor altid hurtigt, og vi er involveret i din sag. Vores tilgang er personlig, direkte og resultatorienteret. Korte, klare linjer mellem advokat og klient er en selvfølge for os.

Har du et juridisk problem, og har du brug for hjælp fra en specialist? Tøv ikke med at kontakte os. Vi er glade og villige til at give dig råd, hjælpe dig med forhandlinger og om nødvendigt repræsentere dig i en juridisk procedure.

Hvad klienter siger om os

[show-testimonials orderby='menu_order' order='DESC' limit='1′ pagination='on' layout='grid' options='theme:none,info-position:info-below,text-alignment:center, kolonner:1,filter:ingen,vurdering:på,citat-indhold:kort,charlimitextra:(…),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image- link:on']

Tom Meevis billede

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / advokat

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

Law & More