Karrieremuligheder

Law & More

Law & More er et dynamisk, tværfagligt advokatfirma beliggende i Science Park i Eindhoven; også kaldet Silicon Valley of the Netherlands. Vi kombinerer know-how fra et stort virksomheds- og skattekontor med den personlige opmærksomhed og skræddersyede service, der passer til et butikskontor. Vores advokatfirma er virkelig internationalt med hensyn til omfanget og arten af ​​vores tjenester og arbejder for en række sofistikerede hollandske og internationale klienter, fra virksomheder og institutioner til enkeltpersoner. For at give vores klienter den bedst mulige service har vi et dedikeret team af flersprogede advokater og jurister, der blandt andet behersker det russiske sprog. Holdet har en behagelig og uformel atmosfære.

Vi har i øjeblikket plads til en studerende praktikant. Som studerende praktikant deltager du i vores daglige praksis og får fremragende støtte. I slutningen af ​​din praktik vil du modtage en praktikvurdering fra os, og du går et skridt videre med at besvare spørgsmålet, om den juridiske profession er for dig. Praktikets varighed bestemmes under høring.

profiler

Vi forventer følgende fra vores studerendes praktikant (er):

  • Fremragende skrivefærdigheder
  • Fremragende beherskelse af både det hollandske og det engelske sprog
  • Du laver en juridisk uddannelse på HBO- eller WO-niveau
  • Du har påviselig interesse for selskabsret, aftaleret, familieret eller indvandringslov
  • Du har en intet-nonsens holdning og er talentfuld og ambitiøs
  • Du er tilgængelig i 3-6 måneder

Respons

Vil du gerne svare på denne ledige stilling? Send dit CV, motivationsbrev og liste over mærker til [e-mail beskyttet] Du kan rette dit brev til Mr. TGLM Meevis.

Law & More er altid interesseret i at lære talentfulde og ambitiøse fagfolk at kende med en god uddannelse og professionel baggrund.

Law & More B.V.