TREKKE EN AFTALINGSAVTALE?
FOREBYGG FREMTIDIGE PROBLEMER

Vores advokater er specialister i den nederlandske lov

Kontrolleret Klar.

Kontrolleret Personligt og let tilgængeligt.

Kontrolleret Dine interesser først.

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag
fra 08:00 til 22:00 og i weekenderne fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer op
med en passende handlingsplan

Personlig tilgang

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100% af vores kunder
anbefale os, og at vi i gennemsnit er vurderet med en 9.4

Forligsaftale

En afviklingsaftale er en særlig type aftale. I en forligsaftale sigter parterne at indgå aftaler om løsning af en tvist eller en anden usikker situation. Det er også en aftale, som en arbejdsgiver og en medarbejder frivilligt ved gensidig aftale kan opsige ansættelseskontrakten. En forligsaftale kan indgås for alle slags tvister, men bruges ofte i afskedigelsessager.

Hvad er en forligsaftale?

Når en forligsaftale indgås, behøver arbejdsgiveren ikke at få tilladelse til afskedigelse af en medarbejder fra det hollandske medarbejderforsikringsagentur (UWV) eller fra distriktsretten. Dette er en vigtig grund til, at arbejdsgivere og medarbejdere i nogle tilfælde gerne opsiger en ansættelseskontrakt på grundlag af gensidig aftale ved hjælp af en forligsaftale. En anden vigtig årsag til at vælge en forligsaftale er, at opsigelsen af ​​en ansættelseskontrakt kan arrangeres hurtigt og nemt. Dette gør en betydelig forskel i sagsomkostningerne og er derfor gavnlig for begge parter. Det er selvfølgelig mere bekvemt for begge parter at nå til aftaler med støtte fra en advokat. Vil du oprette en forligsaftale, der vil forhindre fremtidige juridiske problemer? Venligst kontakt Law & More.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

ADVOKAT

ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

Vores forretningsadvokater er klar til dig

Law and More

Hver virksomhed er unik. Derfor vil du modtage juridisk rådgivning, der er direkte relevant for din virksomhed.

Law and More

Meddelelse om standard

Skulle det komme dertil, kan vi også sagsøgte for dig. Kontakt os for betingelserne.

Law and More

På grund af dilligence

Vi sætter os ned med dig for at udtænke en strategi.

Law and More

Aktionæravtale

Vil du ud over dine vedtægter lave særskilte regler for dine aktionærer? Spørg os om juridisk bistand.

"Law & More advokater
er involveret og kan have empati
med kundens problem”

Indholdet af forligsaftalen

I en forligsaftale er betingelserne, hvorunder ansættelsesaftalen opsiges, fastlagt. Det nøjagtige indhold af en afviklingsaftale afhænger af den specifikke situation og omstændigheder. Der er dog en række ting, der altid er fastsat. For det første er opsigelsesdatoen et af de vigtigste aspekter af forligsaftalen. For det andet skal opsigelsesperioden overholdes. Endelig skal der indgås aftaler om den resterende arbejdsperiode indtil udløbsdatoen. Det er muligt, at der er aftalt en periode med fritagelse for arbejde. I dette tilfælde behøver medarbejderen ikke længere at arbejde, men hans ret til løn forbliver.

Hvad klienter siger om os

[show-testimonials orderby='menu_order' order='DESC' limit='1′ pagination='on' layout='grid' options='theme:none,info-position:info-below,text-alignment:center, kolonner:1,filter:ingen,vurdering:på,citat-indhold:kort,charlimitextra:(…),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image- link:on']

Vores virksomhedsadvokater står klar til at hjælpe dig:

Office Law & More

Der kan også indgås aftaler om den udestående orlovsbalance og andre individuelle afviklinger, såsom provision, bonusordninger eller aktieordninger. Derudover fastsættes størrelsen på overgangsydelsen, der er fastlagt i gensidig konsultation mellem arbejdsgiveren og arbejdstageren, i afviklingsaftalen. Overgangsgodtgørelsens størrelse er ofte underlagt forhandlinger og er bestemt af betydning. Det ville derfor være klogt at søge juridisk hjælp i denne sag. Vores team vil med glæde hjælpe dig.

Betingelser for en forligsaftale

Medarbejderen har den lovbestemte ret til at tilbagekalde en underskrevet afviklingsaftale inden for to uger. Arbejdsgiveren skal medtage medarbejderens ret til at trække sig tilbage i aftalen. Når der indgås en forligsaftale, ydes der endelig endelig decharge mellem parterne. Dette betyder, at arbejdsgiveren og arbejdstageren ikke længere kan kræve noget fra hinanden undtagen andet end det, der er fastsat i afviklingsaftalen. Den endelige dechargebestemmelse er normalt inkluderet i slutningen af ​​aftalen.

forligsaftaleRet til arbejdsløshedsunderstøttelse

I en forligsaftale skal det altid fremgå, at arbejdsgiveren har taget initiativ til at opsige ansættelsen. Medarbejderen bliver derefter ikke strafbart ledig. Dette er vigtigt, for at medarbejderen har ret til at modtage dagpenge. Følgende betingelser skal også være opfyldt for at sikre, at den ansatte har ret til at modtage dagpenge:

  • arbejdsgiveren har anmodet medarbejderen om at acceptere afskedigelsen;
  • forligsaftalen tager hensyn til opsigelsesperioden;
  • medarbejderen kan bevise, at han eller hun har søgt og søger nyt job.

Rådgivning - forhandling - udarbejdelse af forligsaftalen
Vores team er glade for at rådgive dig, at forhandle for dig og udarbejde hele forligsaftalen for dig. Vi rådgiver om forligsaftalens rimelighed og giver klarhed. Vi ser også på dine specifikke ønsker og sikrer, at du når en velovervejet og god beslutning. Når du forhandler, hjælper vi dig med at opnå et optimalt økonomisk resultat med gode forudsætninger

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More