SPØRGSMÅL OM DIN JURIDISKE STILLING?
Gør CASE SCAN NU!

Vores advokater er specialister i den nederlandske lov

Kontrolleret Klar.

Kontrolleret Personligt og let tilgængeligt.

Kontrolleret Dine interesser først.

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag ​​fra 08:00 til 22:00 og i weekenden fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer med en passende handlingsplan
God og hurtig kommunikation

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100 % af vores kunder anbefaler os, og at vi i gennemsnit får en 9.4

Sagsscanning

Er du en privat person? Har du brug for juridisk rådgivning og ønsker du at få en klar indsigt i din juridiske stilling? Så er du på det rigtige sted. Law & More giver mulighed for juridisk rådgivning ved hjælp af en Case Scan. Dette er en undersøgelse af baggrunden for det spørgsmål, du har forelagt os. Det tydeliggør, hvad der allerede er arrangeret, eller hvad der stadig skal, hvor interessepunkter ligger, og hvilke løsninger der er mulige. Hver opgave står på sin egen side og får en passende tilgang. Det er meget fordelagtigt for dig at få din juridiske stilling undersøgt af en ekspert.

Hvordan virker det?

Du indsender en anmodning om en sagsscanning ved hjælp af en online ansøgningsskema. Når vi har modtaget anmodningen, kontakter vi dig telefonisk. Efter gensidig aftale og underskrivelse af tildelingsaftalen starter vi med Case Scan. Baseret på relevante kendsgerninger og juridiske kilder, vil den juridiske situation og risikoen blive analyseret korrekt. Efter analysen formulerer vi et skriftligt råd, hvor vores overvejelser giver indsigt i, hvordan rådgivningen blev dannet. Dette diskuterer mulighederne og vurderer succesraten. Resultatet af Case Scan resulterer i en rapport på 2 til 4 sider. Dette råd er skrevet på forståeligt sprog, praktisk brugbar og direkte anvendelig. Baseret på case-scanningen kan du bestemme, hvilke handlinger du vil tage, og hvilke risici du vil fjerne eller begrænse så meget som muligt.

Law & More er ikke forpligtet til at imødekomme en anmodning om en Case Scan. I nogle situationer kan vi afvise at udføre en Case Scan, for eksempel hvis den falder uden for vores services.

Tom Meevis billede

Tom Meevis

LEDENDE PARTNER / ADVOCAT

tom.meevis@lawandmore.nl

Trin for trin plan: din scanning inden for en uge

Law and More

Godkendelsesopgave

Efter opgørelsen kontakter vi dig telefonisk. Vi begynder at arbejde på scanningen ved hjælp af en aftale. Law & More er ikke forpligtet til at imødekomme enhver anmodning om en sagsscanning.

Law and More

Analyser

Situationen vil blive kortlagt ud fra relevante fakta og juridiske kilder, og du vil modtage en rådgivende rapport.

Law and More

Rådgivende rapport

Din retsstilling bearbejdes med klare argumenter ved hjælp af en rådgivningsrapport. Dette råd er praktisk og umiddelbart anvendeligt.

Law and More

Opfølgning

Baseret på scanningen kan du bestemme, hvilke handlinger du vil foretage. Vi kan også vejlede dig i opfølgningsprocessen.

“Kontakten med Law & More var meget positiv og meget professionel fra starten ”

Pris

Case Scan har en fast sats, et klart forslag og en ordrebekræftelse. Du ved nøjagtigt prisen for aktiviteterne der Law & More optræder for dig. Gebyret for Case Scan er € 750 per time ekskl. Moms på 21%.

Bemærk venligst! Law & More ikke er medlem af Rådet for juridisk bistand, det betyder, at du ikke har muligheden for at modtage subsidieret retshjælp.

For en mere kompleks eller omfattende scanning gælder et ekstra gebyr. Selvfølgelig aftales prisen med dig på forhånd.

Hvad klienter siger om os

Vores advokater står klar til at hjælpe dig:

Office Law & More

Næste skridt

Vi er glade for at hjælpe dig med at anvende rådgivningen og hjælpe dig med at tage de nødvendige handlinger. Naturligvis er du ikke forpligtet til at tage et yderligere skridt som et resultat af Case Scan. Eventuelle opfølgningsaktiviteter, der følger af Case Scan, vil - hvis du ønsker det - blive fastlagt i en sekventiel tildeling.

Endelig

Bemærk, at Case Scan kun er vejledende, at der ikke kan kræves nogen rettigheder hertil. Vores generelle vilkår og betingelser gælder for vores tjenester.

Hvis du er en iværksætter, og du har et juridisk spørgsmål, hjælper vi dig glade i en anden form for service. Har du nogen spørgsmål? Kontakt advokaterne hos Law & More.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven og Amsterdam?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More