Europæisk (EU) lov

Nederlandene er en EU-medlemsland. På mange områder stammer hollandsk lov fra europæisk lovgivning. EU-lovgivningen kan også være direkte anvendelig i Nederlandene. Som et resultat af dette er der en stor chance for, at virksomheder konfronteres med EU-lovgivningen.

Inden for EU etableres fire friheder: fri bevægelighed for personer, varer, tjenester og kapital. Lande har ikke lov til at blande sig på et diskriminerende grundlag. De fire friheder uddybes yderligere inden for forskellige direktiver og forskrifter. Law & More kan rådgive dig, hvis der opstår spørgsmål vedrørende anvendelsen af ​​direktiver og forskrifter eller om forholdet mellem hollandsk lov og EU-lovgivning.

Desuden har virksomheder ikke tilladelse til at begrænse, blande sig eller falske konkurrencen inden for Den Europæiske Union. Aftaler med konkurrenter og agentur- og distributionsaftaler bør undersøges for at undgå overtrædelse af EU-lovgivningen. Specialisterne på Law & More have opdateret viden om EU-lovgivning de kan hjælpe med at udarbejde kontrakter og indlede retssager. Vores team står også til din rådighed, når du har at gøre med en større overtagelse eller fusion, hvor EU-lovgivning er involveret.

No-nonsense mentalitet 

Holdet af Law and More tænker proaktivt på løsninger for deres klienter og vil se ud over de juridiske aspekter af en situation. Det handler om at komme til kernen i et problem og tackle det effektivt. På grund af vores no-nonsense mentalitet og mange års erfaring, kan klienter stole på tæt engagement og effektiv juridisk support.

Kontakt

Hvis der opstår spørgsmål, eller hvis du har et problem vedrørende europæisk lov, er du velkommen til at kontakte hr. Tom Meevis, advokat hos Law & More via [e-mail beskyttet]eller mr. Maxim Hodak, advokat hos Law & More via [e-mail beskyttet], eller ring +31 (0) 40-3690680.

Law & More B.V.