Vores hold

Tom Meevis billede

Tom Meevis

Administrerende partner / advokat

Inden for Law & More, Tom beskæftiger sig med generel praksis. Han er forhandler og retssager på kontoret.

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / advokat

Inden for Law & More Maxim fokuserer på at betjene kunder fra eurasiske markeder i Holland inden for hollandske selskabsret, hollandske handelsret, international handelslovgivning, selskabsfinansiering og fusioner og erhvervelser, etablering og styring af komplekse internationale projekter og skatte- / finansstrukturer.

Inden for Law & More, Ruby er specialiseret i aftaleret, selskabsret og selskabsretlige tjenester. Hun kan også ansættes som forretningsadvokat for din virksomhed.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Advokat

Inden for Law & More, Aylin arbejder hovedsageligt inden for person- og familieret, arbejdsret og migrationsret.

Y. (Yara) Knops

Yara Knoops

Juridisk rådgiver

Inden for Law & More Yara støtter teamet om nødvendigt og hjælper med at løse forskellige juridiske problemer og udarbejde (proceduremæssige) dokumenter, både på hollandsk og på russisk.

Sevinc Hoeben-Azizova-foto

Sevinc Hoeben-Azizova

Juridisk rådgiver

Inden for Law & More, Sevinc støtter holdet, hvor det er nødvendigt, og behandler forskellige juridiske spørgsmål og udarbejdelsen af ​​(proceduremæssige) dokumenter. Bortset fra hollandsk og engelsk taler Sevinc også russisk, tyrkisk og aserisk.

Max Mendor-foto

Max Mendor

Marketing Manager

Med sin brede vifte af tekniske færdigheder og viden om organisation og ledelse af virksomheder er Max medie- og marketingchef hos Law & More.

Law & More B.V.