Der er mange situationer, hvor strafferetten spiller en rolle i vores liv. Derfor støder vi ofte på det ved et uheld. For eksempel kan du tænke på den situation, hvor du havde en drink for mange og besluttede at køre. Hvis du bliver arresteret efter en alkoholkontrol, har du et problem. I dette tilfælde kan du blive bøde eller endda få et stævning.

I BEHOV til EN KRIMINAL LOVER?
KONTAKT LAW & MORE

Kontakt os

Kriminel advokat

Der er mange situationer, hvor strafferetten spiller en rolle i vores liv. Derfor støder vi ofte på det ved et uheld. For eksempel kan du tænke på den situation, hvor du havde en drink for mange og besluttede at køre. Hvis du bliver arresteret efter en alkoholkontrol, har du et problem. I dette tilfælde kan du blive bøde eller endda få et stævning. En anden almindelig situation er, at passagerposer på grund af uvidenhed eller skødesløshed indeholder forbudte genstande, der er taget fra ferie, varer eller midler, der er angivet forkert. Uanset årsagen kan konsekvenserne af disse handlinger være alvorlige, og de strafferetlige bøder kan stige indtil et beløb på 8,200 EUR.

Hurtig Menu

Som iværksætter eller direktør for en virksomhed kan du også støde på straffelov som følge af din forretningsstilling. Dette kan være tilfældet, efter bekræftelse fra kompetente myndigheder, er din virksomhed mistænkt for svindel eller usædvanlige transaktioner. Desuden kan deltagelse i erhvervslivet ubevidst føre til en økonomisk overtrædelse eller overtrædelse af miljølovgivningen, der kan gælde for din virksomhed. Sådanne handlinger kan have alvorlige konsekvenser for din virksomhed og føre til meget høje bøder. Finder du dig selv i denne slags situation, eller har du brug for mere information? Tøv ikke med at kontakte de kriminelle advokater fra Law & More.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

 Ring +31 (0) 40 369 06 80

Hvorfor vælge Law & More?

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag
fra 08:00 til 22:00 og i weekenderne fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer op
med en passende handlingsplan

Personlig tilgang

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100% af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit bedømmes med en 9.4

”Det effektive arbejde
gjort det overkommeligt for min
lille firma. Jeg vil kraftigt
anbefaler Law & More
til ethvert selskab i
Holland. ”

Offer for strafferetten

Det kan også ske, at du bliver konfronteret med straffeloven fra 'offerets' perspektiv. I disse dage foretager vi flere køb via internettet. Normalt går det hele godt, og du får det, du bestilte. Desværre går det nogle gange galt: du har betalt en masse penge for visse ting såsom en telefon eller bærbar computer, men sælgeren har aldrig leveret varerne og har ikke til hensigt at gøre det. Når alt kommer til alt, hvis du vil oplyse, hvor dine ejendele er, er sælgeren ingen steder at finde. I så fald kan du blive offer for kriminelle svindel.

Under omstændigheder, hvor du ved en fejltagelse støder på strafferet, anbefales det at kontakte en ekspertadvokat på Law & More. Hver begivenhed inden for rammerne af strafferetten kan være drastisk, og handlingerne i straffesagen kan følge hinanden hurtigt. På Law & More vi forstår, at strafferetlige handlinger kan have en stor indflydelse på dit liv, og det er derfor, vi fokuserer på at løse klientens problem hurtigt og effektivt. De kriminelle advokater hos Law & More er glade for at tilbyde dig juridisk support inden for områderne:

• Trafikstraffelov;
• Svig;
• Virksomheds strafferet;
• Fup.

Ekspertisen fra de strafferetlige advokater hos Law & More

Trafik

Trafikstraffelov

Er du beskyldt for at køre under påvirkning af alkohol eller narkotika? Bed om vores juridisk assistance.

Svig

Svig

Beskyldes du for bedrageri?
Vi kan rådgive dig

Virksomheds strafferet

Virksomheds strafferet

Risikerer du virksomhedernes strafferetlige spørgsmål?
Vi kan hjælpe dig

Fup

Fup

Er du blevet snydt?
Start en retssag

Trafikstraffelov

Som fører af et køretøj skal du holde dig fra farlig opførsel. Sådan opførsel er ofte tilfældet, når der er alkoholforbrug i trafikken. Folk kommer regelmæssigt bag rattet i bilen, efter at de drak for meget. Blir du arresteret efter en alkoholkontrol, eller modtager du en straf eller stævning? Så er det klogt at give dig selv en ekspert advokat. Når alt kommer til alt kan kørsel under påvirkning af alkohol straffes med svære sanktioner, der kan løbe op til tre måneder i fængsel eller en bøde på 8,300 EUR, og du kan endda få en kørselsophæng. Det er imidlertid muligt, at politiet og de retslige myndigheder overtræder reglerne under forhørene eller under alkoholkontrollen. Det kan endda være tilfældet, at alkoholtesten ikke leverer et gyldigt bevis, og det kan løses til opløsning. I nogle tilfælde gælder bøden eller kørselsophæng ikke. Law & More har ekspertadvokater inden for trafikstraffelov, der er glade for at give dig rådgivning eller hjælpe dig i sagen. Du kan finde mere information om den farlige opførsel i trafik og fuld kørsel på vores trafikwebsted.

Svig

Når du rejser til Holland, passerer du told. På det tidspunkt må du ikke medbringe forbudte varer. Hvis dette ikke er tilfældet, eller hvis toldmyndighederne finder forbudte varer som et resultat af din uvidenhed eller uopmærksomhed, kan en straffesag følge. Oprindelseslandet eller din nationalitet har ingen indflydelse på denne sag. Den mest sandsynlige og almindelige sanktion er en bøde. Hvis du har fået en bøde, og du ikke er enig, kan du gøre indsigelse mod dette hos den nederlandske anklagemyndighed inden for to uger. Hvis du straks betaler bøden, foretager du også en anerkendelse af gælden. Derfor er det vigtigt at først konsultere en advokat om din situation. Vores team af advokater opnår en ekspertviden og kan rådgive og guide dig i enhver sag. Har du brug for hjælp, eller har du andre spørgsmål? Venligst kontakt Law & More. Du kan finde mere information om risici og konsekvenser ved at tage forbudte varer i vores blog: 'De hollandske tolders'.

Strafferetligt billedeVirksomheds strafferet

I dag konfronteres virksomheder i stigende grad med strafferet. Det kan for eksempel ske, at din virksomhed er mistænkt for at have foretaget forkerte selvangivelser eller for at have overtrådt miljøregler. Sådanne anliggender er komplekse og kan føre til vidtrækkende konsekvenser, både personlige og forretningsmæssige. I denne form for situation er det vigtigt at konsultere en advokat hurtigt. En ekspertadvokat vil ikke kun påpege dine pligter, såsom forpligtelsen til at give oplysninger til skattemyndighederne, men også sikre, at de rettigheder, du (som selskab) har, såsom retten til at forblive tavs, ikke krænkes. Handler du straffelovgivning som virksomhed, og ønsker du rådgivning eller juridisk assistance i din situation? Du kan stole på Law & More. Vores specialister har en professionel tilgang og ved, hvordan de kan hjælpe dig videre.

Fup

Under visse omstændigheder kan du føle dig bedrageri, for eksempel når du har købt varer på internettet, betalt en masse penge for det og aldrig modtaget det, uden juridiske egenskaber ved en kriminel svindel. For at kunne sige, at en fidus er kriminel i juridisk forstand, skal der være usande eller løgne, som sælgeren bruger til at sælge noget. Scam beskrives lovligt som at flytte en anden person til at levere penge og varer uden intentionen om at levere noget til gengæld. Er du nysgerrig efter, hvad vi kan gøre for dig? Kontakt vores advokater. Law & Moreadvokater har en personlig tilgang og kan vurdere din situation og dine muligheder.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven?
Så kontakt os på telefon +31 (0) 40 369 06 80 af send en e-mail til:

Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More - [e-mail beskyttet]
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More - [e-mail beskyttet]

Kontakt-orange

Law & More B.V.