BRUG FOR KONKURSADVOKAT?
SPØRG OM RETLIG HJÆLP

Vores advokater er specialister i den nederlandske lov

Kontrolleret Klar.

Kontrolleret Personligt og let tilgængeligt.

Kontrolleret Dine interesser først.

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag ​​fra 08:00 til 22:00 og i weekenden fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer med en passende handlingsplan
Personlig tilgang

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100 % af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit får en 9.4

Konkursadvokat

Bekymrende økonomisk udvikling og andre forhold, hvor virksomheder ikke længere er i stand til at betale deres kreditorer, kan medføre, at et selskab går i konkurs. Konkurs kan være et mareridt for alle involverede. Når din virksomhed har økonomiske problemer, er det meget vigtigt at kontakte en insolvensadvokat. Uanset om det drejer sig om en konkursbegæring eller et forsvar mod en konkurserklæring, kan vores konkursadvokat rådgive dig om den bedste tilgang og strategi.

Hurtig Menu

Law & More bistår direktører, aktionærer, ansatte og kreditorer for parter, der er indgivet til konkurs. Vores team bestræber sig på at træffe foranstaltninger for at begrænse konsekvenserne af en konkurs. Vi kan rådgive om at opnå afvikling med kreditorer, aktivere en relancering eller hjælpe med retssager. Law & More tilbyder følgende tjenester vedrørende konkurs:

  • Rådgivning i forbindelse med konkurs eller udsættelse;
  • indgå aftaler med kreditorer;
  • foretage en genstart;
  • omstrukturere;
  • rådgive om det personlige ansvar for direktører, aktionærer eller andre interesserede parter;
  • gennemførelse af retssager;
  • begæring om konkurs hos debitorer.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

ADVOKAT

ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

Advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam

Virksomhedsadvokat

"Law & More advokater
er involveret og kan have empati
med kundens problem”

Hvis du er en kreditor, kan vi hjælpe dig med at implementere retten til suspension, retfærdighed eller modregning, som du har ret til. Vi kan også hjælpe dig med at håndhæve dine sikkerhedsrettigheder, såsom panterett og panteledelse, ejendomsret, bankgarantier, sikkerhedsindskud eller handlinger på grund af solidarisk ansvar.

Hvis du er en debitor, kan vi hjælpe dig med at besvare spørgsmål, der vedrører ovennævnte sikkerhedsrettigheder og tilhørende risici. Vi kan også rådgive dig om, i hvilket omfang en kreditor har ret til at udøve visse rettigheder og hjælpe dig i tilfælde af uretmæssig gennemførelse af disse rettigheder.

Udsættelse

I henhold til konkursloven kan en debitor, der forventer, at han ikke vil være i stand til at betale udestående gæld, ansøge om udsættelse. Dette betyder, at en debitor tildeles for en forsinkelse i betalingen. Denne forsinkelse kan kun gives til juridiske personer og fysiske personer, der udøver et uafhængigt erhverv eller virksomhed. Det kan også kun ansøges om af skyldneren eller virksomheden selv. Formålet med denne forsinkelse er at undgå konkurs og at lade virksomheden fortsætte med at eksistere. Henvisning giver debitor tid og mulighed for at få sin virksomhed i orden. I praksis fører denne mulighed ofte til betalingsaftaler med debitorer. Henvisning kan derfor tilbyde en løsning i tilfælde af forestående konkurs. Skyldnere lykkes imidlertid ikke altid med at få deres forretning i orden. En forsinkelse i betalingen betragtes derfor ofte som en forløber for konkurs.

Hvad klienter siger om os

Vores konkursadvokater står klar til at hjælpe dig:

Office Law & More

Konkurs

Konkurslov i Holland

I henhold til konkursloven erklæres en debitor, der er i den situation, at han ikke har betalt, konkurs ved retsafgørelse. Formålet med konkurs er at opdele skyldnerens aktiver mellem kreditorerne. Skyldneren kan være en privatperson, såsom en fysisk person, en enmansvirksomhed eller et generelt partnerskab, men også en juridisk enhed, såsom en BV eller en NV. En debitor kan erklæres konkurs, hvis der er mindst to kreditorer .

Derudover skal mindst en gæld være ubetalt, mens den burde have været. I dette tilfælde er der en gældspligt. Konkurs kan indgives for både på ansøgerens egen erklæring og på anmodning af en eller flere af kreditorerne. Hvis der er grunde, der vedrører den offentlige interesse, kan anklagemyndigheden også indgive konkurs.

Efter en konkurserklæring mister den insolvente part afhændelsen og forvaltningen af ​​sine aktiver, der tilhører konkursen. Den insolvente part vil da ikke længere være i stand til at udøve nogen indflydelse på disse aktiver. Der udnævnes en tillidsmann; dette er en dommeradministrator, der vil blive tiltalt for forvaltningen og likvidationen af ​​det konkursbo. Trustee vil derfor beslutte, hvad der vil ske med de konkursaktive aktiver. Det er muligt, at administratoren vil nå en aftale med kreditorerne. I denne sammenhæng kan det aftales, at mindst en del af deres gæld skal betales. Hvis en sådan aftale ikke kan nås, vil administratoren fortsætte med at afslutte konkursen. Boet vil blive solgt, og provenuet vil blive delt mellem kreditorerne. Efter afvikling opløses en juridisk enhed, der er erklæret konkurs.

Skal du beskæftige dig med insolvensret og vil du gerne modtage juridisk støtte? Venligst kontakt Law & More.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More