Har du brug for en advokat i din virksomhed midlertidigt? Sørg for, at din virksomhed har tilstrækkelig juridisk support, og ring en interim advokat fra Law & More med det samme. Årsagen til at ansætte en midlertidig advokat er forskellige for hvert selskab. Det kan være, at du har en ændring i din virksomhed, en syg medarbejder, du vil indhente forfaldent arbejde, eller du vil være sikker på, at et projekt går godt.

LETER DU TIL EN SPECIALIST TIL MIDLERTIDIGE UDVIDELSE?
KONTAKT LAW & MORE

Midlertidig advokat

Har du brug for en advokat i din virksomhed midlertidigt? Sørg for, at din virksomhed har tilstrækkelig juridisk support, og ring en interim advokat fra Law & More med det samme. Årsagen til at ansætte en midlertidig advokat er forskellige for hvert selskab. Det kan være, at du har en ændring i din virksomhed, en syg medarbejder, du vil indhente forfaldent arbejde, eller du vil være sikker på, at et projekt går godt. Alle former for forskellige problemer kan løses ved at ansætte en foreløbig advokat fra Law & More. Disse problemer kan få din virksomhed til ikke at præstere maksimalt, og det kan have negative konsekvenser. Hovedmålet med at ansætte en midlertidig advokat er at garantere kvaliteten af ​​din virksomhed. Dette er muligt, fordi han eller hun giver et nyt og nyt blik på din virksomhed. Da advokaten også lettere kan træffe uafhængige beslutninger, behøver du ikke vente længe på at træffe valg.

Ansætter en foreløbig advokat

Vi ved Law & More mener, at det er vigtigt, at der er en præstation til gengæld, når du ansætter en foreløbig advokat. Derfor har vi advokater med mange års erfaring, som også har den specialiserede viden hos en advokat, så du kan indsætte dem med det samme. For eksempel skal du starte et projekt, planlægger du en omorganisering eller tager du midlertidigt fravær? Ring derefter en af Law & More's midlertidige advokater.

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / advokat

 Ring +31 (0) 40 369 06 80

Hvorfor vælge Law & More?

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag
fra 08:00 til 22:00 og i weekenderne fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer op
med en passende handlingsplan

Personlig tilgang

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100% af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit bedømmes med en 9.4

”Diskuteret i indledningen
tale en klar handlingsplan.
Er involveret og kan empati
med klientens problem ”

Når du ansætter en midlertidig virksomhedsadvokat, er det vigtigt, at denne advokat kan indsættes med kort varsel. Vi kl Law & More stræber efter at sikre, at vores midlertidige forretningsadvokater kan indsættes på kort varsel for din virksomhed, så du kan fortsætte med at arbejde uden afbrydelse. Advokaterne for Law & More hjælpe dig i den daglige retssag, men er også i stand til at udføre arbejde, der forventes af en professionel advokat. Desuden kan vores specialister arbejde sammen med din juridiske afdeling og med dine andre interne og eksterne rådgivere, men de kan også hente store projekter i din virksomhed og yde uafhængig rådgivning. Har du brug for en foreløbig advokat? Kontakt derefter advokaterne på Law & More.

Hvorfor ansætte en foreløbig advokat fra Law & More?

Vidensniveau

Vidensniveau

De foreløbige advokater af Law & More er allerede på et vidensniveau

Ingen forsinkelse

Ingen forsinkelse

Hold ikke bagud på arbejdet og ansæt en foreløbig advokat

Juridisk viden

Juridisk viden

Vores foreløbige advokater har også kendskab til en advokat

Umiddelbart tilgængelig

Umiddelbart tilgængelig

Indhente forfaldent arbejde, da vores foreløbige advokater kan indsættes med det samme

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:

Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More - [e-mail beskyttet]
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-mail beskyttet]

Law & More B.V.