BRUG FOR STRAFFERADVOKAT?
SPØRG OM RETLIG HJÆLP

Vores advokater er specialister i den nederlandske lov

Kontrolleret Klar.

Kontrolleret Personligt og let tilgængeligt.

Kontrolleret Dine interesser først.

Let tilgængeligt

Let tilgængeligt

Law & More er tilgængelig mandag til fredag
fra 08:00 til 22:00 og i weekenderne fra 09:00 til 17:00

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation

Vores advokater lytter til din sag og kommer op
med en passende handlingsplan

Personlig tilgang

Personlig tilgang

Vores arbejdsmetode sikrer, at 100% af vores kunder
anbefale os, og at vi i gennemsnit er vurderet med en 9.4

/
Strafferet
/

Strafferet

Strafferetten betyder, at kriminalretten vil overveje, om nogen har begået en strafbar handling, og der skal idømmes en straf. En mistænkt kan kun dømmes for en strafbar handling. Dette kan være en forseelse, en mindre lovovertrædelse såsom at køre over rødt lys eller en forbrydelse. Forseelser er mere alvorlige lovovertrædelser såsom overfald eller bedrageri.

Der er mange situationer, hvor straffeloven spiller en rolle. Det er derfor muligt, at du kommer i kontakt med det ved et tilfælde eller ved et uheld. For eksempel er du måske ikke klar over det efter en hyggelig fest, men sætter dig bag rattet med bare én drink for meget og bliver stoppet efter en alkoholkontrol. I så fald kan du forvente en bøde eller endda en stævning på din dørmåtte. En anden almindelig situation er, at passagerernes tasker på grund af uvidenhed eller uopmærksomhed indeholder forbudte varer taget fra ferie eller varer eller penge, der er forkert deklareret. Uanset årsagen kan konsekvenserne af disse handlinger være alvorlige, og de strafferetlige bøder kan være helt op til 8,200 EUR. Law & More har en række ekspertise:

  • Victim
  • Bagvaskelse og bagvaskelse
  • Trafikstrafferet
  • Vare- og identitetsbedrageri
  • Internetsvindel
  • Virksomheds strafferet
  • Cannabis/stoffer

Aylin Selamet

Aylin Selamet

ADVOKAT

aylin.selamet@lawandmore.nl

Ekspertisen fra de strafferetlige advokater hos Law & More

Trafikstraffelov

Trafikstraffelov

Er du beskyldt for at køre under påvirkning af alkohol eller narkotika? Bed om vores juridisk assistance.

Svig

Svig

Beskyldes du for bedrageri?
Vi kan rådgive dig.

virksomheds-straffelov-image

Virksomheds strafferet

Risikerer du virksomhedernes strafferetlige spørgsmål?
Vi kan hjælpe dig.

Fup

Fup

Er du blevet snydt?
Start en retssag.

“Det effektive arbejde gjorde det overkommeligt for min lille virksomhed. Jeg vil stærkt anbefale Law & More til enhver virksomhed i Holland"

Hvordan forløber en generel strafferetssag?

Hver sag er unik. Ønsker du mere information eller har du spørgsmål til din egen sag, kan du altid kontakte Law & More på telefon eller mail. For at give dig en idé om strafferet forklarer vi nedenfor, hvordan en generel straffesag forløber.

Trin 1 – kontakt os

Hvis du bliver anholdt af politiet, bliver du bragt til politistationen. Politiet kan tilbageholde dig i op til 6 timer til afhøring på politistationen, ikke medregnet tiden mellem 00:00 og 09:00. Det er klogt at bruge en advokat, da politiet vil stille dig spørgsmål for at samle beviser mod dig. Du kan gratis få beskikket en advokat, men du kan også vælge en specialadvokat som advokaterne fra Law & More.

Trin 2 – den foreløbige undersøgelse

Forundersøgelsen starter allerede i afhøringsøjeblikket. I denne fase skal du forholde dig til politiet og anklagemyndigheden (OM), som skal undersøge, om du har begået lovovertrædelsen som mistænkt. Hvis det under eller efter afhøringen viser sig, at de 6 timer ikke var nok til at fastslå de faktiske forhold, kan Statsadvokaten – den assisterende statsadvokat – beslutte at tilbageholde dig i længere tid til nærmere efterforskning. Du kan ikke længere tilbageholdes for mindre lovovertrædelser, for hvilke der ikke er foreløbig frihedsberøvelse.

Hvad klienter siger om os

Tilstrækkelig tilgang

Tom Meevis var hele vejen igennem involveret i sagen, og alle spørgsmål, der var fra min side, blev besvaret hurtigt og tydeligt af ham. Jeg vil bestemt anbefale firmaet (og Tom Meevis i særdeleshed) til venner, familie og forretningsforbindelser.

10
mike
Hoogeloon

Vores straffeadvokater står klar til at hjælpe dig:

Office Law & More

Trin 3 – indkaldelsen

Hvis statsadvokaten mener, at din sag skal for retten, vil du modtage en stævning fra anklagemyndigheden. I stævningen fremgår det, for hvilken lovovertrædelse du vil blive retsforfulgt, og hvor og hvornår dommeren behandler sagen. Desuden fremgår det af stævningen, hvilken type dommer der skal tage stilling til sagen. Dette kan være kantondommeren for lovovertrædelser (mindre lovovertrædelser), politidommeren (for en lovovertrædelse, der kan straffes med en fængselsstraf på højst et år), flerdommerkammeret (mere alvorlige lovovertrædelser behandles af tre dommere) eller økonomisk dommer (for økonomiske lovovertrædelser). Du kan gøre indsigelse mod stævningen, hvis du mener, at du er blevet indkaldt uretmæssigt. Det kan du gøre inden for 8 dage efter indkaldelsen er forkyndt for dig (du har formelt modtaget stævningen). Det er vigtigt at bruge en advokat til dette.

Trin 4 – sessionen

En høring finder sted i enhver straffesag. Hvis det er en stor sag, er den første høring en proforma høring. Sagen vil ikke blive realitetsbehandlet, men det vil blive undersøgt, hvad Statsadvokaten eller din advokat alligevel ønsker at undersøge. I mindre sager er der ofte kun én høring. Du har ikke pligt til at komme til retsmødet, men du har altid ret til det. Hvis du ikke kommer til retsmødet, kan du give din advokat fuldmagt til at forsvare dig. Hvis du slet ikke reagerer på stævningen og ikke giver din advokat fuldmagt til at forsvare dig, så er der tale om fravær. Så vil retsmødet og sagen blive behandlet uden din tilstedeværelse. Dommeren kan dog forpligte dig til at deltage i retsmødet.

Trin 5 – dommen

Hvornår dommeren afgør, afhænger af sagstype og hvilken type dommer, der behandler din sag. Kantondommeren og politidommeren afsiger ofte dom mundtligt med det samme. Ved større forbrydelser er der ofte flere dommere, og du vil modtage afgørelsen – dommen – inden for 2 uger efter retssagen.

Trin 6 – Appel

Hvis du ikke er enig i dommerens afgørelse, kan du klage til appelretten.

strafrecht-billedeMistænkt for en strafbar handling? Sådan kan du sagsøge en person for injurier eller bagvaskelse

Straffeprocessen starter med at anmelde en forbrydelse til politiet. Hvis politiet og anklagemyndigheden mistænker dig for at have begået en lovovertrædelse, er du mistænkt. Det kan dog være tilfældet, at du hævder ikke at have begået lovovertrædelsen, at situationen beskrevet ovenfor var en helt anden. Hvad kan du så gøre?

Først og fremmest er det vigtigt at huske, at en mistænkt er uskyldig, indtil det modsatte er bevist. Du er kun skyldig i en strafbar handling, hvis kriminalretten erklærer dig det i dommen eller statsadvokaten i straffeordren. Du kan klage over dette i kassation. At du er mistænkt betyder ikke, at du også er gerningsmanden. Derudover kan du anklage den, der anklager dig for at begå en lovovertrædelse, for eksempel hvis du er anklaget for at have voldtaget det påståede offer, for bagvaskelse. Det betyder, at nogen anklager dig for en usand kendsgerning og skader dit omdømme, eller at du bevidst bagvaskes. Dette er en strafbar handling. Konsultere Law & More for mere information om sagsanlæg for bagvaskelse og ærekrænkelse. Vi hjælper dig gerne.

Hvorfor vælge de kriminelle advokater af Law & More?

De kriminelle advokater af Law & More tilbyde dig juridisk rådgivning gennem hele straffeprocessen. Vi ved, at straffesager er stressende og tillægger derfor ekstra værdi til vores tilstrækkelige og umiddelbare tilgængelighed. Gode ​​straffeadvokater er dyre, og det er derfor Law & More anser det for vigtigt at opretholde et godt forhold mellem pris og kvalitet. Vi behandler din sag med omhu og integritet. Hvis du ønsker at kontakte os, bedes du sende en e-mail til info@lawandmore.nl eller ring på +31 40 369 06 80.

Ofte stillede spørgsmål

En kriminaladvokat er en advokat med speciale i straffesager. Du har brug for en kriminaladvokat, hvis du er mistænkt for at begå en strafbar handling. En strafbar handling er en overtrædelse af loven eller en forbrydelse, som kan resultere i en sanktion såsom en bøde, samfundstjeneste eller fængsel.
En kriminaladvokat hjælper dig i straffeprocessen. Hvis du er mistænkt for at begå en strafbar handling, normalt en alvorlig forseelse eller forbrydelse, vil regeringen – Statsadvokaten – indlede en strafferetlig efterforskning. Hvis Statsadvokaten beslutter at retsforfølge dig, skal du møde i retten. Vores kriminaladvokater hjælper dig gennem hele straffeprocessen. De beskytter dine interesser under politiets efterforskning og forsvarer dine interesser i retten.
Inden du bliver afhørt af politiet første gang, får du mulighed for at kontakte en advokat. Du får herefter gratis tilknyttet en advokat. Du kan også vælge en advokat, som ikke er lønnet af det offentlige, såsom advokaterne på Law & More. Vi står for en personlig tilgang og håndterer din sag hensigtsmæssigt. Omkostningerne varierer mellem EUR 195 og EUR 275, ekskl. moms, per time, afhængigt af sagens kompleksitet.

Det er ikke obligatorisk at konsultere en kriminaladvokat, men det er fornuftigt. Det er tilrådeligt at kontakte en kriminaladvokat med det samme, hvis du er kommet i kontakt med politiet. Det skyldes, at du har ret til bistand fra en kriminaladvokat. Politiet vil stille dig spørgsmål for at indsamle beviser mod dig. Derfor skal du vide, at du ikke er forpligtet til at svare på politiets spørgsmål, og at det er klogt straks at kontakte en kriminaladvokat, som repræsenterer dig.

Har du fx mistet dit kørekort og ønsker du en advokat med speciale i færdselsstrafferet? Eller er du blevet anholdt for besiddelse af våben, vold, bedrageri, overfald, hvidvask, dokumentfalsk eller underslæb, så kan du komme til Law & More. Vi kan også hjælpe dig i narkotikasager, såsom besiddelse af hamp, marihuana eller kokain.

Du er blevet anholdt, da politiet tager dig med til politistationen til afhøring. Det er ikke obligatorisk at inddrage en straffeadvokat, hvis man er blevet anholdt, men det er klogt at gøre det. Det skyldes, at du har ret til bistand fra en kriminaladvokat. Advokaterne kl Law & More kan hjælpe dig under afhøringen og eventuelle efterfølgende straffesager.

Vil du vide hvad Law & More kan gøre for dig som advokatfirma i Eindhoven Amsterdam?
Kontakt os derefter på telefon 31 40 369 06 eller send en e-mail til:
Hr. Tom Meevis, advokat kl Law & More – tom.meevis@lawandmore.nl
Hr. Maxim Hodak, advokat hos & More – maxim.hodak@lawandmore.nl

Privatindstillinger
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du bruger vores hjemmeside. Hvis du bruger vores tjenester via en browser, kan du begrænse, blokere eller fjerne cookies gennem dine webbrowserindstillinger. Vi bruger også indhold og scripts fra tredjeparter, der muligvis bruger sporingsteknologier. Du kan selektivt give dit samtykke nedenfor for at tillade sådanne tredjepartsindlejringer. For fuldstændig information om de cookies, vi bruger, data, vi indsamler, og hvordan vi behandler dem, skal du tjekke vores Privatlivspolitik
Law & More B.V.