Særlige områder

Eurasia er udtrykket for det geografiske område, der består af Europa og Asien. Vi kombinerer viden om disse markeder med vores ekspertise inden for de forskellige hollandske og internationale jurisdiktioner. Gennem denne unikke kombination er vi i stand til at levere den fulde service til eurasiske virksomheder og enkeltpersoner.

Som en virksomhed, der opererer inden for disse sektorer, kan du støde på alle slags vanskelige juridiske problemer. Når alt kommer til alt står disse sektorer aldrig stille, de udvikler sig aktivt. Vores advokater er eksperter inden for disse sektorer og kan give din virksomhed juridisk rådgivning eller assistance, for eksempel om produktansvar.

Selv om en tvist får følelser til at løbe højt, med det resultat, at begge parter ikke ser en løsning mere, kl Law & More vi mener, at en fælles løsning, der tilfredsstiller alle involverede parter, kan findes gennem mægling. I denne proces Law & More mæglere tager ikke kun hensyn til begge parters interesser under høringen, men garanterer også juridisk og følelsesmæssig hjælp.

Hvad klienter siger om os

Tom Meevis billede

Administrerende partner / advokat

Juridisk rådgiver

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More